„Завръщане”/ Sıla /- С участието на Джансу Дере и Мехмет А. Алакурт - Тема 24

• 40 750
  • 750
  •   1
Отговори
# 390
Марги, почесвам се когато не разбирам, но щом има такива като теб, Heart Eyes които ни разясняват, няма все да се почесваме. Joy
Мерсаж за разяснението.
Момчето изразява гражданската си позиция. smile3521

# 391
Нов проект ще има с Къванч, Серенай Саръкая и Мехмет Акиф, но кой какъв ще бъде не разбрах и кога започват снимките също, дали на есен или пролетта.

Поне на мен така ми се иска

Относно гражданската му позиция, ами да вземр и да си покаже физиономията актуална, че да си раздвижим позицията емоционална и ние / само да не разочароваме/

# 392
Нов проект ще има с Къванч, Серенай Саръкая и Мехмет Акиф, но кой какъв ще бъде не разбрах и кога започват снимките също, дали наесен или пролетта.

Славенче, надежден ли ти е информаторът? Да не е този, който те снабдява със снимки на мис Чехъл Laughing

# 393
Нов проект ще има с Къванч, Серенай Саръкая и Мехмет Акиф, но кой какъв ще бъде не разбрах и кога започват снимките също, дали наесен или пролетта.

Славенче, надежден ли ти е информаторът? Да не е този, който те снабдява със снимки на мис Чехъл Laughing

Ъхъ, кристалното кълбо и пакета с боб са ми информаторите, боба днес го сготвих от яд, а кълбото отиде по съседската  котка , че ми отмъкна наденицата от скарата Joy

Но много искам да ги видя тримата в общ проект, Добрия ,Справедливия и Непокорната

# 394
Ъхъ, кристалното кълбо и пакета с боб са ми информаторите, боба днес го сготвих от яд, а кълбото отиде по съседската  котка , че ми отмъкна наденицата от скарата Joy

Но много искам да ги видя тримата в общ проект, Добрия ,Справедливия и Непокорната
Ах ти! Тъкмо щях да викам УРА от кеф!

# 395
Здравейте момичета, едно следобедно кафе   bouquet

# 396
Ето и една снимка на Нашия Мъж   love001  love001  love001 newsm51

# 397
Силистра, този мъж си е ваш, този е мой бат'Абай

# 398
  • София
Марги, почесвам се когато не разбирам, но щом има такива като теб, Heart Eyes които ни разясняват, няма все да се почесваме. Joy
Мерсаж за разяснението.

Наде, при Мехмет Акиф винаги се почесвам и аз (блондинка под прикритие съм аз), но дружките не мога да оставя да се чудят. Една за всички и всички за една. (Българка)  Hug  love001 Hug

# 399
И едно таралежче smile3525

# 400
Здравейте момичета, едно следобедно кафе   bouquet

Мерси за кафето, Силистра и за НАШИЯТ МЪЖ също МЕРСИ Hug

Славена, никой не смее и да помисли да пипне ТВОЯТ Wink

# 401

Последна редакция: нд, 07 юни 2015, 17:19 от tsveti1967

# 402
И аз бих искала да гледам Мехмет, и Киво в проект нооо до там Stop с момата.
Мераци, но май, ще си останем само с тях. Rolling Eyes
Таралежа ми харесва. Heart Eyes
Така е Марги, така е. Hug
Цвети, коя е тази? Прилича ми маааалко на Джансу но не съм сигурна, ако е тя ми е много променена на фотката.

# 403
И аз бих искала да гледам Мехмет, и Киво в проект нооо до там Stop с момата.
Мераци, но май, ще си останем само с тях. Rolling Eyes
Таралежа ми харесва. Heart Eyes
Така е Марги, така е. Hug
Цвети, коя е тази? Прилича ми маааалко на Джансу но не съм сигурна, ако е тя ми е много променена на фотката.
Джансу е

# 404

Общи условия

Активация на акаунт