Шашаригава жена, добре че той я усети и не избърза.
Сега като те прочетох се сетих за нощта, в която се беше нафиркала като фитирия.
Човека се въздържа въпреки желанието й, защото не беше сигурен, че преценява ситуацията, а на следващия ден свят му се зави от нея

И когато я изнасили(за пореден път казвам, че за мен не беше изнасилване) пак го желаеше, и го предизвикваше като мъж с думите си, защото се пръскаше от ревност от спомена за любовта му към Гезда, нооооо както казваш, иска и се, но не и стиска, и тя не знае всъщност какво иска.

Тоооо никак не е лесно да не знаеш всъщност какво искаш и в такива случаи си е чист късмет да има някой който да те търпи като самия ти си непоносим, и да ти свири по гайдата. Много ме беше яд на нея в тези моменти, в които а напред, а две назад.
Той й каза точно това, че и двамата го желаят, ама тя като кресна НЕ, та не. Каза му, че е пиян, което означава, че и той не знае какво иска. И го подразни, когато му каза, че ако не е той, не се знае какво е щял да бъде Емре в нейния живот. Жестоко го нарани. Много силен момент беше това изнасилване, защото показа колко много я обича, въпреки акта на насилие.
Под един клип в Ютюб със сцената коментираха насилието и една от потребителката каза, че това е най-сладкият изнасилвач на света.
Вярно, най-сладкият изнасилвач. Аз когато гледах серията за пръв път чак се ядосах на себе си, че на него не ме е яд, защото все пак си беше ИЗНАСИЛВАНЕ! Няма да го забравя в сцената на сутринта, как беше легнал по очи, как надигна завивката, погледна, погледът му помръкна и осъзна какво се е случило. Уникална сцена беше!