Къде в Пловдив? - 58 тема

• 60 525
  • 746
  •   1
Отговори
# 615
  • Пловдив
Хоп-Троп! преди 2 седмици търсихме детска маса . В Практикер , Алати и Бриколаж нямаше въобще. В Лекси имаше , но се оказа ниска. Купихме от Кауфланд на Пещерско шосе - имаше синя и оранжева ,мисля че беше 16 лв. За столчета не мога да дам информация,защото не погледнах.

# 616
Момичета подаване на документи за международен паспорт за деца в районно по адрес става ли или само в паспортното?
  bouquet
Преди малко го прочетох и може да е полезно http://news.plovdiv24.bg/574764.html Не знам дали се отнася и за паспортите, но е хубаво да се пита в съответното районно.

# 617
  • о`майна лунна нощ е
Редактирам се. А дано наистина е вярно и започнат да приемат бързите поръчки в районните.

Последна редакция: чт, 06 авг 2015, 16:45 от `ТуиГ

# 618
  • Пловдив
Благодаря момичета и аз снощи го чух по новините и ще пробвам в районното по адрес, много по удобно ми е .  Ще пиша дали е станало, че поръчката за паспорти за децата ще е бърза.
  bouquet

# 619
  • Пловдив
Да споделя разочарованието от пици Верди.Не бяхме вземали отдавна  от тях/харесваха ни ,но ни идват скъпи за честа консумация/
Е снощи решихме ,че ще се ,,поглезим ,,.Взехме си 3 пици -различни за вкъщи от пицарията в  Тракия,блата добър,но гарнира почти с нищо?Няма да повторя скоро,неоправдано висока цена за качеството което предложиха.Ако ги бях опитала в заведението -щях да ги върна!

# 620
  • Пловдив
Ако някой знае тел. на инструкторката по нар.танци /за начинаещи/ от Матевски,моля да го даде  Peace

# 621
Някой може ли да ми обясни къде точно е детска градина Мир в район Западен ?
Гледах адреса на картата и доколкото се ориентирам е някъде около прелеза, в посока Мол-а или се бъркам ?

Не ги знам градините в онзи район, ние живеем в Кичука.
Ще ви помоля също така да ми кажете дали от Кичука до там ходи автобус на градския транспорт и кой номер ?
Благодаря !

# 622
  • Пловдив
Детска градина "Мир" се намира най-лесно, за човек който не я знае, като минеш прелеза на бул. "6-ти септември" в посока МОЛ-а, не завиваш веднага наляво по "Копривщица", подминаваш една тясна глуха уличка, тя не води до никъде, следващата улица в ляво е "Дарвин". За ориентир, завиваш в ляво преди магазина за 1 лев и мебели "Зара". Караш все направо и ще видиш градината в дясно. Ако продължиш още направо, ще излезеш на улицата, на която се намира Бюрото по труда. Съответно и от там може да влезеш, но е по-объркано за човек, който не познава района. Ако искаш виж маршрута на картата. Не ми е известно да ходи градски транспорт от Кичук Париж до там. По "Копривщица" минават 37, 10, 17, 15. Но не съм много сигурна. Ако тръгнеш с 37 е девет дена път с камили......

# 623
  • под тепетата
Новата сграда на "Мир" е точно зад лявата спирка на светофара на гребната база ( Пазара)- посока към спортното училище. Още се строи. Цветни сгради - няма как да ги сбъркаш.

# 624
Здравейте,
не съм от Пловдив ,но ще посетя града ви този уикенд - та въпроса ми е къде има интересни атракционни - примерно ледена пързалка, скално катерене (май това имаше преди в мола), примерно разходка с лодка/ яздене с коне  newsm78  .... в общи линии -  какво може да се прави един уикенд ? ( извинете,ако не е за тук въпроса)

# 625
  • Пловдив
choose joy, мисля, че стената за катерене в МОЛ Галерия работи все още. Може да посетите и Акваленд..

# 626
  • о`майна лунна нощ е
Здравейте,
не съм от Пловдив ,но ще посетя града ви този уикенд - та въпроса ми е къде има интересни атракционни - примерно ледена пързалка, скално катерене (май това имаше преди в мола), примерно разходка с лодка/ яздене с коне  newsm78  .... в общи линии -  какво може да се прави един уикенд ? ( извинете,ако не е за тук въпроса)

Ако идвате в града, по-скоро направете голяма разходка по главната, Джумаята, открития Римски стадион, отделете време за Стария град  - обиколете по улиците му, влезте в галериите, църквите, Античния театър, Хисар капия, крепостта. Седнете на някоя пейка в градската градина или се разходете до Гребната база.

Може да се изкачите и на тепето, където е Альоша - този прословут съветски паметник, който пловдивчани си обичаме и все още не даваме да се махне или преустрои в рекламно шише кока кола /каквато идиотска идея имаше преди години/.

Ледена пързалка нямаме отдавна. Коне в града - има, но в етническите квартали и не се яздят, а теглят.

В МОЛ Галерия има стена за катерене, но сградата ще излиза в сериозен ремонт и не знам до кога ще работи стената.

# 627
Здравейте,

Ако идвате в града, по-скоро направете голяма разходка по главната, Джумаята, открития Римски стадион, отделете време за Стария град  - обиколете по улиците му, влезте в галериите, църквите, Античния театър, Хисар капия, крепостта. Седнете на някоя пейка в градската градина или се разходете до Гребната база.

Може да се изкачите и на тепето, където е Альоша - този прословут съветски паметник, който пловдивчани си обичаме и все още не даваме да се махне или преустрои в рекламно шише кока кола /каквато идиотска идея имаше преди години/.

Ледена пързалка нямаме отдавна. Коне в града - има, но в етническите квартали и не се яздят, а теглят.

В МОЛ Галерия има стена за катерене, но сградата ще излиза в сериозен ремонт и не знам до кога ще работи стената.

Благодаря, но многократно съм обикаляла и стария и новия град , исках нещо по-различно да видя и да направя : )
Мерси за съветите и на *Бенджи*

# 628
  • Пловдив
Има конни бази извън града - с. Войводиново, имаше и още някъде, но не сме ходили и не знам повече..
http://www.khankrum.n.nu/

# 629
  • о`майна лунна нощ е

Благодаря, но многократно съм обикаляла и стария и новия град , исках нещо по-различно да видя и да направя : )
Мерси за съветите и на *Бенджи*

Как не се сетих!  ooooh! Имаме си нов атракцион - плаж в коритото на р. Марица.  hahaha Намира се между Пешеходния мост и моста на Панаира. Възродена пловдивска традиция  newsm78
Това беше в кръга на майтапа. Не ви го препоръчвам, но е интересно да се позяпа ей така, от любопитство  Mr. Green

Конна база има и в с. Житница.

Общи условия

Активация на акаунт