„Завръщане”/ Sıla /- С участието на Джансу Дере и Мехмет А. Алакурт - Тема 24

• 40 874
  • 750
  •   1
Отговори
# 150

Шашаригава жена, добре че той я усети и не избърза.
Сега като те прочетох се сетих за нощта, в която се беше нафиркала като фитирия.
Човека се въздържа въпреки желанието й, защото не беше сигурен, че преценява ситуацията, а на следващия ден свят му се зави от нея #Crazy заради отказа му. Направи човека на луд и щастлив, и да си говори сам. ooooh!
И когато я изнасили(за пореден път казвам, че за мен не беше изнасилване) пак го желаеше, и го предизвикваше като мъж с думите си, защото се пръскаше от ревност от спомена за любовта му към Гезда, нооооо както казваш, иска и се, но не и стиска, и тя не знае всъщност какво иска. ooooh!
Тоооо никак не е лесно да не знаеш всъщност какво искаш и в такива случаи си е чист късмет да има някой който да те търпи като самия ти си непоносим, и да ти свири по гайдата. Много ме беше яд на нея в тези моменти, в които а напред, а две назад.

Той й каза точно това, че и двамата го желаят, ама тя като кресна НЕ, та не. Каза му, че е пиян, което означава, че и той не знае какво иска. И го подразни, когато му каза, че ако не е той, не се знае какво е щял да бъде Емре в нейния живот. Жестоко го нарани. Много силен момент беше това изнасилване, защото показа колко много я обича, въпреки акта на насилие.

Под един клип в Ютюб със сцената коментираха насилието и една от потребителката каза, че това е най-сладкият изнасилвач на света.

Вярно, най-сладкият изнасилвач. Аз когато гледах серията за пръв път чак се ядосах на себе си, че на него не ме е яд, защото все пак си беше ИЗНАСИЛВАНЕ! Няма да го забравя в сцената на сутринта, как беше легнал по очи, как надигна завивката, погледна, погледът му помръкна и осъзна какво се е случило. Уникална сцена беше!

# 151
И в двете сцени, които коментираме нито тя беше пияна до безпаметност, че да не знае какво иска, нито той.

Да вярно е, и двамата се желаеха но и не им стискаше. Тя се инатеше защото прекалено бързо забрави Емре и се влюби в Боран. А той се инатеше , че започна да забравя Йезда и да мисли почти постоянно за Съла. При този уреден брак те не очакваха , че веднага ще се харесат и пожелаят един друг. Затова и всеки се инатеше със своята си причина и искаше да нарани другия защото той е причината да го желае толкова много  #Crazy #Crazy #Crazy Embarassed Embarassed Embarassed  bouquet

# 152
На мен ми се струва, че Боран свали гарда много рано. Беше готов да обикне Съла бързо. Него го въздържаше нейното отношение и студенина. Така аз виждам неговото отношение.

При нея виждам повече инат и нежелание да си признае, че този анадолски натрапен съпруг й харесва.

Последна редакция: пт, 05 юни 2015, 16:46 от Дданни

# 153
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
И в двете сцени, които коментираме нито тя беше пияна до безпаметност, че да не знае какво иска, нито той.

Да вярно е, и двамата се желаеха но и не им стискаше. Тя се инатеше защото прекалено бързо забрави Емре и се влюби в Боран. А той се инатеше , че започна да забравя Йезда и да мисли почти постоянно за Съла. При този уреден брак те не очакваха , че веднага ще се харесат и пожелаят един друг. Затова и всеки се инатеше със своята си причина и искаше да нарани другия защото той е причината да го желае толкова много  #Crazy #Crazy #Crazy Embarassed Embarassed Embarassed  bouquet

Силистра много точно казано

# 154
Аз не забелязах инатене от страна на Боран, Thinking но тя толкова много се инатеше и бореше със себе си, че инатът й стигаше, и за двамата.
Даже самата тя му каза когато беше в кома, че я е било яд на нея самата, че толкова бързо е паднала в плен на чара, и мъжествеността му, и не е искала да си признае.
Според мен въздържаността му по отношение на Съла нямаше нищо общо с погребаните му чувства към Гезда.
Той просто винаги запазваше самообладание и самодисциплина, защото нямаше избор с такава непридвидима, и опърничава жена.
Има едни бабини приказки за едно опърничаво магаре, Mr. Green че ако го водиш, ще те ритне, ако го галиш, ще те захапе, та и Сълината работа беше такава, Laughing но пък именно това ми харесва в нея, че не е типичната покорна домакиня.
Впоследствие стана ясно, че и двамата се влюбиха от пръв поглед още при срещата на чешмата.
Боран първи осъзна назряващите си чувствата към нея и първи я обикна, а тя едва тогава когато го загуби напускайки го.
Дани, сега видях, че докато съм си писала поста ти всъщност си написала и моите думи, така ги усетих и аз нещата като теб. smile3521

Последна редакция: пт, 05 юни 2015, 16:51 от Neidjal

# 155
Наде, мисля точно като теб! За мен тя побесняваше от факта, че се влюбва безумно в някого ,когото са и натрапили! Тя самата се самонавиваше, че трябва да го мрази, а всъщност все повече се влюбваше в него. А за ината и не ми се говори, няма такова чудо ooooh!

Дданни, сега и аз видях, че при нас цари единомислие  Flutter

# 156
Наде, аз тъкмо редактирах моя пост, защото видях, че Силистра коментира отношенията им като цяло, а не точно сцената с изнасилването и видях, че си постнала своя отговор.

Много са вълнуващи тези първи епизоди на филма. Все още предизвикват емоция в мен, само като си спомня за бавното им приближаване един към друг - скъсаната броеница от ревност ми е любим момент.

cu4i,  newsm10 И да те цитирам - ,,Да срещнеш хора със същите ментални отклонения като твоите-БЕЗЦЕННО!  Laughing

Последна редакция: пт, 05 юни 2015, 18:05 от Дданни

# 157
Наде, мисля точно като теб! За мен тя побесняваше от факта, че се влюбва безумно в някого ,когото са и натрапили! Тя самата се самонавиваше, че трябва да го мрази, а всъщност все повече се влюбваше в него. А за ината и не ми се говори, няма такова чудо ooooh!
А има, имаааа, моята Фериха ooooh! от ОС.
Абееее не знам коя не би се влюбила в такъв галантен, търпелив и чаровен мъж, тя дивее и пощурява, той все повече я търпи и обича.......убий мЪ , обичЪм тЪ. rotfImao rotfImbo doh
Ооооо и на мен първите епизоди са ми любими, Heart Eyes и мога да ги гледам до откат без да ми омръзнат.

# 158
  • near Sofia, Bulgaria
Гледай, гледай, спряха ни сериите по БТВ и почнахме да си припомняме старите  Joy Ама и на мен са ми любими, гледам ги поне за трети път откакто са преведени!  Hug Мнооого са ми сладки там!  Heart Eyes

# 159
Чета, пиша публикувам и се налага да редактирам, защото просто си виждам мислите написани вече Party

Наде, аз от два дена съм изтеглила първите 6 епизода и ги гледам отново, а преди малко изгледах 70 еп. на Аданали Flutter Просто сме болни от една болест Joy

# 160
Чета, пиша публикувам и се налага да редактирам, защото просто си виждам мислите написани вече Party

Наде, аз от два дена съм изтеглила първите 6 епизода и ги гледам отново, а преди малко изгледах 70 еп. на Аданали Flutter Просто сме болни от една болест Joy
И аз така. Joy
Аз пък снощи хвърлих един поглед на 71 епизод на Аданалъ.
Е няма такава нахалница като студентката Мая. #Cussing out
Не стига, че човека не можа да се нахрани в столовата заради другите студентки натегачки, ми и тази го преследва и му виси на врата като закачалка.
Не знам дали защото самата актриса с нещо ми е неприятна(не знам точно с какво), но хич не мога да понасям Мая.

# 161
Аз временно съм влюбена в друг, даже двама. Влюбих се и в добрия, и в лошия герой в "Ако бях облак". Снощи гледах последната серия и днес съм влюбена. По-влюбена в добрия герой, разбира се. И точно в дома на Боран ага живее новата ми любов.

Наде, Мая не го сваля, тя му виси на врата с друга цел. Да знаеш, ако искаш да й дадеш втори шанс.

И аз чета, пиша и редактирам, защото някой може да си помисли, че плагиатствам. Все някой е изказал моите мисли преди мен.

# 162
Аз четох предишните ти коментари, че не я долюбваш, явно си има причина. Ще го догледам Аданали и продължавам с нощни повторения на Завръщане Simple Smile Четох скоро една мисъл дето мисля, че много ни приляга ,,Да срещнеш хора със същите ментални отклонения като твоите-БЕЗЦЕННО! Laughing

# 163
Аз временно съм влюбена в друг, даже двама. Влюбих се и в добрия, и в лошия герой в "Ако бях облак". Снощи гледах последната серия и днес съм влюбена. По-влюбена в добрия герой, разбира се. И точно в дома на Боран ага живее новата ми любов.

Наде, Мая не го сваля, тя му виси на врата с друга цел. Да знаеш, ако искаш да й дадеш втори шанс.

И аз чета, пиша и редактирам, защото някой може да си помисли, че плагиатствам. Все някой е изказал моите мисли преди мен.
Откъде ти дойде на ум, не мисля, че тук има момичета, които биха си го помислили, не и тук?! Peace
Дани, ако не те затруднява, разкажи ми малко за Мая в скрит текст, #2gunfire какво иска от него, защо е толкова вманиачена в Али, #Cussing out и защо #2gunfire се е впила в него като пиявица, защото аз така или иначе не гледам сцените с тях двамата от-до и не мисля да ги гледам, Stop само ги попрехвърлям оттук-оттам?!
Ще те изчета малко по-късно, защото трябва да ставам.
Не мога да я възприема тази Мая и това си е, Crossing Arms с нещо ме отблъсква но не знам точно с какво. newsm78

# 164
За Надето, коя е Мая!
Скрит текст:
Наде, Мая е студентка и трябва да прави нещо като дипломна работа. Чувала е за Мараз Али, сега той й е учител и тя иска да пише за живота му. Нали учи психология. Иска да го интервюира и да му направи психологически портрет. Възхищава му се, но не му налита. На него не му се занимава и й отказва.
Брат й е психопат, който се изправя на пътя на Али. За да се добере до него, Али се съгласява да помогне на Мая с дипломната й работа. Но в този процес се влюбват. Любовта на Али е убедителна, въпреки че не е страстна, а нежна.
Мая е мила, нежна и мисля, че връща на Али надеждата.

Много е важно кой е Али в тези последни епизоди. Той раздава тайно правосъдие. В течение е кой и какви престъпления извършва и просто осъществява разстрел. Те престъпниците си го заслужават, но той хладнокръвно ги убива. Аз този Али не го харесах. Разбирам защо го прави. Като полицай не можа да защити Назлъ, но не го оправдавам. В разговор с Мая ще каже, че понякога трябва да действаш като лошите, за да ги спреш.

Общи условия

Активация на акаунт