„Завръщане”/ Sıla /- С участието на Джансу Дере и Мехмет А. Алакурт - Тема 24

• 40 868
  • 750
  •   1
Отговори
# 165

https://www.youtube.com/watch?v=FCzAiSyOUUM&feature=related

Една интересен клип от реклама с Джансу и един всеобщ "любимец" hahaha

# 166

https://www.youtube.com/watch?v=FCzAiSyOUUM&feature=related

Една интересен клип от реклама с Джансу и един всеобщ "любимец" hahaha

Боже жива да не бях smile3555 то без коса грозен но с тази перука отврат.
Не не мога да се начудя на Джансуто.
Те като красавицата и звяра smile3511

# 167
Момичета възхищавам ви се,че знаете толкова подробно сцена по сцена сериала,аз я нямам тая памет.Сега гледам КСШ,но Къванч не ми въздейства така както МАА Simple SmileА тази реклама нещо куца,но Джансу излъчва сексапил Simple Smile

п.п.Мислите ли да коментираме сериите,които още не са излъчвани по БТВ ?

# 168
# 169

Последна редакция: пт, 05 юни 2015, 19:15 от zorcia

# 170
  • Пловдив
Виждам, че сте коментирали вълнуващата сцена с изнасилването, както и преди това, когато Съла се беше разгорещила, а Боран даде назад.
Когато Съла го целуна "пияна", всъщност беше просто замаяна, но много добре знаеше какво иска. Той се стъписа, от една страна, учуден как си "разменят ролите" и как така тя първа го целуна, него агата! Но от друга страна, той прояви уважение към нея, нехарактерно за масовия анадолец - не се поддаде на инстинкта, а прояви уважение към жената за нейния първи път, който тя следва да запомни, а не да я "пияна", както се съмняваше той.

А за изнасилването, Съла си го "поиска", като го предизвика с онова "Не съм твоя жена, нали, не съм ти никаква жена", ръгайки го по мъжествеността му. А в него заговори патриархалното чувство на съмнение, как така тя може да е спала с друг, и щом вероятно е спала, защото той просто да не бъде следващия.
Получи се едно "обезценяване", защото хем за нея беше провален "първи път" (който щеше да бъде по-вълнуващ в предишната сцена като беше навита), а за него: той не можа да се наслади на това да ѝ бъде първи, да го осъзнае, защото беше нафиркан Wink и видя чак на следващия ден.
 За мен такава е психологията на първия им път заедно.

# 171
 За съмнението на Боран при изнасилването не съм сигурна, но съм съгласна за обезценяването на "първия път". Много жалко и затова страданието и на двамата беше още по-тежко. По-добре щеше да е първи път с леко пияна, но знаеща какво иска жена, отколкото така както стана.

Мисля, че Боран изнасили Съла, защото повече не можеше да търпи тя да не бъде негова жена. Той я чувстваше такава и не можеше да приеме някакъв Емре да се изпречва. Страхуваше се да не я изгуби.

Но аз все още мисля защо не се спря. Алкохолът много ли беше виновен?

Последна редакция: пт, 05 юни 2015, 19:31 от Дданни

# 172
Мераба!

Добър ви ден и от мен!
Направили сте бърз анализ на нощта. Днес и почивните дни да знаете ни чака скука.
 #2gunfire #2gunfire #2gunfire Мис Чефли вече го е подкара в някоя посака с бърза скорост.

Привет  Hug, навън е свеж юнски ден Flowers Sunflower.

Дими, завиждам ти за свежия юнски ден. При мен пере един дъжд и едно гадно.

Добре, че ви има момичета  Hug Hug Hug

Марги, защо мислиш, че ще е скучно? Кой дедектив доложи за действията на Чехълка?

Наде, вкусовете ни са еднакви, просто някой сме по-склонни да ,,прощаваме" естетически изцепки, като бради и анцузи Laughing

Моята любима визия е Мараз Али- визия, поведение.....Робин Худ сладък Heart Eyes Но...Боран...чешмата Rolling Eyes Rolling Eyes  любов от пръв поглед Heart Eyes Ролята различна, а сексапилът един и същ Rolling Eyes

+ 1 И моята.

Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 173
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Ддани благодаря за разяснението коя е Мая всъщност Wink аз още не съм стигнала до там сега се наслаждавам на сладките моменти между Али и Назлъ    Blush

# 174
Моля, kotelina.
Момичета, аз изчезвам за няколко часа. Да не изпишете света, че нощес да мога да ви изчета!

# 175
Лава, сега му се наслаждавам в учителското амплоа-71серия, явно трети сезон. Много ми е по вкуса този изглед Rolling Eyes
Сега започнах епизодите с Мая, нарочно не искам да чета предварително, достатъчно ми е, че гледах финала. За сега Мая в моите очи е малка наглярка с високо самочувствие, интересът си към него като мъж прикрива под маската на въпросния проект, иначе е хубавелка.

# 176
# 177
Докато ошетам, после вечерям и съм изпуснала изключително важната тема за Най сладкия изнасилвач. Много страстно притискаше към стената този мъж. Дали така са му казвали или от вътре му е дошло newsm78

Алкохола ли ги подтикна: Сюжета казва ДА!  Но....
Съла беше замаена, въртеше и се главата, но след като целуна мъжа  така наречения си съпруг и хукна да го гони, хич не изглеждаше натаралянкана. Качи се лесно по стълбите, проведе монолог с Боран и пак слезе мирно по тях.

Боран изпи две глътки Анасон и той не изглеждаше пиян. По скоро страшно ядосан и предизвикан и наранен като Мъж.
Отвърна така, но не мислеше въобще трезво.

Светла много точно го е казала. Боран се мислеше за Втори и нищо не го спираше.

А той колко мило все пак я взе на ръце и я поднесе в стаята на леглото. Почти като Младоженска Нощ.

# 178
# 179
S&B Love Story - част 2

Общи условия

Активация на акаунт