„Завръщане”/ Sıla /- С участието на Джансу Дере и Мехмет А. Алакурт - Тема 24

• 40 909
  • 750
  •   1
Отговори
# 60

това е от Emanet. изгледах го преди месец и много ми хареса. мисля, че ще има продължение! свърши...без край newsm78

Да, свърши без край, защото спряха проекта. Той и затова почти две години нищо не снима, защото му спряха три проекта.

какво разхищение!!

# 61
  • near Sofia, Bulgaria
Гледа ни сеира как си мечтаем я за фотограф, я за плувец, я за нов проект, докато той си зяпка телевизия кротко на диванчето само по чехли?!  newsm78  Blush  Mr. Green

# 62
Аз тъкмо казах че тази вечер мълчи и той сложи Фърат .Или ни усеща мислено или поддържа фенките  будни. Laughing

# 63
  • Разград
Вчера беше пуснал друга снимка от Еманет с другата актриса, а след това тя е беше сложила в инстаграма си.
Сега ще я потърся да я пусна.

# 64
  • София
Аз тъкмо казах че тази вечер мълчи и той сложи Фърат .Или ни усеща мислено или поддържа фенките  будни. Laughing

Определено ни поддържа будни и зажарени  Simple Smile
Да видим ще ретуитнели нещо...

# 65
Наде, може да сме на диета, но можем да гледаме менюто. Виж какво парчеее само.

Марги, менюто е супер, но нашето момче не скучае, а туитва разни послания newsm78 Много социален е станал в последно време newsm78

Цвет, гледа наистина Сървайвър. turabi ve serenay tebrıkler
Turabi Çamkıran и Serenay Aktaş честито/поздравления.
Явно остават в играта и ги харесва.

Аз пробвах да преведа през Гугъл, но не се справих, само разбрах поздравления...Мерси за превода. И той като нас, гледа какво гледа па метне някоя снимка да ни хвърли в размисли. Снимката разбрах, че е от Еманет, но като не съм го гледала не мога и да предполагам, защо точно тази снимка се появи сега  newsm78 Явно си има сантимент към този проект и преди беше постнал нещо от Еманет Rolling Eyes

# 66
нещо за охлаждане на страстите 
screenshot tool

или пък не...

# 67
  • София
нещо за охлаждане на страстите 
screenshot tool

или пък не...
Хич, няма да ни охладиш. Направо пак ни хвърли у огъня  smile3514 Бурята навън утихна, но тук...уви!

# 68
  • near Sofia, Bulgaria
Аз тъкмо казах че тази вечер мълчи и той сложи Фърат .Или ни усеща мислено или поддържа фенките  будни. Laughing

Определено ни поддържа будни и зажарени  Simple Smile
Да видим ще ретуитнели нещо...
Тази вечер не знам, но вчера е харесал коментар на снимката с вълците, че това са вълкът и приятелката му!  ooooh!

# 69
Хайде лека ,че татенцето ще ни приспива с приказка

за сладки сънища

# 70

Семейна идилия ала Алакурт
Скрит текст:
Диван, голяма плазма на стената, куче с чехъл в уста, размахва щастлив опашка в очакване да му метнат и другия патък.... Тя, гледа замечтано Сървайвър и се захласва по играчите, леко гладни и много мръсни и потни, люпейки семки сорт конски зъб за притъпяване на фантазиите които я преследват.... Той, седнал по турски на пода, хвърля безразличен поглед на поредния напън на играча и тайно гледа какви са последните постове по негов адрес в бг мама.... На въпроса харесва ли му играта, той изръмжава многозначително и си цъка на таблета.... След поредното досадно питане какво прави, отговора е : " ,о, джанъм пиша си умни мисли в туитър и си сменям премяната, а междудругото си търся рецепта за гювеч в един форум и маска за лице за теб.... Томи, дръж....а не този чехъл, онзи с токчето заръфай...Голям си чехльо да знаеш

Последна редакция: пт, 05 юни 2015, 00:00 от Slawena

# 71
  • Разград
В руския контакт има една тема която правят асоциациа на актьорите.
Ето каква е асоцияцията която направиха на МАА.

И на някои други актьори.

Скрит текст:

# 72
Боран ага преди Съла ...

Скрит текст:

- Какво има тук?

не се коментира

Лека

Ваня, много интересни асоциации, някои са точно в десятката

# 73
Ах, Славена, Славена....тъкмо реших да отида да дрЕма, след този свежарския  пост от смях ме заболя корема  Joy Joy Joy

# 74
  • Разград
Тази е от вчера.

Общи условия

Активация на акаунт