„Завръщане”/ Sıla /- С участието на Джансу Дере и Мехмет А. Алакурт - Тема 24

• 40 784
  • 750
  •   1
Отговори
# 315
Здравейте момичета   love001
Дур бе джанъм, дур бе. Който беше на село сега не може да ви стигне  newsm78 newsm78 newsm78.

Ваня твоя доксовски файл не мога да го отворя , дава ми несъществуващ фай.

И като говорим за турски филми искам да попитам за един филм ако някой има спомен за такива сцени разбира се. С моя мъж преди години го гледахме на турски канал ама нали нищо не разбираме ...... newsm78 newsm78 newsm78.

Той я отвлече , занесе я в неговата къща но тя не го искаше и цяла нощ стоя отвън и я ядоха комарите. После той се принуди да я върне обратно и тя си продължи живота но после сама се върна при този мъж. Помня че ми беше много интересно  newsm78 newsm78  bouquet.

А неговата къща не беше ли в някаква планина? Гледала съм филм с подобен сюжет, ама никакъв спомен нямам. И той беше ловец на дивеч, нещо такова...

Мисля , че да , но го гледах толкова отдавна и нали и бъкел не разбирам сега нищо не мога да кажа друго  newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

# 316

Толкова изразителни очи че няма нужда от думи погледа му казва достатъчно.

Последна редакция: сб, 06 юни 2015, 21:59 от zorcia

# 317
# 318
  • София
А здравейте пак!
Момичета за 6 часа ви остових и вие изписахте страници, странини. Няма изчитане.
То не са планирани уикенди, то не са едни шоколадови суфлета. Голям купон пак сте заформили.

Последна редакция: сб, 06 юни 2015, 22:08 от margarita_yordanova

# 319

И не само очите, за мъж той има страхотни устни. Толкова меки, сладки....... #Crazy #Crazy #Crazy  love001  love001  love001

# 320
Ваня твоя доксовски файл не мога да го отворя , дава ми несъществуващ фай.

При мен не се отваря сървара на  DOX и затова сигурно не се отваря и файла.

ПП ако искате може да кача списъка към линковете от първа страница на интервютата или резюметата, а от следващата тема може да ги добавя като отделен документ или да сменя някое от имената като ги включа и тях в заглавието.

Файл: турски филми.doc

Линк за свалянe: http://tranzit.dir.bg/load.php?id=Pt8bG0LE29v9xTTV2325004

Ваня , благодаря ти много. Сега го свалих  newsm51 newsm51 newsm51

# 321

И не само очите, за мъж той има страхотни устни. Толкова меки, сладки....... #Crazy #Crazy #Crazy  love001  love001  love001

И като сме почнали да добавим и ръцете.... Rolling Eyes

# 322
  • near Sofia, Bulgaria
Отивам да гледам мача Ювентус- Барселона
до скоро

И аз. Тази вечер ще гледам 22-ма убавци.

Хърватките са коментирали и са се чудили и те за Пънар. Някой разбира ли им?
http://www.forum.hr/showthread.php?t=758961&page=404
Прегледах какво са писали хърватките, с Пънар бил около година, бивша манекенка, сега е нещо като треньор(?) експерт по подобряване на поведението и отношението към живота изобщо с цел постигане на повече успехи, нещо такова, моя свободна интерпретация! Тогава май не се е занимавала с това. Иначе "колежките" най-много се упражняват да осмиват румънските фенки, че нямали достоверна информация. Добре, че тук сме все добронамерени (освен към определен модел чехли!)  Whistling

# 323
Открих моят филм ,,Огън и вода" се казва  Su ve Ates . Луда станах цял ден ровене в нета #Crazy

# 324

И не само очите, за мъж той има страхотни устни. Толкова меки, сладки....... #Crazy #Crazy #Crazy  love001  love001  love001

...да добавим и скулите... скулите на лицето му придават аристократизъм, сексапил, много чар,
абе само за целувки демек...

# 325
Открих моят филм ,,Огън и вода" се казва  Su ve Ates . Луда станах цял ден ровене в нета #Crazy

За какво иде реч в този филм, Чучи?

# 326
Устните меки като кадифе
Ръцете силни като стомана
Носа усещаш всичко нежно
Краката дълги като .....
Ушите прибрани .....
Очите пронизващи....
Веждите тъмни и гъсти
Гърдите мъжествени
Дупето стегнато
Раменете широкоплещисти
Корема  красив..

# 327
Много благодаря, Galidan, за хърватския превод.

Цучи, аз съм гледала Su ve Ates, ама изобщо не се сетих, че е той. И този филм ми хареса. Аз май съм фен на турските игрални филми. Снимка на главните герои във филма
Скрит текст:

zorcia, много хубаво гифче с тези изразителни очи.

Последна редакция: нд, 07 юни 2015, 00:01 от Дданни

# 328

И не само очите, за мъж той има страхотни устни. Толкова меки, сладки....... #Crazy #Crazy #Crazy  love001  love001  love001

...да добавим и скулите... скулите на лицето му придават аристократизъм, сексапил, много чар,
абе само за целувки демек...

Абе няма от какво да се оплачем.За зъбчетата няма да говорим там му е чара. Laughing

# 329

Хубав е филма, е поне на мен ми хареса. Филм на Йозджан Дениз , той е режисьор и в главната роля  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт