„Завръщане”/ Sıla /- С участието на Джансу Дере и Мехмет А. Алакурт - Тема 24

• 40 725
  • 750
  •   1
Отговори
# 495
Да бе-  не го иска smile3532
Тъй го желаеше, милата, че как да му признаеше се чудеше. Пробва :
Цунка по муцунка, ама не стана
После бягаше след него, като котка след мишка, ама пак не го върна у кревата.
Той сам се върна като чу затръшването на вратата ( то целия Мидят го чу ).
И после - няма да те пусна, "тръгвай си, Обичам те "........
И той послушен се врътна, само дето не се хвърли след чаршафите през балкона за своята наранена и захлупена чест.
Маминка и тате видяха този цирк и как той не става за съпруг... Laughing

# 496
И още нещо, че ще забравя - филмите наистина имат проблем с Ердоган. И когато беше министър - председател, и сега. "Великолепният век" беше много критикуван - протести пред централата на телевизионната компания имаше, защо, как точно този султан бил представен като "прекарващ времето си в спалнята"....Ако не ме лъже паметта, около 2 - ри сезон султанките и другите във филма драстично промениха стила - укопчани рокли до врата и воали по главите дори в двореца. Някои беше коментирал отношението на турците към нас и въобще - за европейската част на Турция и на сто процента се съгласявам с това мнение, само да вметна - от към 2010 насам започна масовото връщане на забрадките. Това са наблюдения от моите командировки в Турция. Извинете, ако съм преповторила вече споделяно между вас  Hug.

Успешен ден, сладкиши!

# 497
Hugwavey Hugwavey Hug

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Скрит текст:

Попрехвърлих поредния епизод на Аданалъ, но бързо се отказах, защото не можах да изтърпя
ни шушумигите-студентки, ни пиявицата-Мая. ooooh!

Наде, снощи изгледах чинно , без да прескачам 72 еп. и ми е ясно , защо Мая изобщо не ти е по вкуса Thinking Егати, досадната гад Rolling Eyes
А, дойдохме си на думата.
Като кърлеж е, пиявица, органически не я понасям, а като и видя наглата физиономийка, и ме удря волтажа.
Един от профилите му е с тази снимка.

Последна редакция: пн, 08 юни 2015, 11:14 от Neidjal

# 498
Ох, чета, чета до някъде и като не мога да се стърпя, почна да пиша. И станаха вече три мои поста в рамките на 10 минути! Ататюрк е най - големият враг на Реджеп Ердоган. Лошото е, че бавно и полека Ердоган май печели войната. Защото всичките тези забрадки...В началото на април бях в Истанбул, за 5-ти път. Не бях ходила около 3,5 години. Разлика - тотал! Млади момичета, не просто със забрадки, те бяха от горе до долу с мюсюлманско облекло. И не само забрадките, мисленето, мисленето иска да завладее Ердоган и май успява - защото той прави всичко под благовидния претекст за по-голям просперитет на нацията. И за разлика от нашите тука, които крещейки примерно срещу Паметника на съветската армия, главно акумулират енергия срещу себе си, то той действа леко и подмолно срещу култа Ататюрк. Преди около 6 години обезглавиха=подчиниха армията, а тя, на нея й е завещано от Ататюрк да пази светския характер на държавата....

# 499
Цучи, изнасилването е в 8 БГ епизод, около десетата минута.

Първото обичам те на рождения й ден е в 12 БГ епизод, около 58 минута

Плажа и шамарите - 24 БГ епизод, около 1:03:00

Гушкането на малкия диван с големия мъж - 29 БГ епизод, около 42 минута

Bondad, благодаря и за твоя разказ на очевидец за Турция.

Последна редакция: пн, 08 юни 2015, 12:32 от Дданни

# 500
Цучи, изнасилването е в 8 БГ епизод, около десетата минута. Ако намеря другите сцени, ще пиша, ако някой не ме изпревари.

Дани  Hug

# 501
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Merhaba kizlar  Hug

Снощи пак сте се вихрили  Joy Joy Joy
То страстни клипове, то чудо добре че не съм ги гледала снощи  Thinking че направо щях да си остана будна до сутринта  smile3521

На мен също ми е много интересно това което пишете за Турция и тъй като не съм я посещавала досега "съседката" си правя виртуална разходка  Rolling Eyes с ваште пътеписи  Party

Снощи от начало до край изгледах 72-ри епизод на Аданалъ и да ви кажа честно мен Мая не ме дразни, напротив харесва ми като визия  newsm78 newsm78 ама много ми прилича на Чехлата  Thinking
Кефя се как Али я дразни и обижда, че да се разкара  Grinning newsm10
Нооо този психопат брат й Алекс изключително много ме дразни   #2gunfire #2gunfire #Cussing out
Чакам с нетърпение следващия епизод  newsm44 newsm68

# 502
Аз с българската номерация съм много зле, но за турската откликвам веднага. Всички важни събития и сцени все още ги помня като номер от епизод. Simple Smile

Изгледах 72 епизод на Аданалъ :
Мая не ми харесва като външност, но това с бърборенето в ресторанта ми напомни Назлъ. Али явно не понася бъбривки и то непознати такива. Това със предупреждението и пръста много ми харесва. Прави се на строг и страшен. Ама с тази хубава визия и с бяла риза е много миловиден.
Обаче сценаристите във всичките му филми го правят да е Желан Мъж от всички. Тук студентките пощуряват като го видят.
А и той самия сигурно се усеща така. Защо и сега не се възползва от Чара си Thinking

Bondad преди бях писала:
КЪВАНЧ подлудява само някои
АЛАКУРТ всички ни!

# 503
Абе не е Джентълменско да обиждаш жена, ама хайде, преглъщаме думата Гъска.
Алекс и мен ме отблъсква.
А Мая е чисто подобие на Патъка. Grinning

# 504
Аз с българската номерация съм много зле, но за турската откликвам веднага. Всички важни събития и сцени все още ги помня като номер от епизод. Simple Smile

Мая не ми харесва като външност, но това с бърборенето в ресторанта ми напомни Назлъ. Али явно не понася бъбривки и то непознати такива. Това със предупреждението и пръста много ми харесва. Прави се на строг и страшен. Ама с тази хубава визия и с бяла риза е много миловиден.
Обаче сценаристите във всичките му филми го правят да е Желан Мъж от всички. Тук студентките пощуряват като го видят.
А и той самия сигурно се усеща така. Защо и сега не се възползва от Чара си Thinking

Bondad преди бях писала:
АЛАКУРТ всички ни!
Да ти кажа Сезони, Къванч не ми е бил никога любимец - много е хубав, да, но чааак пък да въздишам, не Wink. Преди Мехмет много ми харесваше Бали бей (Бурак Йозчивит ли му беше истинското име?), но само като "Бали бей", после му гледах снимки за "Чучулигата" и не ме впечатли. А Мехмет е несравним, просто е несравним. КСШ имах желание да го гледам, защото е исторически, ама май нЕма да стане.
Та така  Laughing

# 505
 Hug
Цучи, изнасилването е в 8 БГ епизод, около десетата минута.

Първото обичам те на рождения й ден е в 12 БГ епизод, около 58 минута

Плажа и шамарите - 24 БГ епизод, около 1:03:00

Гушкането на малкия диван с големия мъж - 29 БГ епизод, около 42 минута

Дданни Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet

# 506
Скрит текст:

Скрит текст:
Bondad преди бях писала:
АЛАКУРТ всички ни!
А де, толкова е просто Crossing Arms и никак не би му било трудно да изглежда така,

или тъй, просто само да се въведе в угледен вид, защото който си има чар и харизма, си ги има и на 20, и на 40. Peace

# 507
Аз за Мая разбрах. Не си давате момчето на нахални студентки. Сцените с влюбените студентки, които въздишат по него, са ми много забавни. Горките, не знаят, че нямат никакъв шанс!

Обаче сега сериозно ще ви питам какво ви е мнението за Али и неговата философия за живота. За външността изобщо не питам - чар и магнетизъм отвсякъде. Но допада ли ви в какво се превърна Али след смъртта на Назлъ? На мен не. Затова ми хареса финала. Ще го коментирам в скрит текст.
Скрит текст:
Хареса ми как умря в ръцете на Явуз, търсейки разбиране и прошка. Оправдаваше се пред него. Въпреки че аз не го оправдавам, много ме докосна как се разделиха с Аданалъ, докато умираше.

Сезони, аз също се ориентирам по турската номерация и правя малка калкулация къде точно би се паднала дадена сцена в БГ епизод.

Цучи,   bouquet Сега, докато гледах първото му Обичам те, Съла! Обичам те!, отново ми се разтуптя сърцето.

# 508
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Скрит текст:

Скрит текст:
Bondad преди бях писала:
АЛАКУРТ всички ни!
А де, толкова е просто Crossing Arms и никак не би му било трудно да изглежда така,

или тъй, просто само да се въведе в угледен вид, защото който си има чар и харизма, си ги има и на 20, и на 40. Peace

Точно така е Наде  Naughty
а той чара и харизмата си ги има и то в изобилие  smile3521 Two Hearts
само малко желание за промяна  Thinkingи ....готово  smile3534

# 509
Дани, аз оправдавам Али за всичките му действия, защото за тях си имаше причини, а вътрешно всъщност е много чист и добър човек.
Не, не ми хареса финала за него. Stop smile3518 Съжалявам, че умря Cry сам, самотен сред УЖ свои, неразбран, лъган от близки хора. Жалко, че и Назлъ умря, иначе двамата биха били щастливи с детенцето си.
Мен ако питате до там трябваше да финишира сериала, а не да изсмукват от пръстите си трети сезон, който и без това е финиширал само след няколко серии поради спад в рейтинга(логично).
Котелинче, човек се чувства щастлив и иска да е красив когато е истински влюбен, не е ли, и е с някой по навик, просто се понася по течението, и му е все тази как, ще изглежда в очите на човека до себе си. Ако обаче един човек се самоуважава, то първо би поддържал физическа и духовна форма първо заради самия себе си, и след това заради всички други.
Явно Мехмвет в момента е по инерция нооооо имам надежда, че доскоро и други негови колеги изглеждаха като талибани, нали са дървосекачи, Joy но влезнаха във форма.
Важно е желание да има човек и дано нещо, или някой провокира желанието и в него, че ако сега го гледах понастоящем в някой сериал с тази визия, никога не бих го забелязала.
Когато виждам красиви актьори и умишлено занемарени, няма компромис за тях от моя страна, Peace затова и вадя брадвата и сеча. Joy

Последна редакция: пн, 08 юни 2015, 13:33 от Neidjal

Общи условия

Активация на акаунт