„Завръщане”/ Sıla /- С участието на Джансу Дере и Мехмет А. Алакурт - Тема 24

• 40 766
  • 750
  •   1
Отговори
# 300
# 301
Пънар беше за кратко. Снимки с нея съм виждала освен тия които бяха в началото на Фатих в Бодрум, малко преди да почне Фатих ги бяха снимали на улицата като вървят един след друг на разстояние. Никакво инфо нямам за нея друго.
Явно не се е задържала дълго в живота му...На визия ми е симпатична

# 302
Хихиххи. Мастер Шеф Алакурт  чака какво ще му сготви Любимият му Сезон.
А тя е гола само с престилка и бърка в тигана онези морски афродизиаци, поръсени с много магданоз за усилване на либидото. Laughing

Пънар и Мехмет имат снимка на улицата. Тя с кафява или зелена пола, той като клошар с брада. Shocked
пп. Писала съм, а вие сте постнали снимката.
Скромно момиче изглежда.

Последна редакция: сб, 06 юни 2015, 20:11 от This_season

# 303
Здравейте момичета   love001
Дур бе джанъм, дур бе. Който беше на село сега не може да ви стигне  newsm78 newsm78 newsm78.

Ваня твоя доксовски файл не мога да го отворя , дава ми несъществуващ фай.

И като говорим за турски филми искам да попитам за един филм ако някой има спомен за такива сцени разбира се. С моя мъж преди години го гледахме на турски канал ама нали нищо не разбираме ...... newsm78 newsm78 newsm78.

Той я отвлече , занесе я в неговата къща но тя не го искаше и цяла нощ стоя отвън и я ядоха комарите. После той се принуди да я върне обратно и тя си продължи живота но после сама се върна при този мъж. Помня че ми беше много интересно  newsm78 newsm78  bouquet.

А неговата къща не беше ли в някаква планина? Гледала съм филм с подобен сюжет, ама никакъв спомен нямам. И той беше ловец на дивеч, нещо такова...

# 304
Хихиххи. Мастер Шеф Алакурт  чака какво ще му сготви Любимият му Сезон.
А тя е гола само с престилка и бърка в тигана онези морски афродизиаци, поръсени с много магданаз за усилване на либидото. Laughing

Пънар и Мехмет имат снимка на улицата. Тя с кафява или зелена пола, той като клошар с брада. Shocked
Скромно момиче изглежда.

Сезонче, ти си човекът за Мехмет, ето и тайната на кекса я знаеш, гола в престилката...малиии, Мехмет на тогава ще-неще, ще излезе от депресията...

отивам да гледам мача Ювентус- Барселона

до скоро

# 305
Цитат на:
[color=red
Скромно момиче изглежда.[/color]

Може би затова Тугче я е изместила толкова бързо. Толкова е различна от нея и напориста.

# 306
Ооо разгадайте този филм. Обичам нещо да ме кара да се връщам. Grinning

Такаа вечерята е готова. Алакурт продължава да стои на столчето зад бара и подканя за десерт.
Моята умна главица и това измисля на мига.
Разтапям шоколад на водна баня и леко отмесвам престилката за да се открие красива гледка и маслинките да погледнат натам, за да сложа  и малко люта чушчица при шоколада. Wink
След това слагам и банани, а той дъвчи нещо в устата си. Но, НЕеее това не е дъвка, а нещо по еротично - езика му...

# 307
Уфф Хелен и ти като мъжа ми.
Стой тук, гледай какво се случва Laughing

Алакурт трябва и да хапне.....

# 308
Merhaba! Hoş bulduk, çok güzel kızlar!  Hug Hug Hug

Това е нова снимка от Twitter на Мехмет Акиф. Определено си е в Истанбул този уикенд  Simple Smile

newsm78 А КЪДЕ ЩЕ Е ДРУГИЯТ УИКЕНД , ...... С МЕН тук
   smile3521 smile3534 smile3534 smile3534

Сезонче,нищо няма да му  направя ОБЕЩАВАМ/соз/ Naughty Outta Joint ще пием по една бира cheers  ще се разходим из Босфору    car003 да ми покаже забележителностите на града,ще ми даде едно автографче  Money smile3509и ще си лягаме   bath1 smile3524
споко дами ,ще му разкажа и за вас какво му мислите ,може пък и да реши да ме докара и до Булгаристан ,до морето....ах ooooh!  Praynig

Димана,хубава разходка и аз исках този маршрут до Кападокия но реших ,че първо ще намеря Мехмет, а следващият път с него до Мидят и Мардин през Кападокия с 250 км в час ...еха/ако са послушни ще вземем и сестрите му да е весело/ newsm68 newsm44 newsm17 smile3534 smile3534 smile3534

Ване,големи сладурченца си имаш,дано не ти създават грижи

# 309
  • Разград

При мен не се отваря сървара на  DOX и затова сигурно не се отваря и файла.

ПП ако искате може да кача списъка към линковете от първа страница на интервютата или резюметата, а от следващата тема може да ги добавя като отделен документ или да сменя някое от имената като ги включа и тях в заглавието.

Файл: турски филми.doc

Линк за свалянe: http://tranzit.dir.bg/load.php?id=Pt8bG0LE29v9xTTV2325004

Последна редакция: сб, 06 юни 2015, 21:08 от vania_e

# 310

При мен не се отваря сървара на  DOX и затова сигурно не се отваря и файла.

ПП ако искате може да кача списъка към линковете от първа страница на интервютата или резюметата, а от следващата тема може да ги добавя като отделен документ или да сменя някое от имената като ги включа и тях в заглавието.

Ваня, при мен докса отваря и го свалих.Идеята за добавяне на линковете е супер.

# 311
Отивам да гледам мача Ювентус- Барселона
до скоро

И аз. Тази вечер ще гледам 22-ма убавци.

Хърватките са коментирали и са се чудили и те за Пънар. Някой разбира ли им?
http://www.forum.hr/showthread.php?t=758961&page=404

Последна редакция: сб, 06 юни 2015, 21:39 от Дданни

# 312
Замириса ми на шоколад и право пак тука...какво да гледам...аромата идва от Сезони...разтопена от любов, разтапя шоколад за Мастер шеф Алакурт...разтапя...разтапя...после бърка с пръстче и нежно му подава да го опита...шеф Алакурт хваща леко ръчичката й и бавно с премрежен поглед вече опитва  шоколаденото пръстче на Сезони....

Сезони:
- Алакуурт, бъркалките прегряха, аз също! Моля те, спаси ме от пожара в сърцето ми...!!!

Мастер шеф Алакурт:
- Ах Сезон, Сезон, да започнем от моето пръстче....!!!  chef  chef  chef Joy Joy

# 313
  • near Sofia, Bulgaria
Отивам да гледам мача Ювентус- Барселона
до скоро

И аз. Тази вечер ще гледам 22-ма убавци.
И аз!  #Crazy

# 314
Ооош Хелен, Супер си. Продължи  тъй хубаво опитването на десерта. Laughing
мммдддддаааа  облизва тъй хубаво малкото ми сладурче пръстчето, че всяка гънка по мен се изправя.

Общи условия

Активация на акаунт