Fatih Harbiye~всичко за актьорския състав-настоящи и бъдещи проекти~50~

• 22 333
  • 736
  •   1
Отговори
# 705
Ренку, мой и да не си ме викала, ма аз щи се дотресем, да ти е гадно Mr. Green
Васе, връщам се на втори, че тук ако остана повечко, ше станем кат пингвини ooooh! ма аз кат ви казвам, че слънце ги не грее тука, вие мислите, 4е се майтапя ooooh! Mr. Green
Линди щом не си си пуснала печката, кво се фалиш Mr. Green Joy Joy Joy
Ирко, голема си гад на4и ooooh! ем ме дразниш с хубаво време, ем с рошав Бу Joy Joy Па зарадвай ме с по хубава фотка барем Crossing Arms

# 706
Скрит текст:
Здрасти Hug Hug Hug

Честит празник на празнуващите Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes

Ирко ше пуснеш ли тема Rolling Eyes ако трябва само я копи  Rolling Eyes
Ок Heart Eyes Hug, ще я копна ми, няма се занимавам с нови неща ся  Mr. Green
Мичоно  Heart Eyes Hug мерси за пожеланията  Hug Hug Hug
Топло е ми, днеска го дават 35 градуса  ooooh!
Ей на и аз съм си пуснала климатика  Crossing Arms
На студено само че  Mr. Green
hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha Благодаря Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Мимо теб не съм те викала Mr. Green

Еве Hug Васе Hug

Скрит текст:
Болки гадене #Cussing out иначе се знае вече причината Party бактерия Sick да и го #2gunfire и нерви Laughing и ся съм на антибиотици вече Laughing

Довечера със сигурност няма да пиша Peace ма ше гледам да гледам Laughing

Чек да я стрелнем и аз тая бактерия #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Мичонка Hug Heart Eyesдобре появила се Hug

# 707
Привееет!
Ай да оплакнем окото...

много хубав бе....

Туй сериалче има ли тема?

Каката и тя готина..

# 708
Привееет!
Ай да оплакнем окото...

много хубав бе....
Борето е екстра бе  Crazy

И Деметчето да сложа, довечера започва и нейното сериалче - от 20,30 до 22,30... тъкмо за Фатиха по диемата ще свърши  Whistling

# 709
Вместо на Евето, аз съм отговорила на Васето ooooh! ooooh! ooooh! Ма мноу съм зле ooooh! Ма тя Рена ме стресира, че не ме била викала Mr. Green Joy Joy Joy Joy

# 710
  • У Диспансера ...♥♥♥
То от студа ти е простено  hahaha hahaha hahaha
Терзи, тема няма ама аз го гледам и от темата на слънцата се зарибиха и други момичета, та там ще си го коментираме  Peace

# 711
То от студа ти е простено  hahaha hahaha hahaha
Терзи, тема няма ама аз го гледам и от темата на слънцата се зарибиха и други момичета, та там ще си го коментираме  Peace
Еми аз къде се съм недоразбрала нещо, сега и студа ми сковал акъла, та съвсем Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 712
  • близо до брега на морето
Здравейте девойки Hug Hug Hug
Еви Heart Eyes HugИрка Heart Eyes Hug да са ви много здрави и щастливи именниците Hug Hug Hug
Васе Heart Eyes HugХапчо Heart Eyes Hug Про Heart Eyes HugАдашче Heart Eyes Hug-загря ми чайника Laughingтъкмо се прибрах,и то по-рано да готвя и съм загряла от всякъде Mr. Green
Рени Heart Eyes HugДи и тя се появила нощеска LaughingТерзи Heart Eyes HugЛинди Heart Eyes Hug
Дано не съм пропуснала някоя Embarassed Embarassed Embarassed

# 713
  • У Диспансера ...♥♥♥
Мим, благодаря  Heart Eyes Hug

# 714
То от студа ти е простено  hahaha hahaha hahaha
Терзи, тема няма ама аз го гледам и от темата на слънцата се зарибиха и други момичета, та там ще си го коментираме  Peace
Еми аз къде се съм недоразбрала нещо, сега и студа ми сковал акъла, та съвсем Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Joy Joy Joy Joy Joy бе,карай Laughingна мене, на Евето, все тая Laughingнали ше го прочетеме всички Laughing Laughing

Терзи Hug Heart EyesМиме Hug Heart Eyes

# 715
Терзи, тема няма ама аз го гледам и от темата на слънцата се зарибиха и други момичета, та там ще си го коментираме  Peace
Joy Joy Joy Joy Joy бе,карай Laughingна мене, на Евето, все тая Laughingнали ше го прочетеме всички Laughing Laughing

Joy Joy Joy

Mиме  Hug Heart Eyes

# 716

Joy Joy Joy

Mиме  Hug Heart EyesМоми4ета 4естита премиера !!!  Слагаите бялото вино в хадилника за 22 .30 

# 717
Юле Hug Heart Eyes не мож да избягаш от цитатите и тва си е Laughing се там се намърдваш Laughing Laughing Laughing

# 718
Юле Hug Heart Eyes не мож да избягаш от цитатите и тва си е Laughing се там се намърдваш Laughing Laughing Laughing
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Карай бе, Васе , нали я четем пак  Peace Joy

Юле  Hug Heart Eyes Приготвили сме се с всички екстри  Peace

# 719
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Карай бе, Васе , нали я четем пак  Peace Joy

Юле  Hug Heart Eyes Приготвили сме се с всички екстри  Peace
За протокола +1  newsm68

Общи условия

Активация на акаунт