„Завръщане”/ Sıla /- С участието на Джансу Дере и Мехмет А. Алакурт - Тема 24

• 40 512
  • 750
  •   1
Отговори
# 645
delia, напротив, не си се отплеснала, много е интересно. Нали всички решихме, че искаме да ни разказват очевидци за Турция. И аз съм ходила до Измир, но само за два дни, на строително изложение там и нямам дълбоки впечатления от Турция. Знам само, че Измир много ми хареса. Шофьорите постоянно натискат клаксоните и така се разбират кой да мине пръв. Странна работа! Толкова натоварено движение, а те комуникират отлично така.

Но ми стана интересно, че уж патриархален свят, пък жените командват парада. Стига да не засегнат мъжката чест, разбира се.

# 646
Делиа, много интересни неща разказваш, продължавай Party Аз съм била три пъти на почивка в Турция и съм ходила на екскурзии и на гости в Истанбул. Турците имат много интересни традиции. Например миналата година, пътувайки от Кушадаса към Памуккале минахме през едно малко село, на покривите на къщите, на което имаше стъклени буркани и бутилки. Екскурзоводът ни разказа, че който баща има дъщеря за женене слага такива атрибути на покрива, като по формата на съда, се съди за външността на момата. Голям смях падна, защото имаше буркани от различен калибър, бутилки от оцет и такива от Кока- Кола Laughing А за тези, които ще посещават Турция препоръчвам Памуккале. Уникален природен феномен.

# 647
Здравейте момичета  newsm51
За една вечер ви оставих и вие сте изписали света, нямате стигане .
Какви са тези графици без мен, аз съм в челните редици. Признавам само Сезончето пред мен защото тя дете иска и веднага след нея съм АЗ  smile3508 smile3508 smile3508. Да си знаете като си правите графика  smile3533

Сега вече добро утро, едно кафе и закуска от мен  newsm51.

И нашия обект на желание   love001  love001  love001
Много ми хареса написаното по горе - че чета вицове в нета и затова се смея като луда някога  newsm62 newsm62.

# 648
  • near Sofia, Bulgaria
ПОХОДКАТА...  Crazy

https://youtu.be/CB1uu-W_YFA

# 649
Привет момичета  smile3525

# 650
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Günaydın kizlar!!!!  Hug Hug Hug

Дур бе! Дур?!!!  Naughty

Я чакайте  newsm78 какви графици, какво нещо ...... Naughty  аз съм от първите  Crossing Arms

Пак сте го разнищили снощи агата  hahaha hahaha
Ненаситници сте вие еййййй  Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed

Сезонче пусни го този клип от спечелването на супер модел и ние да му се порадваме на него  newsm08 newsm08

Той да дойде и нас да ни порадва  smile3534 smile3534 luvbed по график или без все ще се разберем  Whistling Blush Embarassed

Оххоооо май взаимно се дебнем с него ..... newsm78 newsm78 той нас...ние -него и затова мълчи  smile3532 загубил е ума и дума от написаното тук  smile3532 smile3521

# 651

ПАНТЕРААААААА #Crazy

И момичета, този график си беше за по-старата генерация фенки Мехмедови Wink Ми на възраст сме, ще ни изпусне, ако почака още newsm78 А вие младежите като хукнахте hahaha Каките с предимство Joy Joy

# 652
Добро утро,
Нееее. Никакви графици. Спрете до тук. Той да не е играчка. С него много внимателно  трябва да се действа.
Единствен на Света е!
Пък и аз  не съм от свободно мислещите жени. Аз съм Консервативна Жена. Той ще ми е първия, след мъжа ми Joy

Някой дали не може да го пусне този клип. От телефона пиша и хич не се справям в това.
В youtube го има.

Последна редакция: вт, 09 юни 2015, 10:55 от This_season

# 653
Добро утро,
Нееее. Никакви графици. Спрете до тук. Той да не е играчка. С него много внимателно  трябва да се действа.
Единствен на Света е!
Пък и аз  не съм от свободно мислещите жени. Аз съм Консервативна Жена. Той ще ми е първия, след мъжа ми Joy

Сезонче на това му се вика ВЯРНА ЖЕНА ми много си консервативна  newsm78 бе мила  hahaha hahaha
пък тука ще ни издереш очите  Naughty Joy Joy Joy

# 654
  • Разград
Добро Утро във Вторник с чашка кафе и Рецепта за любов!
Вземете малко щастие и смях, разбъркайте ги добре с романтика!
Добавете нежни прегръдки и поръсете с много целувки!
Към получената смес добавете удоволствие!
Печете с чиста вяра и сервирайте с безкрайна любов!
Весел ден!

https://www.youtube.com/watch?v=q3g3zgpRXiE

# 655

# 656
Ваня, слънчев и успешен ден и на теб! Hug

# 657
sohappy sun lovekiss

Алоууууууууу Naughty...къззз Hug...чета и не вярвам на очите си... Rolling Eyes
Кви са тез графици...кви пет лева... newsm78
Много сЪ заиграхте ,нещо... #Crazy
Уж...дружки,тва онова ... ooooh!
а пък тихомълком разпределяте Агата, Shocked
и си правите сметки до небесата. #Crazy

Първи ,втори ,трети...не сЪ брои... Naughty
Който свари ,той ще изпревари... Peace
Но...истината е една ,че Grinning
Мехмет е един и...за съжаление, недостижим. bowuu
 Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 658
Свет, недей да си черногледа. Недостижими  хора няма. Сигурна съм.
Ей на вчера гледах репортаж как Джоли и Пит в нискобюджетен самолет с обикновенни хора. А уж са най - известното семейство на света.
Та и наш Алакурт ще го стигнем някой ден. Пък и ако той иска дете, трябва да опознае България.

Коте, казвам ти аз че съм Точната жена за него. Вярна, мила, добра - Мехмет ще е в моите крака. Laughing
След мъжа ми се пазя за него. За първи път ще ми е - трябва да съм непорочна.

# 659
Здравейте и днес Hug.....Hug в международния ден на приятелството. Simple Smile
Истинските приятели са като вятъра, не е нужно да ги виждаме, но ги усещаме и винаги са до нас!
Скрит текст:
Казва се приятел пръв,
но защо е той такъв?
Затова, че пръв полита
в огъня да те спаси.
Пръв и без да се запита
прав ли си или не си.
Пръв за теб леда пролазва,
пръв за теб пролива кръв...
Ето, затова се казва,
че приятелят е пръв.
ღ Валери Петров ღ