Север-Юг и проектите на актьорите след него; С Русия в сърцето - 38

• 38 231
  • 729
  •   1
Отговори
# 720
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Фенче, харесвам ги двамата един до друг (Сеит и Шура). Тя е толкова тръпнеща от любов до него, той толкова стабилен, спокоен и уверен, че няма как да останеш равнодушен при тази гледка и  да се усъмниш в любовта им. Много, много са хубави заедно - такива светли, тя почти въздушна, той до нея строен и силен, но и нежен. Страшно хармонична двойка, сякаш единият прелива в другия. Красота!

# 721
  • Варна

Мамарая  Hug welcome
Скрит текст:
още в петъчната серия Сеит ще разбере за игричките на Петро, но за това, че е убиецът на брат му и семейството му, за съжаление ще разбере в последната серия. Но и добре ще го накаже, де, даже прекалено за някои  Laughing
[/quote]
Благодаря

# 722
Светле  newsm10 smile3521 smile3521 много хубаво си ги описала!  Heart Eyes
Айре  Heart Eyes може и да не е вярно, едно време и с Азра ги бяха оженили тайно в Амстердам  hahaha Но, и да е вярно, аз съм хепи за него, много щастие искам за него, защото си го обичам. Praynig
 Joy Joy Joy Joy Joy

Ваня  Heart Eyes Hug wavey
Мамарая  Hugза нищо!
Хубав ден, макар и дъждовен, сладурки! До довечера!  Hug

# 723
Айрич, аз съм я гледала Фара навсякъде - и в другия игрален филм (с Мехмед Гюнсюр), че даже и малко във Времето лети. Много я заобичах с всяка следваща роля.

Добър е Биркан Сокулу като мръсник, дума няма. Всички артисти са добри. С изключение може би на тази, която играе Айше - досега не е успяла никакво чувство да ми предаде, равна ми е като варосана стена. Сигурна съм, че ще я забравя в минутата, в която видя надписа "Сон".
Но погледни актрисата, която играе Биназ - уж нищо и никаква роля и нищо кой знае какво не прави, обаче лицето й се забива в съзнанието ти, толкова силно е екранното й присъствие.
А бе трябва си талант за тази професия, това е. Едната красота не стига.

# 724
Светле, така е за Саджиде Peace
но на мен и Айше ми влияе, по точно ми е противна още от първия миг, за мен си изпълнява добре ролята Peace ще видиш по-нататък....
хубаво си описла Сеит и Шура, но на мен Мурка и Сеит са ми по-красиви и харизматични Simple Smile

и малко спам Simple Smile
снощи уникалните Роксет за пяли в СФ!!

хубав следобед!

# 725
за Петро си много права-много добре изразява мръсната си роля, с тази блага физиономия
донякъде и Буура/Гюней имаше такъв похват Peace

а и друго-Шура, която винаги се е осланяла на някой да се грижи за нея, веднага реши да започне работа(в аптеката) независимо, 4е леля  й беше против. Смела и разумна постъпка Peace

Ваня Hug те не са в Кеиптаун Wink

Е, Айрич, и наблюдателна и анализаторна си! Да и Буура така играе, наистина. Може би е въпрос до класата на актьора и/или до режисьорска трактовка.
  А Шура си има класата на произхода си и силата на характера на тази класа. Въпрос и на интелигентност / и на воля и сила, разбира се/ е да отреагираш в каквато и ситуация те поставя животът.

По едно топло, топло и следобедно в чаши с топъл цвят!  

# 726

Грация, нежност, хубост с очи на кошута. И с тръпнеща игра като тръпнещото тяло на кошута, която е готова да скочи и избяга веднага щом чуе шум.

# 727
Мацкии!  Hug
Пускам НОВА ТЕМА, че после няма да мога. Heart Eyes

# 728
Привет, мацки!  Hug Hug Hug
Приятно гледане !  bouquet До след серията  Wink

Последна редакция: чт, 18 юни 2015, 20:46 от queen_fenka

# 729
Много пожари в тоя сериал... и добре, че е Сеит, да спасява.
Много нескопосани пожарите. Единствено сцената с Мурка в коритото беше свежа, всичко останало - супербанално и предвидимо. Както и че семейството ще се пренесе в хотела...Естествено, къде другаде.

Защо Шура живее с Петро?! Сигурно за нуждите на интригата.
Нещо много им скърца сценарият в тази серия. Всичко нагласено, натаманено...И изкуствено.

Само шамарът на Айше си беше на мястото.
Зерин Текиндор и тя не ми хареса - преиграва, не й се получава за сега.

Променената Шура ми е нелогична и неестествена.

Общи условия

Активация на акаунт