Забременели след Ин витро - тема 10

• 30 870
  • 729
  •   1
Отговори
# 645
Добро утро и от мен Simple Smile
Нера, добре дошла.. всичко да мине леко до края   bouquet

Аз на тази жега хич не мога да спя.... заспивам към 2-3ч когато почва малко да разхлажда...Вие как издържате на тези жеги?

# 646
  • СОФИЯ
Здравейте момичета,
чудя се от 3 дни дали да се запиша при вас или е още рано  newsm78 и друго се запитвам трябва ли ?? много въпроси за мен, много нещо  Thinking
Днес ми е 23 ден след трансфер, още не съм минала първи преглед. Не мога да се изкажа ласкаво за това, че за втори път виждам + тест и все още не го осъзнавам. Причината за това е, че до сега от началото на тази процедурата не се чувствам добре, с постоянни болки съм и от 2 дин вече имам и друга екстра/леки зацапвания в червено/ и то само вечер ...
Малко инфо за мен, на 40 год, това ми е втора браменност. ИКСИ при д-р Стаменов.  На преглед 20,06

На всички мами гушнали бебчовците си  Hug Hug Hug
На тези който вече са малко понапред лека и спокойна  Hug
На тези като мен дай боже да преминем първия етап и търпение Praynig Praynig Praynig

Последна редакция: ср, 17 юни 2015, 12:04 от mierin

# 647
Нера, добре дошла!!   bouquet Браво на шушулките!!

Миерин, добре дошла и на теб!! Стискам палци за прегледа на 20-ти, дано видиш така очаквана точка!

Томи, няма страшно, ще се развият дробчетата!! По-хубаво да не я слагаш тази инжекция, щом док е казал, че ако ти си зле, и на бебка няма да й е добре.

Теди - ми аз се потя!! По цяла нощ.. хем не е толкова топло според мен, и много по-топло може да е. И спя на интервали от по 2-3 часа. Ама със спането оттук-нататък все така ще е Simple Smile

Днес върша разни дреболии вкъщи, буквално всичко съм си свършила и си измислям задачи. Само тия прословути шкафове и бюро, които ММ ще прави - щеше днес да ги монтира, май ще е утре. Само да не остане за събота-неделя, че вече ми се струва прекалено в последния момент.

Хубав ден, момичета, без болежки и притеснения!!

# 648
 Бис, благодаря  Hug не я сложих инжекцията снощи и днес вече гледам,че зачервяването понамаля, но все пак ми е притеснено за бебка, да идва по- бързо събота, че да си я видя  Praynig

# 649
Фраци, Нера, Миерин добре дошли, лека до края с пухкав финал  Laughing
Илиянка чудесна новина за малките мечета, но ти се пази, старите баби казват, че родилката 40 дни трябва да се пази  Wink Сигурно си се разшетала заради мъниците, последни приготовления  Laughing
Аекара, чудесни новини
Кей, няма се даваме на зета я, ще хапва и още как  Joy Joy

# 650
  • Живее на Луната
Миеринче, добре дошла тук, на 20-ти да чуеш най-хубавите новини  Hug
Добре дошли и на Фраци и Нера   bouquet

Томи, тези инжекции за дробчетата на бебетата ли са? Аз защо си мислех че само при близнаци ги слагат  newsm78

Лили, ама ти вече си преполовила бремеността, кога мина времето  Laughing

# 651
  • При вещиците
Миерин, честито и успех мила.
Бел, да Simple Smile за мен целта беше 12 гс и от тогава го карам ден да мине друг да дойде. Но не се пплаквам, пупупу. Ти как си, как я караш?
Еди, как сте с бебче?
Илиянка, хайде утре да ви изпишат и да се гушкате в къщи.

# 652
  • СОФИЯ
Благодаря за топлото посрещането момичета  Hug Hug Hug

Белче дано миличка  Praynig

# 653
И аз не мога да спя и то като се замисля е повече от година. Първият ми опит започна миналия май и тогава не спях заради инжекциите, след като се разбра, че е неуспешен започнах втория опит през октомври и пак не можех да спя. Сега е ясно защо не можем да спим вече Simple Smile И гола спя, само по гащи, и времето тук не е чак такава жега, и пак ми е топло. Отделно се будя на всеки час (буквално!) да пишкам, ама Бис е права, че така ще е занапред Simple Smile
Ние вече сме готови с всички ремонти, даже и ММ смени ламината в хола, което не беше планувано. На мен голям проблем ми беше мокета на стълбите, защото беше черен и всичко се виждаше: конец, влакънце и т.н, абе минаваш с прахосмукачката и качи ли се някой нагоре след това  все имаше дребни боклучета, който ми късаха нервите. И затова реших да похарча малко пари и да го сменим, вместо да се чудя бебе ли да гледам, с прахосмукачката ли да търча.
Добре дошли на новите момичета    bouquet

# 654
Отчет от мен: след като ми се накараха, че качвам много килограми успях да смъкна малко и по-важното - връщам се на любимите ми танци.  Heart Eyes Днес обаче ми прилоша. Причерня ми, изби ми пот, започнах да се задъхвам, разтреперих се, а кръвното нормално, пулс също що-годе, леко ускорен. Но ми мина като пуснах климатика. Няма да се разберем с жегите явно.

# 655
Естлар, какви танци бе жена  Laughing Аз само да си помисля да го разлюлея тоз тумбак и вече съм се изморила Simple Smile Преди да видя + и аз бях много активна физически (имах си домашен фитнес, който се превърна на детска стая), но след това го давам по-полека и само разходки, на ден минавам поне по 2,5км, да ида на работа и да се върна Simple Smile

# 656
Фраци, Нера, Миерин  Hug Hug Hug
Добре дошли и лека бременност. newsm51 smile3525 newsm51

Аз оздравях почти напълно.
Сега с нетърпение чакам петъка. Видях сърчице но искам и да го чуя  Two Hearts
Кога казват термина? Сега при слушането на сърцето или по- нататък?

# 657
Бебе2015, на мен ми го казаха още на първия преглед, ама то може и сама да си го сметнеш: връщаш назад 2 седмици от пункцията и получаваш датата на ''последната менструация". После добавяш 40 седмици и си получаваш термина. Или от пункцията прибави 38 седмици за по-лесно Simple Smile

# 658
Дизастър, такива, които стават и за бременни.  Laughing Вижте след втората минута.

# 659
  • При вещиците
Естлар, колко си качила та са ти се карали? Ти беше казвала, че си много слаба, май  newsm78
Дизастър, това с  черния мокет е disaster. И аз съм с черен килим и ще бъде сменен  Naughty

Общи условия

Активация на акаунт