2-ро СОУ първи клас

• 21 592
  • 139
  •   1
Отговори
# 15
  • Sofia
Най-добре следете сайта на училището! Тази година имаше много приети, не знам дали са от квартала, но училището е толкова претъпкано, че не диша вътре....

Което мен ще ме накара да се откажа да се напъвам за него (и ние не сме от квартала).

# 16
Нещо актуално по темата? Някой да се включи с информация за учителките, които ще поемат първокласниците догодина...

# 17
  • София, Манастирски ливади
И аз ще се радвам, ако споделите мнения Simple Smile  

Кога излизат критериите за новата учебна година?

# 18
  • София
Нещо актуално по темата? Някой да се включи с информация за учителките, които ще поемат първокласниците догодина...

Пак е много субективно, нали знаете? Иначе по темата... харесвам Никова - вади силни класове и Ани Георгиева - страхотна атмосфера при нея.

# 19

Румяна Никова е прекрасен преподавател и невероятен човек. Щастлива съм, че и двете ми деца имаха възможността и късмета тя да бъде техният начален учител.
Благодарим Ви, госпожо Никова!

# 20
Благодаря за споделеното! Разкажете малко подробности ако може относно впечатленията ви от тези учителки.

# 21
  • в ябълковата градина
Здравейте и от мен. И на нас ни предстои наесен първи клас.
2 у-ще ни е много близко като местоположение.
Интересува ме колко паралелки има, има ли отзиви за учителите, които ще ги водят?
Може ли да се избира учител при записването?

# 22
  • София
Интересува ме колко паралелки има, има ли отзиви за учителите, които ще ги водят?
Досега са по 5-6 паралелки. По принцип не може да се избира учител.

# 23
  • на плажа
Досега са по 5-6 паралелки. По принцип не може да се избира учител.
Тази година можеше, но аз не съм се възползвала, защото никого не познавам. Доволна съм от избора на училище.

# 24
  • в ябълковата градина
Благодаря! Чакам в сайта на училището да обявят критериите за тази година. Ние сме в детска градина в Красно село (там ни приеха с голям късмет), но бяхме в първия кръг по адрес на картата миналата година. Дано ни стигнат точките.
А профилирани ли са паралелките?

# 25
Благодаря! Чакам в сайта на училището да обявят критериите за тази година. Ние сме в детска градина в Красно село (там ни приеха с голям късмет), но бяхме в първия кръг по адрес на картата миналата година. Дано ни стигнат точките.
А профилирани ли са паралелките?
Първите мисля че са с езици а последната Д или Е изобразително изкуство училището не е лошо както казах 5 години изкарах в него от 8 до 12 клас . Единственият му минус са големите ученици и, че е пренаселено ,но иначе е хубаво . Малките винаги играят на нещо по физическо не са оставени да бездействат, при хубаво време в голямото междучасие учителките винаги ги изкарват на двора да поиграят, закуската им се състои от плод . Преди да вземете решение  ако има Ден на отворените врати отидете и вижте обстановката при госпожите поемащи първи клас и така ще направите най - правилно изборът си за детето .

Последна редакция: нд, 06 мар 2016, 19:33 от iris 40

# 26
  • София, Манастирски ливади
Дами, във формата за кандидатсване в сайта не виждам място където да се посочи предпочитан учител. Знаете ли дали това ще е възможно тази година и как? Единственият вариант е в полето за специфични случай, но не знам до колко е редно  newsm78

# 27
Дами, във формата за кандидатсване в сайта не виждам място където да се посочи предпочитан учител. Знаете ли дали това ще е възможно тази година и как? Единственият вариант е в полето за специфични случай, но не знам до колко е редно  newsm78
В документите няма как да се попълни, по тел. от училището ми казаха, че няма опция за избор на учител при кандидатсване.

# 28
  • София
А какво мислите за паралелките с иновативно електронно обучение? Аз единственото, което знам за тях е , че родителите ще осигуряват таблети и лаптопи за учебния процес.

# 29
  • София
Миналата година , когато ние кандидатсвахме имаше 2 пъти ден на отворени врати, където директорката разказа за училището, за приема , за всичко, от което се интересуват родителите. Представиха учителките, някои също казаха по няколко думи . Накрая се разглеждат класните стаи като всяка от учителките влизаше в стата, където ще бъде нейния клас. Тогава някои родители се уговаряха с учителката и й даваха листче с имената на детето. Така при класиране всяка учителка явно е съобщавала на директорката кои деца да са в нейния клас. Не беше кой знае колко тайно това, въпреки че никой не беше казал предварително изберете си учител и говорете с него. Дано да съм помогнала.

Общи условия

Активация на акаунт