„Завръщане”/ Sıla /- С участието на Джансу Дере и Мехмет А. Алакурт - Тема 24

• 40 885
  • 750
  •   1
Отговори
# 90
Славена, представата ми за Алакурт на дивана, гледайки празно в телевизора е точно като твоя опис.
Да видим тази вечер - петък вечер какви ще ги върши...

Любима снимка от манекенския период.
В един от моловете на витрината на един манекен, облеклото е подобно. Якето е същото и като го видях, точно този мъж ми изникна в ума. Ако мога ще снимам тези дни, за да видите и вие приликата Grinning

отново е с пръстена и с часовник Laughing

Публиката с какво задоволство гледа след него  Crazy Crazy Crazy

# 91
Силистра, гларусите са гръцки Laughing
А мъжа е турски Grinning

тези устни са за теб. Целувайййй

# 92
Хелоууу на все. Hug Hug Hug
Ммммм пак е било горещо, добре че се оттеглих навреме. newsm62
Семейната идилия е един път, rotfImao rotfImbo мааааалко на снимката от Еманет гладко обръснат не ми е по вкуса но, ще го преглътна, Laughing като манекен обаче ми харесва на снимката.

# 93
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Ха Добро утро ли Добър ви ден ли  Hug Hug newsm78 newsm78
снощи пак сте се вихрили  hahaha hahaha
Славена уби ме със семейната Алакултова идилия точно почти по същия начин и аз си ги представих  smile3506 особено кучето с ръфайки женски чехъл  Joy Joy

Вилинце  Hug Hug невероятен клип с моменти от приказката за Земята и Луната, браво  smile3525 мила страхотна си   love001

# 94
Сезони, да - в басейна е Мехмет и снимката е от 2013 г

image hosting above 5 mb

# 95
Много интересни асоциации, някои от тях са попадения право в десятката.

# 96
Джули, мерси. Как му ходят тези бъбречета само Grinning
И бретончето над челото много ме провокира да го отместя нежно Embarassed
2013 година е бил супер готин.
а сега през 2015г. супер брадат Grinning

# 97
Силистра, гларусите са гръцки Laughing
А мъжа е турски Grinning

тези устни са за теб. Целувайййй

Сезонче, благодаря ти много мила , дружка си ти, знам аз  love001  love001 newsm51 newsm51 newsm51

# 98
Сезони, да - в басейна е Мехмет и снимката е от 2013 г

Скрит текст:
Ето на тази снимка си е ОК.
Не е чирус, не е със съвсем къса коса нито пък с попска брада, а и е с цаки. Laughing Heart Eyes

# 99
Фотографи, тези са облечени  newsm78 newsm78 newsm78

# 100
wavey Hug Heart Eyes

Ваняяя Hug...мерси за новата, Слънчева темичка...
И...аз ,като Надето НЕ мога да подмина нещо,което се прави с толкова труд  Naughty bowuu Grinning
/като си помисля аз какви нерви хабя ooooh! #Crazy Joy /
Асоциациите ,които са направили мамашите ми харесаха bowuu...улучили са ...точно в десятката... Peace
Вили  Hug...чудесен клип...Луна ,Земя ...на фона на нежна музика... иииии...много любов...   loveuuu Two Hearts

Славенче Hug...супер идилия...бравос Peace...ама тази чехлЪ... Naughty ooooh! Joy Joy Joy
Виждам ...някои харесват сините шортички...не сЪ лоши ...ама тази стойка не ми се нрави...още в началото като гледах филма ми направиха  впИчатление тези неестественни разкрачи на Мехмет...и на снимките ..все един такъв, разчекнат ...не само у крачките ,ами и у раменцата и ръцете...в последните серии по тв-то ,кога бягаше на плажа към Съла...все едно нещо го болеше...бягаше доста дървено и сковано...що ли... newsm78...НО...това не ми пречи да си го ИСКАМ Heart Eyes Blush Joy...просто един малък недостатък,според мен Thinking...а и то ...няма идеални хора... Naughty Joy Joy Joy
На снимката от Еманет...хм Thinking...мяза ми на гол охлюф... no
Ето тука е БОНБОН... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 101
Да, на тази снимка е сладкиш. Точно тази форма на очилата е неговата. Две маслинки скрити зад две бъбречета.
Свет, и на мен ми направи впечатление как бягаше на плажа, ама то зима и е трудно да се бяга с този балтон...трудно се бяга по пясъка, знаем Wink
Долу му виждам разкрача, харесва ми Laughing
Ама къде има разкрач горе, казваш у раменцата и ръцете. newsm78 аз ли съм сляпа за този луфт Grinning

# 102
Привет  Hug, навън е свеж юнски ден Flowers Sunflower.

Едно клипче с Джансу от Кан:

https://instagram.com/p/3eo_RSmab0/?tagged=cannesdaguzellik

# 103
Все ми беше чудно защо използваха този бус

Вярно, че беше брониран, ама то огромно возило..

# 104
Силистра, целувай бе душа

Общи условия

Активация на акаунт