„Завръщане”/ Sıla /- С участието на Джансу Дере и Мехмет А. Алакурт - Тема 24

• 40 812
  • 750
  •   1
Отговори
# 180
Чудехме се дали Мехмет и Джансу са приятели.
А дали Джем и Джансу са останали приятели newsm78

Думите -" И двамата го искаме, не отричай"  - мен ме привлякоха от екрана, пък онуй опърничевото магаре хич не реагира... Laughing

# 181
Лава, сега му се наслаждавам в учителското амплоа-71серия, явно трети сезон. Много ми е по вкуса този изглед Rolling Eyes
Сега започнах епизодите с Мая, нарочно не искам да чета предварително, достатъчно ми е, че гледах финала. За сега Мая в моите очи е малка наглярка с високо самочувствие, интересът си към него като мъж прикрива под маската на въпросния проект, иначе е хубавелка.

Да  71 е първият епизод на трети сезон. За Мая  сме на едно мнение . Влюбена до уши беше в него.Прочела цялата информация в интернет за Мараз Али .Записала се   като гостуващ студент в неговите часове. Искала дипломната и работа да е на тема "Мараз Али" . И направи всичко възможно за да си постигне своето.  На мен не ми е симпатична. Не я харесвам като визия и не ми стои добре до Али .Но въпреки това изгледах всички техни сцени без помощта на мишката........... 

# 182
МАА май се е снимал само в сериали, нали?
Иска ми се да гледам и някой пълнометражен филм с него...
Я, препоръчайте някой турски игрален филм. Аз съм гледала няколко, но бих повторила, ако няма нови предложения.

# 183
Я, препоръчайте някой турски игрален филм. Аз съм гледала няколко, но бих повторила, ако няма нови предложения.

delia  Hug зз съм гледала само "Единствено ти" и " Ти си моят дом" .Препоръчвам ти ги .

# 184
От туитър снимка зад кадър 

# 185
  • Разград
Tayanç Ayaydın Doğum günü Klibi Simple Smile

http://www.youtube.com/watch?v=BKwrEq4Km5M

# 186
Чудехме се дали Мехмет и Джансу са приятели.
А дали Джем и Джансу са останали приятели newsm78

Думите -" И двамата го искаме, не отричай"  - мен ме привлякоха от екрана, пък онуй опърничевото магаре хич не реагира... Laughing

Четох някъде, че 1,5 г. след като Джем се жени за Аху следва развод. Джем отишъл при Джансу с огромен букет рози и я помолил да му прости и да започнат отначало, но тя го изгонила с думите, че не иска да има нищо общо с хора, които са я предали и не иска да бъде резервния вариант. Аху я обвинила, ч тя е станала причина за развода й с Джем, защото той не можел да я забрави. Медийте непрекъснато я преследвали с въпроси за техните отношения. Тя завела дело и поискала всички общи снимки в интернет пространството да бъдат изтрити. Това според техните медии, но доколко е истина - не зная

# 187
  • Разград

Имам доста голям списък с турски игрални филми и линковете им за теглене, ако искате мога да го кача в DOX  да си го изтеглите и изберете какво да гладате.

# 188
S&B Love Story част 3, за мен най-силните моменти

https://www.youtube.com/watch?v=9o5MYO2eoCo&spfreload=1

# 189
Божеее Ваня сложи ГРЕХОВНА СНИМКА. Как прехапва кокалче сладко.  Чудесен и Великолепен е!

Явно са се обичали Джем и Джансу щом така са реагирали последващо. Адмирация и за Джансу. Само една Силна Жена няма да се върне отново при него.

Вторият клип от Цвети е с песен на Дидо - певицата която слушат Мехмет и Каро докато се шляят по пътищата.

# 190
За Надето, коя е Мая!
Скрит текст:
Наде, Мая е студентка и трябва да прави нещо като дипломна работа. Чувала е за Мараз Али, сега той й е учител и тя иска да пише за живота му. Нали учи психология. Иска да го интервюира и да му направи психологически портрет. Възхищава му се, но не му налита. На него не му се занимава и й отказва.
Брат й е психопат, който се изправя на пътя на Али. За да се добере до него, Али се съгласява да помогне на Мая с дипломната й работа. Но в този процес се влюбват. Любовта на Али е убедителна, въпреки че не е страстна, а нежна.
Мая е мила, нежна и мисля, че връща на Али надеждата.

Много е важно кой е Али в тези последни епизоди. Той раздава тайно правосъдие. В течение е кой и какви престъпления извършва и просто осъществява разстрел. Те престъпниците си го заслужават, но той хладнокръвно ги убива. Аз този Али не го харесах. Разбирам защо го прави. Като полицай не можа да защити Назлъ, но не го оправдавам. В разговор с Мая ще каже, че понякога трябва да действаш като лошите, за да ги спреш.
Преди час и нещо се прибрахме, хапнахме и скок, подскок, отново скоквам при Вас. Party
Изчетох Ви с кеф и се насладих на суперските клипчета, Heart Eyes които сте публикували.
Даниииии тенкс за инфото за Мая, не я харесвам и това си е, а и като се познавам няма и да ми хареса.
По въпроса за Боран смятам, че ако знаеше, че, ще и е за първи път никога не би й налетял, но той милия си мислеше, че, ще е следващия Confused след Емре.
При друга ситуация може би щеше да се въздържи, но лееееко подпийнал, влюбен до уши и желаещ я като мъж, само като чу името Емре, и че ако не е бил той е можело да се получи между синеочко, и Съла, и ревността му го разяде, затова и сглупи милия но хич не го виня  Peace при така стеклите се обстоятелства, защото нашата кикимора се скъса да го предизвиква като жена, а на него малко му трябваше така както беше хлътнал по нея.

# 191
Хлътнал по нея - много добре звучи.
А тя как изпод юргана му оглеждаше суперския кръст и гръб. Уж го ненавижда, ама изплаква очи рано рано сабахлен. Laughing

# 192

Имам доста голям списък с турски игрални филми и линковете им за теглене, ако искате мога да го кача в DOX  да си го изтеглите и изберете какво да гладате.

Да, благодаря.

# 193
Не, алкохолът не е толкова виновен. Съла се държеше много свободно според техните представи.  Боран побесня още когато му съобщиха за срещата на Съла и Емре в чайната. А докато пиеше и я чакаше да се прибере - 1. не знаеше къде са и  2. фантазията му работеше на пълни обороти.  След това дори не му мина през ум, че може да й е за първи път - " Били сте заедно, нали? Така ли го правехте? Липсва ли ти? "

image upload no registration

# 194
Ревността му беше водеща в случая, а бесен го виждах само и единствено когато ревнуваше Съла.
Винаги е сдържан и премерен във всяко едно отношение ноооо да не става дума за Емре, Joy защото тогава братята, и сестрите му го стискат за гушата, и го пощурват. Joy
Много, много, много го харесвам когато я ревнува, Heart Eyes нооооо такъв да не ми е в къщата. Stop
И Съличка Laughing го ревнуваше яко от Гезда при все, че беше покойница, затова влетя в стаята й и започна да ровичка из вещите й, след това Агата дойдеееее и стана тя еднааааа, не е за разправяне. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт