WIZZ AIR - 18

• 71 585
  • 740
  •   1
Отговори
# 165
не е това, цените за след 2 месеца се поддържат не много ниски
аз купувам Милано като станат 29.99 без багаж на посока с Дискаунт клуб
цените падат около 4-6 седмици преди полета

# 166
  • срещу двата комина :)))
мисля, че е напълно възможно, заради Експото да са и по-високи от обикновено  Peace

# 167
ми не мисля
често ползвам Бергамо за прекачване
включително и 2 пъти вече тази година
последно на 27  май купих за 29 юни билети по 29.99
преди това цените пак бяха по-високи...
на мене също ми трябват билети  за септември , но ще търся към края на юли  Simple Smile

# 168
Bradley Cooper Благодаря за инфото, и аз ще се оглеждам по-нататък, и без това още не е ясна дестинацията дали ще се запази. В момента за 08.09-13.09 ми излиза двупосочен за 139.98 без багаж и с дискаунт, като цяло не е много, надявам се само да не се вдигнат, но ще видим Wink

# 169
примерно за след месец може да се намери 110 двупосочен без багаж с Дискаунт, за август има по 80...
за мене 139 за Милано е много  Laughing

# 170
примерно за след месец може да се намери 110 двупосочен без багаж с Дискаунт, за август има по 80...
за мене 139 за Милано е много  Laughing

Аз затова и питам, за да видя как се движат билетите като цяло, сега остава да убедя другата половина от пътниците, че трябва да се ходи в Италия  Laughing

# 171
Все си мисля, че през септември до Милано/Бергамо/ няма да паднат много-много билетите. За Италия септември е топ сезон. Лятото може и да намерите нещо по-евтино, но септември... Аз си купих през февруари за м.октомври от 59,99 лв. в посока тъй като при мен датите са фиксирани. Но сега и октомври са необосновано скъпи.  newsm78

# 172
Предлагам билет за Милано на 01.07.2015 с голям салонен и чекиран багаж. При интерес ми звънете на тел.00359 884693919

# 173
Тук що проверих, за да видя колко съм се минала. Simple Smile Цени като цитираните за август и септември няма. От години пътуваме по това време и цените са високи. Аз купих сега с намалението за края на август за 127лв. В посока. Не вярвам да паднат, но за спорта ще следя. И аз дебна за Барселона - София през септември, но точно моята желана дата е с най- висока цена. Ще спим една вечер там за тия пари, ако трябва.   Laughing

# 174
  • София
Някой може ли да ми каже каква е процедурата,ако са закупени билети,но се налага промяна на датата от наша страна.Например ако закупя билети за септември,но се окаже,че не мога да пътувам тогава,може ли да ги презаверя за ноември или нещо такова?Големи ли са таксите?Ако някой може да ми отговори или поне ми каже къде мога да намеря информацията,която ми трябва ще съм много благодарна.

# 175
Някой може ли да ми каже каква е процедурата,ако са закупени билети,но се налага промяна на датата от наша страна.Например ако закупя билети за септември,но се окаже,че не мога да пътувам тогава,може ли да ги презаверя за ноември или нещо такова?Големи ли са таксите?Ако някой може да ми отговори или поне ми каже къде мога да намеря информацията,която ми трябва ще съм много благодарна.
[/quoteПогледнете в страницата на WIZZ в Често задавани въпроси

# 176
И аз се интересувам от въпроса за смяна на полети. Прочетох в страницата на уиз ер, че таксата за смяна на полет повече от 30 дни от заминаването е 43 лв. на пътник, на полет. А закупените билети презаверяват ли се по някакъв начин? Не ми се вярва да ,,горят,,. То в случая таксата ги компенсира, де, ама ако някой знае, моля да сподели.

# 177
Абе хора, влизате си в профила, избирате си полета, смяна, избираш си нов и то ще си каже колко ти струва. Така наизуст никой не може да ти каже, защото се плаща разликата в цените на двата билета, + такса за смяна. Предварително може да провериш колко струва чисто нов билет.
Какво значи презаверяват ли се? Като направиш смяната, имаш нов билет за новата дата, ако не направи смяна и не летиш изгаря.

Последна редакция: ср, 24 юни 2015, 02:12 от neuromancer

# 178
Това " Напомняне за полет", което wizz air пращат на имейла, някаква стандартна процедура ли е или означава, че нещо не съм направила както трябва / имам предвид, че съм разпечатала бордната карта след получаването на първото им напомняне и днес виждам на имейла, че съм получила пак напомняне, а остават 2 дни до полета, та се чудя- нещо има проблем или просто те си пращат периодично напомняния? /

# 179
Стандартна процедура е.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт