„Завръщане”/ Sıla /- С участието на Джансу Дере и Мехмет А. Алакурт - Тема 24

• 40 503
  • 750
  •   1
Отговори
# 30

https://www.youtube.com/watch?v=3FjGet8JGoc
Аууууууууу, Heart Eyes Лунната Соната на Бетовен на фона на приказката за Луната и Земята разказана от Боран Heart Eyes на Съла Heart Eyes с толкова нежност, и желание, ашк, ашк, ашк. txtloves
Адмирации Виленце, smile3501 този ти клип най ме разтърси от досегашните ти.

# 31
  • near Sofia, Bulgaria
Сега четох за турския "Сървайвър", в момента върви сезон all stars и са към финала, май последна игра или нещо такова... Сигурно това го вълнува нашичкия, вместо да играе в нов проект, той ми седи вечер пред телевизора и гледа семейни формати  #Cussing out И с кого ли...?  #2gunfire

# 32
Той пък сега и Сървайвър на дивана прогледа. Тази  и от него чехльо ще направи. Ще затлъстее така. Кучето, жената и дивана пред телевизора. Голяма идилия....няма що.
Що не си пуснат турския сериал.. Grinning

# 33
Той пък сега и Сървайвър на дивана прогледа. Тази  и от него чехльо ще направи. Ще затлъстее така. Кучето, жената и дивана пред телевизора. Голяма идилия....няма що.
Що не си пуснат турския сериал.. Grinning

Сакън Сезони сегашните тур сериали са аморални, започват да се снимат патриархални, където мъжа си иска, а жената се срамува #Crazy

А пуканки дали имат Mr. Green

# 34
Тази вечер сме с облечен фотограф   

# 35
Тази вечер сме с облечен фотограф   

Разочарована съм , снощния фотограф ми харесваше много, ох колко многооооооооо  #Crazy #Crazy #Crazy Embarassed Embarassed Embarassed  love001

# 36
# 37
Добре е направил, защото снощи имаше ,,Безсъници по Българско" #Crazy #Crazy Рекъл си е ,,Чакай мацките в Българско да дремнат поне тази нощ Wink

# 38
Ами ще се коригирам

Но фотографа беше по готин,загадъчен,възбуждащ въображението

# 39
Искам да вметна нещо информативно, защото останах изумена #Shocked doh правейки сравнение със Завръщане.
Ние с нашия сериал по БТВ сме големи късметлиики. Peace
Нямам спомен да са изрязвани сцени. newsm78
Тази вечер реших да погледна сериала с Киво(знаете, че съм го гледала онлайн) и не може да си представите какво поголовно рязане е на епизодите, ooooh! направо останах шашната. Shocked
Въобще нямам намерение да го гледам така разпарчедисан Stop губейки се важни възлови моменти. Горките хора, които го гледат за първи път, ще имат сумати въпросителни без отговори, защото БТВ им ги отнема.
Добре, че с нас подобно нещо не се случва.
Написах това, защото сега осъзнах какво преимущество имаме гледайки Завръщане без да ни лишават от цялостното удоволствие и посланията, които носи сериала. Peace

# 40
Дали фотографа, дали плувеца - все  го искам. Уф грешно ли е да искам двама мъже наведнъж Laughing
Супер изваяно и оформено тяло има. А какви шорти само... Божеее какво стегнато дупе Embarassed

# 41
Ами ще се коригирам

Но фотографа беше по готин,загадъчен,възбуждащ въображението

фенка го хванала по "сини гащи" newsm62

вие сте истински вълшебници newsm10 от къде откривате тези снимки?

# 42
Явно моите възприятия нещо са повредени но ни фотографа, ни плувеца ми хващат окото. Rolling Eyes

# 43
Наде разбирам те напълно. Представяте ли си, да бяха изрязали как Боран се съблича, или пък как се къпе.
Ужас просто. Щяхме да бъдем лишени от най - пикантното. Grinning

# 44
  • София
Момичета, снощи безсъници заради голия фотограф, днес скуса заради Сървайвър.
Хайде да палим джапанките за Истанбул. Мисля, че тук няма да ние зле, а и ще има терен за после.

Общи условия

Активация на акаунт