„Завръщане”/ Sıla /- С участието на Джансу Дере и Мехмет А. Алакурт - Тема 24

• 40 769
  • 750
  •   1
Отговори
# 225
А Чучи, той МА обича реда, няма сега да си показва разхвърляните дрехи и чеФли и висящите от лампиона боксерки, реда е само привиден.....

" Интересно, откъде ми имат снимка на спалнята... Коя бе последна?.... Сезони? Не! Силистра?...Ммм ... Не... Каролина?.... Абсурд!.... А онази с репортажите?.... Ама тя не ме харесваше.... А сега,де?... Е поне хареса ли ви интериора?"

# 226
Добро утро!

Ваня, благодаря за списъка с турски филми.

delia, аз съм гледала няколко от филмите в списъка на Ваня, но първо ще ти препоръчам Ask Tesadufleri Sever 2011 / Любовта обича съвпаденията 2011/ Драма, Романтика/  Турция
http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=62914
Има го в линка на Ваня, както и за онлайн гледане във Вибокс.
http://www.vbox7.com/collection:1438670

Има много интересни турски филми. Всичките, които съм гледала досега, са ми харесали. Турците са майстори и на игралното кино. Аз днес си направих регистрация в masters-tb, за да мога да си свалям филмите.
  Аз също съм го гледала страхотен филм   bouquet
Скрит текст:

Скрит текст:
Скрит текст:

# 227
Виленцеее, ама аз не мога да плувам, ще се удавя. Laughing

Наденцееее не се притеснявай имаме спасител  Joy  Joy  Joy  той ще те спаси
temp image upload

# 228
А Чучи, той МА обича реда, няма сега да си показва разхвърляните дрехи и чеФли и висящите от лампиона боксерки, реда е само привиден.....

" Интересно, откъде ми имат снимка на спалнята... Коя бе последна?.... Сезони? Не! Силистра?...Ммм ... Не... Каролина?.... Абсурд!.... А онази с репортажите?.... Ама тя не ме харесваше.... А сега,де?... Е поне хареса ли ви интериора?"

ЧОК ГЮЗЕЛ интериор, също като този на снимката по-горе Wink

# 229
Гледах Сънят на Пеперудата с Киво (съсипах се от плач, не си е работа) и един друг, май се казваше Моят дом си ти (нещо такова) с Фахрие.
И двата са страхотни, но тъжни.
И тези двата са чудесни, заслужават да се гледат.

Гледала съм още и ми харесват и тези:
Скрит текст:
Bi kucuk eylul meselesi/ Малък септемврийски проблем

Прошепни ми, ако забравя /Unutursam fısılda 2014
http://vbox7.com/play:e8c34611d0

Пет минарета в Ню Йорк/Five Minarets in New York

Av Mevsimi 2010 / Ловен сезон 2010/ Криминален, Драма / Турция

Последна редакция: сб, 06 юни 2015, 12:59 от Дданни

# 230
Славена, спалнята не е лоша, ама не е мой стил. Само ако съм подпийнала бих легнала в нея. Grinning
Снощи в съня бяхме в друга спалня, един сатен ни галеше, а мъжките ръце ме докосваха като коприна.

Тоз спасител така шътка, че аз както викам в морето, веднага ще ме шкартира.
И аз не мога да плувам, въпреки че съм морско чадо. Но той ако ми каже " Хайде да поплуваме" - Веднага  скачам и чакам спасителя с  черните шорти.

# 231
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Абе то аз мога да плувам ама колкото да не се удавя, ама този спасител ако ми е насреща  Embarassedправо почвам да се давя,  help та да ме спасява с дишане уста в уста  kiss

# 232
Здравейте скъпи, мили момичета!!!

Здрвословни проблеми ме извадиха от редиците за две седмици, но вече съм пушка и скачам право при вас. Много имам да наваксвам, три теми- 150 страници, но ще ви изчета докрай- с точките и запетайките.
Нямам търпение за важни и съществени промени около нашия убавец - с карото случи ли се нещо или йок, Мехметчо още ли обикаля планини, села и паланки, или му е дошъл акъла  да се заеме и с малко изкуство, какъвто си е изкусител???

# 233
Ош гелдин, Хеленче! Само така бъди - пушка!

В момента нашият убавец си цъка из социалните профили, не ни е зарадвал с никаква съществена новина! Мис Чехъл мълчи!

Ама на твоите снимки е голям убавец!

# 234
здравейте момичета  Hug
Скрит текст:

/spoiler]  само надниквам набързо за да ви благодаря    bouquet ,че ви има и се радвам,че все още сте болни от нашата всеобща болест МАА,не съм ви изоставила,чета ви редовно и виждам,че всички сте на линия
Скрит текст:

,  дойдох си отпуска и бързам да ви кажа ,че заминавам да търся нашето изкушение в Стамбула другата седмица running motor travel,ако ви се обади кажете му,а ако го намеря ...аз само да го намеря smile3508

моята страст,моето изкушение,моят грях

Хелена,радвам се ,че всичко е наред

Последна редакция: сб, 06 юни 2015, 14:03 от MeRy J

# 235
Благодаря ви много Дданни и Мери.  newsm03  smile3525
По време на боледуването си викам: Офф, змам аз с какво и с кой ще се оправя, ама де да го намеря?
Той милия се крий от нас кат дявол от тамян, де викаше баба ми на времето!
Аз съм далдисала в три теми назад и чета и се хиля кат луда. Само идват да ме питат дали съм добре. newsm62 newsm62 newsm62

# 236

Здравейте БорСълинки или повече Боранки! wavey wavey wavey

От началото на май не мога да ви настигна по темите. Голямо пришпорване е било. В мое отсъствие се изписали орталъка.

Хелен, дано при теб всичко да е наред и останало назад! Hug Peace

Моето отсъствие бе по уважителни причини Joy Joy, защото ходих по пътеките на МАА. Joy
Посетих Турция и по-точно Кападокия. Изключително интересно място, с особена мистичност и притегателност. Бях гледала оттук-оттам  сериала “Еманет“, най-вече заради МАА и главната героиня, която ми е любимка от сериала “Незабравима“, но някакси не можах да го загледам сериозно, въпреки любимците си. Нещо в играта им не ми допадна и за двамата ми бяха такива чувствата, но пък мястото на снимките е невероятно и отдавна исках да го посетя, та най-после сколасах и бях там.
Да си призная все се оглеждах да не се появи някой заслабнал конник без брада, но  уви.... Joy Joy Joy
Най-смешно ми стана, че при една почивка на един паркинг, зърнах нещо познато  newsm78 , като не можех да се сетя откъде, но когато отидох по-отблизо да видя въпросната личност, видях, че се припознавам и започнах да се смея силно Joy Joy JoyРазбрах, че доста съм се филмирала.Припознаването беше в човек, отдалеч много приличащ на един от актьорите в Аданали, но не главният Joy Joy Joy Joy
Да, посещавайки страната на любимите дизита, без да иска, човек си мисли за актьорите, които харесва и има желание да ги зърне. Е, аз нямах късмет smile3518, затова пък Кападокия ме заплени. Летенето с балон бе уникално преживяване. Гледките от 800 м. височина са чутовни.
Още не съм си обработила снимките, но се надявам да стане в скоро време, за да ви покажа някои от тях.

Последна редакция: сб, 06 юни 2015, 14:41 от dimana-nova

# 237
   Shocked  преди 4 часа
поне е усмихнат  Grinning

10 години по рано

Последна редакция: сб, 06 юни 2015, 14:48 от zorcia

# 238
  • София
Merhaba! Hoş bulduk, çok güzel kızlar!  Hug Hug Hug

Това е нова снимка от Twitter на Мехмет Акиф. Определено си е в Истанбул този уикенд  Simple Smile

Изглежда весел и добре. Брадата е почти овладяна.
Съгласна съм да запазим  smile3525 или   bouquet за Ваня и различните поздравления с кафенце и чайче.
Желая ви прияден съботен следобяд. Тичам да оправям агиттаблото, че няма да се излагаме пред немската рода  Grinning

# 239
  • Разград
И аз искам днес да Ви почерпя. Още го раздавам акушерка, за сега са 8, но дано няма по-вече.

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт