„Завръщане”/ Sıla /- С участието на Джансу Дере и Мехмет А. Алакурт - Тема 24

• 40 896
  • 750
  •   1
Отговори
# 120
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Да си припомним манекенския период

Н а 3-та, седма е девета снимка е чок гюзел  smile3521 smile3534

# 121
Скрит текст:
Сезони, да - в басейна е Мехмет и снимката е от 2013 г

image hosting above 5 mb

Вай вай вай  Praynig Praynig Praynig smile3508 smile3508 smile3511 smile3514  love001  love001  love001  love001
Бонбон ама МНОГО ГОТИН БОНБОН Е ТУК Naughty
Котелинчеееееее, хич не си и помисляй да потриваш ръчички fight fight по цаките Мехметови. Crossing Arms Joy

Наде аз ни по цаките потривам ръчички а по собственика им  smile3521 smile3508

# 122
Добър ви ден и от мен!
Направили сте бърз анализ на нощта. Днес и почивните дни да знаете ни чака скука.
 #2gunfire #2gunfire #2gunfire Мис Чефли вече го е подкара в някоя посака с бърза скорост.

Привет  Hug, навън е свеж юнски ден Flowers Sunflower.

Дими, завиждам ти за свежия юнски ден. При мен пере един дъжд и едно гадно.

Добре, че ви има момичета  Hug Hug Hug

Марги, защо мислиш, че ще е скучно? Кой дедектив доложи за действията на Чехълка?

Наде, вкусовете ни са еднакви, просто някой сме по-склонни да ,,прощаваме" естетически изцепки, като бради и анцузи Laughing

Моята любима визия е Мараз Али- визия, поведение.....Робин Худ сладък Heart Eyes Но...Боран...чешмата Rolling Eyes Rolling Eyes  любов от пръв поглед Heart Eyes Ролята различна, а сексапилът един и същ Rolling Eyes

# 123
Манекена и Манекенката много лошо се разминаха на подиума.
и след 9 години не можаха да заровят томахавката и да започнат
Ново начало!!!
Всеки върви по пътя си, но е заблуден и объркан.
Никой не е намерил все още половинката си.
Ходят по света, снимат се, афишират фотките и файда никаква... Laughing
А живота си тече, годините минават, краката вървят и остаряват , само спомена остава. Sunglasses

# 124
  • София
Добър ви ден и от мен!
Направили сте бърз анализ на нощта. Днес и почивните дни да знаете ни чака скука.
 #2gunfire #2gunfire #2gunfire Мис Чефли вече го е подкара в някоя посака с бърза скорост.

Марги, защо мислиш, че ще е скучно? Кой дедектив доложи за действията на Чехълка?

Добрият дедектив наблюдава, слуша, гледа и анализира събраната информация. А Мехмет Акиф затихва в късния петъчен следобед и през уикенда, за да избухне рано, рано в понеделнишката утрин и ние да започнем седмицата с разбушувани души и сърца  Simple Smile
Чефлата, Цвет, я тургам за фон и интериор само. Тя милата не става за друго.  newsm78 newsm78 newsm78

# 125
Мехмет явно харесва татуировки

http://www.medyapusula.com/galeri/39/yurek-hoplatan-dovmeler.html

Да си признае, коя ще прекара уикенда с МАА ?

how do i print screen

Последна редакция: пт, 05 юни 2015, 13:37 от july_

# 126
Манекена и Манекенката много лошо се разминаха на подиума.
и след 9 години не можаха да заровят томахавката и да започнат
Ново начало!!!
Всеки върви по пътя си, но е заблуден и объркан.
Никой не е намерил все още половинката си.
Ходят по света, снимат се, афишират фотките и файда никаква... Laughing
А живота си тече, годините минават, краката вървят и остаряват , само спомена остава. Sunglasses

Сезонче така е  Naughty
ни на него тази чехла му е по размер нито пък тя показа някой свестен чехльо  Thinking Crossing Arms
какво се инатят тези  newsm78 newsm78 май само те не видяха искрите между тях  smile3506 то не искри ами цели светкавици от снимките на Завръщане  newsm09
ама явно тогава и химията не са усетили тези двамцата  Whistling  newsm78 newsm78 newsm78
толкова пък досетливи и инатливи  ooooh! #Crazy

# 127
Мехмет явно харесва татуировки

http://www.medyapusula.com/galeri/39/yurek-hoplatan-dovmeler.html

Да си признае, коя ще прекара уикенда с МАА ?

how do i print screen

July стига издавай тайни само  Naughty то от теб човек да не се покрие за уикенда с някой чужд мъж,  newsm08 дегизирана съм да не ме види моя от някъде  #Crazy

# 128
Коте, ми ти и замаскирана приличаш на Чехлата.
Значи и теб не одобряваме smile3534

# 129
Привет на всички  bouquetНай-после изгледах РЕЙС и реших да си изкажа мнението за играта на Мехмет newsm78ЧУДЕСЕН ВЪВ ВСИЧКИ РОЛИ КОИТО ПРЕСЪЗДАДЕ newsm10 Той е много убедителен да бъде честен и влюбен мъж.Незнам но всички сме съгласни ,че е най-влюбен в Завръщане ,че най-добре стои на екрана с Джансу  newsm78След като изгледах сериалите му мога да кажа ,че в Рейс и Еманет в последните епизоди той много прилича на Боран съгласни ли сте и вие newsm78Ако има нов проект то аз спрягам за негова партньорка Сюнгюл Юден какво ще кажете   newsm12 Това ми дойде защото съпоставих Перла и Завръщане снимани по едно и също време Simple SmileМного ви досадих но последно Наде съгласна съм ,че  КУРТ СЕИТ И ШУРА е изрязан и който не е гледал оригиналните серии някои неща останаха недоразбрани но сигурно БТВ трябва да излъчи определени серии,но не се прави такаа newsm11 Извинете ми че ви досадих но от дълго време ви чета ,много сте забавни  newsm53БЛАГОДАРЯ  на всички и най-вече на домакинята ВАНЯ за красивата тема  newsm51 newsm51 newsm51

# 130
Привет на всички  bouquetНай-после изгледах РЕЙС и реших да си изкажа мнението за играта на Мехмет newsm78ЧУДЕСЕН ВЪВ ВСИЧКИ РОЛИ КОИТО ПРЕСЪЗДАДЕ newsm10 Той е много убедителен да бъде честен и влюбен мъж.Незнам но всички сме съгласни ,че е най-влюбен в Завръщане ,че най-добре стои на екрана с Джансу  newsm78След като изгледах сериалите му мога да кажа ,че в Рейс и Еманет в последните епизоди той много прилича на Боран съгласни ли сте и вие newsm78Ако има нов проект то аз спрягам за негова партньорка Сюнгюл Юден какво ще кажете   newsm12 Това ми дойде защото съпоставих Перла и Завръщане снимани по едно и също време Simple SmileМного ви досадих но последно Наде съгласна съм ,че  КУРТ СЕИТ И ШУРА е изрязан и който не е гледал оригиналните серии някои неща останаха недоразбрани но сигурно БТВ трябва да излъчи определени серии,но не се прави такаа newsm11 Извинете ми че ви досадих но от дълго време ви чета ,много сте забавни  newsm53БЛАГОДАРЯ  на всички и най-вече на домакинята ВАНЯ за красивата тема  newsm51 newsm51 newsm51
+1 Много му отива да е влюбен! Много е добър във всичките си роли!

Турците правят много хубави влюбени мъжки образи в  "светските" си филми. Да се влюби човек в тях. Филмите им с европейско звучене представят мъже- мечти - хем силни, истински мъже, хем романтични. Никога не бързат към леглото, а към сърцето на жената.  Да видим каква ще е представата им за патриархален ред.

Последна редакция: пт, 05 юни 2015, 14:18 от Дданни

# 131
Коте, ми ти и замаскирана приличаш на Чехлата.
Значи и теб не одобряваме smile3534

Сезонче, ами ти като не предприе никакви стъпки  по отношение на МАА, то не бяха проверки на миксера, то не бяха сервитьори.... Поне Котето да се уреди Laughing И Коте, да кажеш после как е с 250 на километража и с този ПОЖАР зад волана Sunglasses

# 132
Кейт, добре дошла Grinning и по-често се включвай при нас.
По повод КСШ,
Скрит текст:
с една моя дружка си говорихме и смятаме, че го режат безобразно, защото беше с изключително нисък рейтинг в Турция(според мен комшиите просто не разбраха руската нотка в сериала).
Такова окастряне на друго Дизи не помня, все е било да има кръц, кръц, тук-там но поголовна сеч на възлови сцени не е имало, потресена съм. Shocked
Имам усещането, че просто си запълват ефирното време през лятото с този проект. Не проумявам и не разбирам тази им фирмена политика. Или пускаш нещо от-до, или по-добре не го съсипвай като го окастряш и го лишаваш от възловите му моменти. Peace
Ми как хорицата да вникнат в същността на проекта като те са го осакатили отвсякъде и човек се пита, и питаааааа, #Crazy но смислени отговори йок, просто защото БТВ им ги отнема?!
Той и без това е къс сериал, само 21 епизода, а по наша номерация щяха да са около 30,+,- и преспокойно щяха да го финишират до средата или края на Юли.
Жалко и то с проект на Къванч. ooooh!
Аз нямам претенции с кои бих искала да го видя в проект но знам, с кои не бих.
Дааааа играе прекрасно и пресъздава чудесно различни човешки състояния но както е тръгнало вече, ще гледаме само забрадки, и шалвари, и любовните сцени, ще са мираж. Peace
Вчера някоя от Вас пусна статия по въпроса.

Последна редакция: пт, 05 юни 2015, 14:19 от Neidjal

# 133
]
+1 Много му отива да е влюбен! Много е добър във всичките си роли!

Турците правят много хубави влюбени мъжки образи в  "светските" си филми. Да се влюби човек в тях. Да видим как ще е в новата "патриархална" вълна. Филмите им с европейско звучене представят мъже- мечти - хем силни, истински мъже, хем романтични. Никога не бързат към леглото, а към сърцето на жената.

Ако мога влюбените мъжки образи в "светските" филми и сериали да ги нарека с име те ще се казват - Мехмет , Кенан, Къванч, Бурак , Еркан, Йозджан  #Crazy #Crazy #Crazy Embarassed Embarassed.
А патриархалните ако ги нарека с име те ще казват - Ахмет ага, Али ага, Зинар ага и всякаква такава подобна паплач  bash bash bash #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Ето с тези ще са патриархалните им сериали. Техния президент който беше и министър педседател нали дотам иска да ги докара  newsm78 newsm78 newsm78

# 134
Ердоган е изключително консервативен. Явно филмовите среди са под изключителен натиск по отношение на това какво и как снимат.

Общи условия

Активация на акаунт