WIZZ AIR - 18

• 71 767
  • 740
  •   1
Отговори
# 480
Знаете ли дали мога да нося голям чадър към ръчният багаж?  Имам предвид това: http://bijucvete.com/index.php?route=product/product&path=26 … mp;product_id=211
Да, няма проблем да се носи чадър за дъжд ! /няма значение , че е по-голям"  Peace

# 481
Знаете ли дали мога да нося голям чадър към ръчният багаж?  Имам предвид това: http://bijucvete.com/index.php?route=product/product&path=26 … mp;product_id=211
Да, няма проблем да се носи чадър за дъжд ! /няма значение , че е по-голям"  Peace

Много благодаря!   bouquet

# 482
  • Sofia
Здравейте,

при пътуване с деца и двамата им родители трябва ли да се носи акт за раждане - оригинал или копие? Никъде в паспортите непише кои са родителите. Всички сме с еднакви фамилии ако това има значение. Никъде не намерих инфо, освен паспорти за децата трябват ли други документи?
Направила съм веб чекиране и сме само с ръчен багаж, направо на гейта ли трябва да отидем?
Благодаря предварително за отговорите.

# 483
  • Враца
Здравейте,

при пътуване с деца и двамата им родители трябва ли да се носи акт за раждане - оригинал или копие? Никъде в паспортите непише кои са родителите. Всички сме с еднакви фамилии ако това има значение. Никъде не намерих инфо, освен паспорти за децата трябват ли други документи?
Направила съм веб чекиране и сме само с ръчен багаж, направо на гейта ли трябва да отидем?
Акт за раждане- няма да е излишен.
Може да поискат. Някога в паспортите имаше децата и имената, в днешно време- не, така че няма как да се докаже кое дете чие е.
Еднаквите фамилии не са критерий.
Може бащата да има две деца от преден брак, и едно от новата съпруга, и трите деца и майката на третото са с една фамилия, но две от децата да имат друга майка.  Grinning

# 484
  • Луната
Здравейте,

Спокойно. В системата пише, кои са родителите. Просто като минавате през гранична полиция трябва да са двамата родители и децата. И подавате всички документи заедно - паспорти или лични карти и бордните карти. Може да вземете по едно копие на акт за раждане, но на мен никога не са ми го искали.

# 485
  • Sofia
Благодаря ви за отговора.
Направо на гейта отиваме, нали?

# 486
  • Луната
Благодаря ви за отговора.
Направо на гейта отиваме, нали?
Ако сте само с ръчен багаж се преминава през Секюрити контрол, граничен контрол и чак това се отива на гейта.
Ако имате рег. багаж минавате първо през гише чекин. И после по същия път...

# 487
  • Sofia
Woman^In^White,

само с ръчен багаж сме, благодаря за отговора ти.

# 488
Новостта с "привилигированото качване", за мен е доста добро решение за тези, които не могат да пътуват без дамска чанта. Ние се чеквахме за полет преди една седмица, когато при регистрацията видях тази опция - по 12 лв. на човек за 2-та полета - т.е. и 2-ият пътуващ може да има малка чанта - за лаптоп, камера. Но, не разбрах, дали тази опция може да бъде само за един човек, ако са 2-ма на резервация, или пък трима newsm78 Както и да е, за мен това е добре, защото навръщане от Брюксел пътуваха много хора, опашката беше огромна, а ние минахме по фаст лентата плюс, че имахме допълнителните чантички с нас Sunglasses

# 489
и аз мисля, че това с допълнителната чанта е удобно, ама да видим да не му вдигнат много цената

# 490
и аз мисля, че това с допълнителната чанта е удобно, ама да видим да не му вдигнат много цената
Аз мисля, че като всяка новост е пусната на ниска цена, която няма да се задържи дълго...
Предполагам, че вече сте видели и промените в чекирания багаж?!  

# 491
Аз мисля, че като всяка новост е пусната на ниска цена, която няма да се задържи дълго...

оф да 

аз имам 2 полета за есента с голям ръчен и ми дава да добавя приорити за по 6 лв на посока, дали да не го направя сега?    newsm78

# 492
Скрит текст:

оф да 

аз имам 2 полета за есента с голям ръчен и ми дава да добавя приорити за по 6 лв на посока, дали да не го направя сега?    newsm78
Според мен - да.

# 493
Аз мисля, че Уиз са прибавили тази нова услуга, защото след въвеждането на запазените места, малко хора ще платят за привилигированото качване, но за допълнителна чанта, особено жените, винаги ще го направим. Така че - и те доволни, и ние също Sunglasses

# 494
ще си измеря допълнителната раничка и ще реша... Laughing

иначе си представям какъв хаос ще настане с тоя брой раници и чанти в самолета, стюардите сега не се оправят с по 1 бройка ръчен на човек    Laughing

Общи условия

Активация на акаунт