Север-Юг и проектите на актьорите след него; С Русия в сърцето - 38

• 38 237
  • 729
  •   1
Отговори
# 705
   Не е скучна тазвечерната серия, просто няма много екшън в нея. Това е серията на Шура/Фарах. Тя е акцента. И добре се справи момичето. Добре пресъздава образа на сърдечното момиче. Докато лелята все едно е на прием в императорското семейство. Или в двореца си, както правилно забеляза детето.
   Ей, че неприятен образа на този английски офицер. Сигурно е имало зрънца между тях, но ми се струва, че много турски манталитет има в образа му.

Не знаех, че и Баръш Фалай играе в ПО. Заради него и заради по-нормалния му сюжет ще го гледам. А и щом е по тв-то - няма начин.
    Фен, недей нарича Серенай бозава. За мен тя добре се справи в сериала "Сезони на любовта", който нямам нерви да му гледам повторението.

# 706
Орси , не я наричам бозава като актриса, като визия ми е такава Серенайката  hahaha На моменти е ужасна, на моменти е дори красива в ПО. А филмчето си е супер, поне за мен.
В тази серия беше наистина супер Фара ... невероятна игра, заболя ме сърцето за нея ...
Лека и синеока, дружки!  smile3524

# 707
  • Пловдив
 Grinning

Последна редакция: чт, 18 юни 2015, 11:15 от benibella

# 708
  • София
Добро утро милинки! Hug Hug Hug
Какво ствава тук newsm78 newsm78  напоследък,сутрин все няма кой да почерпи по едно кафенце.
Бива ли такива работи? #Crazy

Скрит текст:
Днес съм с доброто сърце! И закуска ви спретнах!

Та, снощи за епизода! УмрЕла работа! Целият епизод само с спомени ту на Шура, ту на Сеит.Нищо интересно.Всичко го бяхме, гледали вече.Малка нотка на щастие за Шура, бяха срещите и с леля и, и сестра и.Дори с отровният Петро, става скучно. Днес и утре няма да мога да гледам серила.Дано да се е "раздвижи" малко в мое отсъствие!   Хубав ден на всички милинки в темата! Hug Hug Hug

# 709
Привет Hug
Ками Hug мерси за кафето Wink

от мен това Simple Smile
Скрит текст:

# 710
Привет!  Hug
Скрит текст:
Ками, Айрич  Heart Eyes Hug благодаря!

# 711
Фен4е Heart Eyes wavey
мислех, че си първа смяна Wink
в контакта упорито се твърди, 4е Киво се е оженил Shocked Crazy

http://vk.com/kurtseyt_official?w=wall-59313557_129776

а Башак пусна снимка от Кейптаун Rolling Eyes

# 712
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Снощната серия наистина беше серия на Шура. Прелестна е тази актриса, толкова топли и изразителни очи не съм виждала скоро. Сцената през вратата беше много симпатична.
Изобщо, играят артистите. Милите, бих казала. Защото почти няма какво да играят, режисурата не им поставя кой знае колко интересни задачи. Банални и наивни решения, клишета, скучни сцени.
И тези ретроспекции през два кадъра правят разказа още по-тромав и вял.

Но Сеит наистина е много красив. Joy
Специално за Фенчето ще кажа - и аз виждам любовта им с Шура. Даже това е комай единственото нещо, което виждам и което си заслужава гледането. Всички останали аспекти на разказа са толкова схематично и без чувство предадени, че въобще не могат да ме развълнуват. Особено "коварните" герои, злодеите в турските сериали са ми втръснали до степен да се откажа въобще - имам чувството, че в калъп ги отливат.

Не знам дали знаете, че актрисата, играеща Биназ, е майка на Каан Ташанер, нашият"комсер Шереф".( Не че е нещо важно...)

# 713
На мен сериала ми харесва и то доста бих казала
За някой може да е слаб ,с нисък рейтинг ,но на мен си ми харесва
Снощи видяхме прекрасна игра на Фара.Когато слезе долу в кухнята за да благодари на тези мили хора ми стана мъчно
Шура наистина ги прие като второ семейство,толкова беше отдадена на идеята да се впише в новия начин на живот.И според мен беше на път да успее
Нямаше начин да не си тръгне от хотела.Сеит я беше изоставил.Както и да го погледнеш откъдето и да го подхванеш всичко води към това
Излизанията му нощем ,закъсненията му,не споделянето му с нея,появата на баронесата-всичко това събрано накуп би довело до тази мисъл-Сеит я изостави
Още повече ,че самата Шура чу разговора му с Али и разбра за вътрешната му борба,за мъката му че се е скарал с баща си заради нея ,че баща му е умрял без да ми прости за" огромната " му грешка да свърже живота си с рускиня

Намери леля си ,после сестра си
Шура се връща към корените си.Сега когато в нейните очи е изоставена ,близките и още по здраво ще я теглят към корените ,към руското
А от тук и към отдалечаването и от Сеит

Лисицата Петро сякаш ги усеща тези неща и побърза да и се обясни в любов
Според мен знае ,че няма шанс по принцип ,но побърза надявайки се точно на този момент когато Шура е наранена.Сякаш иска да използва нейната слабост в момента,нейното огорчение.Надява се  ,че тя тъй като е наранена от Сеит ще скочи в прегръдките му.
Не съм много сигурна дали и я обича толкова много или по скоро иска да натрие носа на Сеит отнемайки му любимата

# 714
  • Варна
Моля, който е гледал сериала да ми каже - Сеит ще разбере ли, че Петро върти всичките мръсни игри? Може и на лични или в скрит текст, ако други не искат да знаят.  

# 715

Особено "коварните" герои, злодеите в турските сериали са ми втръснали до степен да се откажа въобще - имам чувството, че в калъп ги отливат.

Не знам дали знаете, че актрисата, играеща Биназ, е майка на Каан Ташанер, нашият"комсер Шереф".( Не че е нещо важно...)

Светли, точно си мислех и не се сещах на кого ми прилича Биназ. Да, тя е!
  Както и сравнението ти за "калъпа" на злодеите много ми хареса и е много точно. Все едни физиономии със стиснати устни, изблещени от злоба очи и лица....Но Педро сякаш не играе точно с тези похвати. Ей затова ми харесва този актьор. Не че и негови действия не са в клишето, де.
  Снощи бях писала поста си към 10 без нещо, и когато си погледнах пак компютъра той си стоиии. Гаден компютър. Опитва се да ми калява нервите.
  А дъждът си вали съвсем по есенно му. Кротко, но продължително. Не ми Аресва това през юни!

# 716
Айричка  Heart Eyes благодаря ти! А, да видим дали е вярно, аз нямам нищо против и да се е евляднал  Laughing
Втора смяна съм , защото шефа има юбилей днес,та ходих в 11 часа да я поздравим, че ми е близо, а колежката ми живее в Дружба, да не се разкарва.
Светле, благодаря ти, че поне това виждаш, щото някои на времето и това не видяха  hahaha hahaha Орси, много си права за Петро, така е.
Джоли, и на мен сериала ми харесва и то много. Изобщо не го и сравнявам с другите турски сериали, защото не прилича на тях за мен поне. Особено първия сезон! Не случайно толкова се харесва в чужбина.
А за актьорите ... няма какво да говорим - играят и то как ... от все сърце се раздават до последно.
Мамарая  Hug welcome
Скрит текст:
още в петъчната серия Сеит ще разбере за игричките на Петро, но за това, че е убиецът на брат му и семейството му, за съжаление ще разбере в последната серия. Но и добре ще го накаже, де, даже прекалено за някои  Laughing

# 717
Здравейте!
Ками, хубавото на кафето тук е, че нито изстива, нито изветрява и не вреди на нашето здраве.
А със закуска и в компания става по всяко време. Благодаря!
На всички  Hug.
Дано в Кейптаун Къванч не си е забравил фотоапарата. И за нас да има нещо!
Хубав ден и до довечера!

# 718
Фенче Heart Eyes, мисля, 4е не е вярно Peace
Джолева, според мен Петро изобщо не изпитва любовта към Шура , за която парадира. Единственото, което го води е отмъщението. Дебне и при всеки малък или голям проблем между тях се намесва като спасител и приятел.
Светле Heart Eyes, аз зная за Саджиде Ташанер Simple Smile  Фарах е много добра актриса, ти беше ли я гледала в МСП с ЕА, там прави страхотна роля !!
Орси Heart Eyes и мен ужасно ме подтиска този дъжд Tired
за Петро си много права-много добре изразява мръсната си роля, с тази блага физиономия
донякъде и Буура/Гюней имаше такъв похват Peace

а и друго-Шура, която винаги се е осланяла на някой да се грижи за нея, веднага реши да започне работа(в аптеката) независимо, 4е леля  й беше против. Смела и разумна постъпка Peace

Ваня Hug те не са в Кеиптаун Wink

# 719
Айре, няма значение. Ние сме доволни откъдето и да е.

Общи условия

Активация на акаунт