WIZZ AIR - 18

• 71 780
  • 740
  •   1
Отговори
# 465
Тогава имаше за обратната дестинация само... Значи според вас няма да намалеят?
Чакай, не бързай. Ще намалеят. Аз купувам 10 дни преди полет. Тогава са най-ниските цени.

# 466
Чакай, не бързай. Ще намалеят. Аз купувам 10 дни преди полет. Тогава са най-ниските цени.
Аз пролетта пътувах до Барселона и 10 дена преди полета билетите бяха на такива цени, че беше по-евтино с Bulgaria Air.

# 467
Аз ще пътувам за париж април или май 2016
Има ли някакви намаления за нова година или на определена дата
Знам че всяка година е различно,но хората които постоянно пътуват и следят билети са наясно   bouquet

# 468
Аз пролетта пътувах до Барселона и 10 дена преди полета билетите бяха на такива цени, че беше по-евтино с Bulgaria Air.
По много дестинации е по-евтино с Bulgaria Air, след като прибавиш чекирания багаж.

Последният ми опит:
BG Air до Амстердам с багаж двупосочно - 308 лв.
Wizz Air до Айндховен с багаж двупосочно - 364 лв.
(пътувах за град, еднакво отдалечен и от двете, така че летището нямаше значение за мен)

# 469
По много дестинации е по-евтино с Bulgaria Air, след като прибавиш чекирания багаж.
Разликата беше без добавен багаж (около 840лв с Bulgaria Air и 940лв с Wizz ). Вярно 100лв, но вече като добавим багажа, ако искам и запазени места и т.н., сумата ставаше доста повече.

# 470
  • Луната

Аз не бих се ангажирала с такава прогноза (това ще рече, че подвеждам дамата), а и не ми е направило впечатление, че цената 10 дни преди полет е най-ниска.  Peace

# 471
Аз не бих се ангажирала с такава прогноза (това ще рече, че подвеждам дамата), а и не ми е направило впечатление, че цената 10 дни преди полет е най-ниска.  Peace
А аз бих се ангажирал с такава прогноза. Всеки си споделя впечатленията и по този начин потребителите, които базират поведението си на чужди впечатления, имат достатъчно широка база.

# 472
# 473
  • Луната
Аз не бих се ангажирала с такава прогноза (това ще рече, че подвеждам дамата), а и не ми е направило впечатление, че цената 10 дни преди полет е най-ниска.  Peace
А аз бих се ангажирал с такава прогноза. Всеки си споделя впечатленията и по този начин потребителите, които базират поведението си на чужди впечатления, имат достатъчно широка база.
Не виждам как ще стане, но ти си експерт...
Например в момента за 4.10 билет София - Париж е на цена от 59.99 лв , а с Дискаунт е 39.99 лв. Не мисля, че на 24.09 ще има по-ниска от тази цена.  Wink

Последна редакция: сб, 08 авг 2015, 19:11 от Woman^In^White

# 474
О, ако става дума за такива цени.... нямам никаква представа какво има да се колебае потребителката.... Но, пак пример, за ирационално потребителско поведение. Явно очаква по-ниски Simple Smile

# 475

Извинявам се , но мисля , че я подвеждате с това твърдение . Фиксирана дата , сезон на бригади , обучения , университет, работещи и живеещи там ....... и т.н ......час по-скоро трябва да резервира билети ..... smile3521

# 476
Знаете ли, как стои въпросът с качването на борда на бебешка количка или изобщо превоза на такава. Има ли изискване за размери, килограми, допълнително заплащане?
Благодаря предварително!  bouquet

# 477
  • Луната
Знаете ли, как стои въпросът с качването на борда на бебешка количка или изобщо превоза на такава. Има ли изискване за размери, килограми, допълнително заплащане?

Това е от сайта на wizzair

Цитат
Деца до 2 год. нямат право на никакъв багаж освен детска спортна количка / сгъваема бебешка количка / бебешка седалка за кола (превозват се безплатно). Едно от тях се превозва безплатно и за деца (между 2- и 14- годишни). Моля, имайте предвид, че детските колички се чекират с останалия багаж и се превозват безплатно само ако ползвателят им пътува. Но ако бебе или дете не пътува, тези предмети ще се превозват като чекиран багаж срещу допълнителна такса.

Това, което мога да допълня е, че с детската количка може да се мине през секюрити контрола, през бординга и преди да се качите в самолета, я сгъвате и я предавате на служтел, който я слага в багажното на самолета. После на слизане ви я дават. Simple Smile

# 478
[/quo
Да допълня,че може безплатно да предадете количката като чекиран багаж.Същото важи дори и детето да е над две навършени години.

# 479
Знаете ли дали мога да нося голям чадър към ръчният багаж?  Имам предвид това: http://bijucvete.com/index.php?route=product/product&path=26 … mp;product_id=211

Общи условия

Активация на акаунт