WIZZ AIR - 18

• 71 560
  • 740
  •   1
Отговори
# 300
Здравейте, имам един спешен въпрос, защото ще пътувам утре. Имам едно куфарче, което се вмества в размерите на голям салонен багаж, за който си платих вече. Куфарът е с четири прави ъгли, а на картинката за голям салонен багаж картинката е с куфар, на който два от ъглите са заоблени. Това проблем ли е?
Важно е куфара да влиза в клетката за проверка на багаж!
Какви са ъглите няма значение.  Laughing

# 301
Миналата година дъщеря ми влезна в болница 1 седмица преди планувано пътуване до UK. Бяхме с друга авиокомпания, но бяха много любезни и ми позволиха да сменя датите на пътуването без глоби. Трябваше да се заплати само разликата между двата билета. Изпрати им имейл, а може да опиташ и да им се обадиш по телефона и да обясниш.
Пожелавам ти операцията да е успешна и бебенцето да се възстанови бързо!

# 302
  • София
Stryper, много благодаря за информацията. Задължително ще пиша пък каквото стане. А иначе не си заслужава някой да ги ползва и да сменя имена, защото в момента за същите дати е по-изгодно да си купиш директно билети.

# 303
Да ви питам нещо и аз - имам резервация и съм член на Уиз дискаунт клуб- мога ли да добавя още 2 билета към същата резервация в момента и за тях пак да ползвам дискаунта?

# 304
Да ви питам нещо и аз - имам резервация и съм член на Уиз дискаунт клуб- мога ли да добавя още 2 билета към същата резервация в момента и за тях пак да ползвам дискаунта?
Зависи какъв член сте.  Laughing
Стандартното членство позволява да купите 2 билета (1+1).
Груповото членство ви позволява да купите 6 билета(1+5).

Можете да добавяте пътници само в момента на резервацията на билети. Към вече направена резервация не може да добавите нов пътуващ.

# 305
Групово имам, но явно все тая в случая, благодаря Simple Smile!

# 306
Групово имам, но явно все тая в случая, благодаря Simple Smile!

на предишните страници имаше линк към сайт, който дава отстъпката дори и да нямаш членство
мисля, че трябваше да се плати с Маестро карта...дано стане

# 307
Ето сайта на летището http://www.dortmund-airport.de/510cedcf1df083e9/passagiere-besucher  -наистина няма къде да се остави багаж.Да,не е удобно да са два различни полета,ще трябва да се чекирате отново,но ако цената е важна,мисля,че това е опция.До скоро доста я следих Полша,защото си организирах връщане от там и почти винаги полет през Дортмунд ми излизаше най-евтино.Иначе на летището във Варшава видях полети на ENTER AIR от Бургас,ако ще Ви свършат работа може и в сайта им да погледнете.
Ако държите полета да е с ЛОТ-ето линк към сайт с купони http://kodyrabatowe.pl/lot?cpn_id=59905 .Първия код дава 5% отстъпка,но не знам дали трябва да е от страницата на ЛОТ.Важи до края на юни. 
И 10% отстъпка при плащане с ВИЗА http://www.lot.com/bg/en/lot-and-visa-discount

Ако за това става въпрос, то не е за Уиз за съжаление.  Tired 

Или е друго и да търся още назад?!

# 308
http://www.rumbo.es/

ето този
но не съм го пробвал лично  ...

# 309
Аз съм го ползвала, надежден е.

# 310
Ще го пробвам по-късно тогава, благодаря!   bouquet

# 311
  • Бургас
Wizz от кога взеха да променят цените късно следобед? Мислех 4е само сутрин ги коригират и днес ме изненадаха, на обяд старите цени, ве4ерта други? Това нещо ново ли е или е слу4айно? За Валенсия става въпрос, от известно време дебна и са по 215 лева на посока, днес на обяд нямаше промяна и сега гледам намалени на 174 лева

# 312
Чекирала съм се онлайн за полета си, защо продължават да ми пращат напомнителни писма за полета?

# 313
Чекирала съм се онлайн за полета си, защо продължават да ми пращат напомнителни писма за полета?
Явно такава им е програмата.  Laughing

# 314
здравейте Simple Smile за първи път ще пътувам с wizz air  (и самолет) , та ме интересува ако малкият ми салонен багаж (който го дават ,че е безплатен) надвишава ширината с 2см (34см е) проблем ли е? ще мога ли да мина с него безплатно ?

Общи условия

Активация на акаунт