Къде в Пловдив? - 58 тема

• 60 552
  • 746
  •   1
Отговори
# 600
Момичета, след като вече доста си опатихме от некоректни майстори опрях и до вас! Моля ви препоръчайте ми добър дърводелец от Пловдив!

Също така ми трябва проверен и коректен електротехник за монтаж на осветление, ключове и контакти!

# 601
Момичета, след като вече доста си опатихме от некоректни майстори опрях и до вас! Моля ви препоръчайте ми добър дърводелец от Пловдив!

Също така ми трябва проверен и коректен електротехник за монтаж на осветление, ключове и контакти!

Дърводелец не ми е трябвал досега, но за електро услуги едно момиче тук ми препоръча 0888142773 - Мишо. Първия път изобщо не прекара кабелите където му бях казала (ще си слагам контакти вградени в плота на кухнята, а той ги беше изкарал по-нагоре, защото досега само такива бил правил), но дойде на следващия ден да си ги оправи, не мрънка, точен е при уговорки за часовете. Сега втория път смени контакти и сложи ключ, нямаше проблеми, но сега и аз бях там и като имаше въпроси бях там да ги уточним. Препоръчвам го, защото е най-малкото зло от това, което съм видяла до момента.  Laughing А и като си там да гледаш дали прави всичко както си му казала не би трябвало да има проблеми.

# 602
  • Пловдив

Я кажи какво точно ще искаш от дърводелеца...щото има разлика от изработка но масив и МДФ плоскости Wink

# 603
Момичета, търся антиалергична възглавница. Или чист ( не прашен ) силиконов пух,аз ще си напълня калъфки. Имате ли идеи къде да погледна за хубав материал ?

Шила съм зад Халите възглавници преди време ...... Гледам  реклами за по 50 лв възглавница,множко ми се виждат  Rolling Eyes

# 604
Някъде виждали ли сте детска масичка със столче? Утре ще ходя до Джъмбо,там съм виждала столчета, но масички не помня дали имаше. Преди време бях видяла съвсем обикновени в Кауфланд в Тракия, но сигурно отдавна са свършили newsm78

# 605
Някъде виждали ли сте детска масичка със столче? Утре ще ходя до Джъмбо,там съм виждала столчета, но масички не помня дали имаше. Преди време бях видяла съвсем обикновени в Кауфланд в Тракия, но сигурно отдавна са свършили newsm78

Виж тук

http://baby.galix.bg

# 606
  • Пловдив
Момичета подаване на документи за международен паспорт за деца в районно по адрес става ли или само в паспортното?
  bouquet

# 607
  • о`майна лунна нощ е
По адрес са нормалните поръчки. На Волга са бързите и експресните.

# 608

проверете в някой магазин за китайски стоки, левчетата дето им казвате в пловдив, но по-голям да е. ние от такъв сме взимали

# 609
  • под тепетата
От Джъмбо съм взимала - червени и зелени. Стабилни са от дебела пластмаса. Мисля, че около 60лв дойде 4 столчета и маса. Но дали има точно в момента не знам.

# 610

Я кажи какво точно ще искаш от дърводелеца...щото има разлика от изработка но масив и МДФ плоскости Wink
[/quote]

За масив става въпрос... един навес тип пергола трябва да се довърши, тъй като майстора, който ползвахме си обра крушите с работа свършена на половина!!!! имаме също така парапет на вътрешно стълбище и оградка около верандата, които трябва да се направят...това е като за начало, иначе има и друга работа, но тези са спешните...

# 611
  • Пловдив

За масив става въпрос... един навес тип пергола трябва да се довърши, тъй като майстора, който ползвахме си обра крушите с работа свършена на половина!!!! имаме също така парапет на вътрешно стълбище и оградка около верандата, които трябва да се направят...това е като за начало, иначе има и друга работа, но тези са спешните...
[/quote]Имам познат,обаче щом ти е спешно...няма да ти свърши работа Thinking

# 612
[]Имам познат,обаче щом ти е спешно...няма да ти свърши работа Thinking

Дай да го видим, може пък да се разберем нещо!?

# 613
  • Пловдив

Фирмата му е Адигер...сетих се още за една фирма Гиа Комфорт,имат сайт,виж  Peace

Последна редакция: чт, 06 авг 2015, 16:43 от mystic woman

# 614
Николай - 0898/68-41-31
Фирмата му е Адигер...сетих се още за една фирма Гиа Комфорт,имат сайт,виж  Peace

Благодаря ти много! Говорих с Николай, днес ще мине да види за какво става въпрос!

Общи условия

Активация на акаунт