WIZZ AIR - 18

• 71 848
  • 740
  •   1
Отговори
# 375
  • Пловдив
Привет! Peace
Уиз имат ли полети до Прага newsm78

# 376
Привет! Peace
Директни от София - НЕ
Може да се комбинират с полет до Бергамо и от там до Прага. Недостатъка е, че яко закъснее първия полет, можеш да не успееш за втория.

# 377
Привет! Peace
Директни от София - НЕ
Може да се комбинират с полет до Бергамо и от там до Прага. Недостатъка е, че яко закъснее първия полет, можеш да не успееш за втория.
Stop  Hug Hug Hug
Хайде, да се изкажа Simple Smile
Аз съм си купила така до Прага. На отиване е с 4 часа престой в Бергамо. На връщане са само 2 часа. Ако решите да пътувате с такъв вариант, забравете за чекиран багаж. Не във всички дни е възможна тази комбинация. Аз съм го направила заминаване неделя, връщане четвъртък.

Последна редакция: вт, 04 авг 2015, 15:52 от Eti*

# 378
Woman In White, благодаря за отговора. Ще нося рецепта и ще са в оригинална опаковка. Дано всичко да е наред, че не са много малко лекарствата.

# 379
  • Русе
Някой плащал ли е скоро по сметката на ДСК на Wizz? Току що ми даде за плащане по банков път само сметката в Ситибанк, а сметката в ДСК я нямаше. Да не би да са я закрили? newsm78

Днес платих по ДСК сметка. На имейла ми я пратиха.

# 380
  • Луната
Някой плащал ли е скоро по сметката на ДСК на Wizz? Току що ми даде за плащане по банков път само сметката в Ситибанк, а сметката в ДСК я нямаше. Да не би да са я закрили? newsm78

Днес платих по ДСК сметка. На имейла ми я пратиха.

Благодаря maiche  Hug
И аз получих най-накрая мейла за плащане и там вече я има, но ме озадачи, че в сайта им при резервация ми изписа само тази в Ситибанк и пак в сайта им е дадена само тази в Ситибанк (за лева), а преди бяха и двете.

# 381
А дали ще има проблем с лекарствата на летището в Неапол. До сега разглеждах сайта,но единствено за течности има пояснения. Дали ще признаят българските рецепти. Ох, много се филмирах вече.

# 382
Рецептите винаги се пишат на латински.

# 383
А дали ще има проблем с лекарствата на летището в Неапол. До сега разглеждах сайта,но единствено за течности има пояснения. Дали ще признаят българските рецепти. Ох, много се филмирах вече.

съмнявам се да имате проблем
нали не са 20 кутии?
тогава евентуално биха се усъмнили

# 384
На латински са рецептите, то е ясно. 12 опаковки различни лекарства - някои са за мен ,други за мъжа ми. имаме хронични заболявания. Мислех да си вземем само блистерите, колкото ще ни трябват, но от кол-центъра казаха да са в оригинални опаковки, а някои са доста обемни.Това ме тревожи, иначе пак ще вземем само колкото ще ни трябват за престоя.

Последна редакция: вт, 04 авг 2015, 18:14 от agne

# 385
  • EU
На латински са рецептите, то е ясно. 12 опаковки различни лекарства - някои са за мен ,други за мъжа ми. имаме хронични заболявания. Мислех да си вземем само блистерите, колкото ще ни трябват, но от кол-центъра казаха да са в оригинални опаковки, а някои са доста обемни.Това ме тревожи, иначе пак ще вземем само колкото ще ни трябват за престоя.
Преди 2седмици пътувах с родителите си и майка ми си ги беше направила хапчетата по дни в контейнерчета. Бяхме за 7 дена, а тя пие по 5-6 на ден, отделно капки за очите.почти същото и за баща ми. Аз също си носих един комплект за бързо реагиране Rolling Eyes Rolling Eyes и апарат за кръвно. Нямаше никакъв проблем. Приятно изкарвване!

# 386
Много ти благодаря, много ме успокои! Благодаря за пожеланията!

# 387
Здравейте,  сигурна съм ,че е е задаван въпроса, но моля да ми отговорите. Ще летя до Неапол и съм заявила само ръчен багаж. Обаче се налага да нося лекарства ,които пия постоянно. Отделно от това бих взела и някои превантивно. Чудя се, ще има ли проблем,ако ги разделим в трите багажа. Понеже сме с 3 салонни багажа. Звънях да ги питам-отговориха ми ,че не ми дават гаранция. Мъжът ми също е звънял-на него пък са казали,че няма проблем. Моля, някой с опит да сподели. Вече започвам да се чудя дали да не заявя и чекиран багаж.

Няма никакъв проблем с преноса на лекарства в ръчен багаж. Ако са таблетки - изобщо въпроса не подлежи на обсъждане .Не вярвам да имаш лекарства в течно, спрей или гелообразно  състояние , чийто контейнер да надвишава допустимият за ръчен багаж 1 литър , така че нямаш проблем.  PeaceИзобщо не е необходимо да разпределяш лекарсвата в няколко багажа ...още по-малко заради това да поръчваш и да плащаш ненормално високата цена на Wizz за регистриран багаж !  Peace  bouquet

# 388

"Физическа проверка" е всъщност ръчна проверка за сигурност , която се "предизвиква" от рентгенова проверка или е вследствие на проверката чрез рентген!  Naughty
На никое летище не проверяват багажите ей така ръчно защото са си решили- или има сигнал , или се проверява канал , но във всички случаи 100% има рентгенова проверка. Никой не съм квалифицирала , просто получих необоснован апостроф и реагирах !

За 2 стека цигари от България към ЕС няма никакъв проблем !
И аз нямам нищо лично !

Швейцария НЕ Е  в ЕС!

Спри да се излагаш! Изобщо не схвана въпроса, но не пропусна да обидиш. Апострофа си беше съвсем на място, но ти и след него не разбра питането. А както се вижда дори и сега не го схващаш. Нищо лично!

А пък ти пътувай .........за ................и си гледай работата ! Не се заяждай с мен Stop Не съм отговаряла на теб и можеш да се правиш на "умна" пред който си искаш , но на мен ми се махай от главата ! Анадъмо?!  #2gunfire

Не съм отговаряла конкретно на въпрос за Швейцария или по-точно изобщо не съм обърнала внимание за коя дестинация се пита ......Просто защото е едно и също .......така , че специално за теб като много "компетентна" - За ЦЯЛ СВЯТ не е проблем да се изнесат 2 стека цигари ! Joy

# 389
"Няма никакъв проблем с преноса на лекарства в ръчен багаж. Ако са таблетки - изобщо въпроса не подлежи на обсъждане .Не вярвам да имаш лекарства в течно, спрей или гелообразно  състояние , чийто контейнер да надвишава допустимият за ръчен багаж 1 литър , така че нямаш проблем.  PeaceИзобщо не е необходимо да разпределяш лекарсвата в няколко багажа ...още по-малко заради това да поръчваш и да плащаш ненормално високата цена на Wizz за регистриран багаж !  Peace bouquet"

Hug  bouquet

Ще пиша как е минало като се върнем Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт