„Завръщане”/ Sıla /- С участието на Джансу Дере и Мехмет А. Алакурт - Тема 24

• 40 749
  • 750
  •   1
Отговори
# 480
Той слага снимки от Еманет , партньорката му също... Rolling Eyes Заигравка някаква  newsm78

Хайде, лека нощ!

screenshot program

Последна редакция: пн, 08 юни 2015, 00:40 от cu4ito

# 481
Благодаря за списъка с филмите.
Гледала съм някои от тях, вкл. Любовта обича съвпаденията и Любовта е червена. Ама не пречи да повторя.
Сега захванах Чучулигата. Чела съм една време книгата, но нямам никакъв спомен и ми е интересно.
Относно Турция...
От няколко години посещавам често европейската част по работа.
Няколко неща са ми направили огромно впечатление:
1. Дори и в малките градове има много народ - стари, млади, деца. Улиците целодневно са гъчкани с народ. Даже малките селца са така. По нощите също. В 2 ч. заведенията за чорба са пълни с младежи, бабки, чичковци.
2. Жени всякакви има - забулени, забрадени, разголени. Никой не ги закача, не им подвиква и не се обръща след нито една. Няма коментари.
3. Навсякъде където сме били и хората са разбирали, че сме българи са се отнасяли изключително уважително и топло. Направо на ръце ни носят, мога да кажа. Веднага се сещат няколкото думи на бълг. език, които са научили от комшии или колеги преселници и се чувстват длъжни да ни ги кажат. Контрагентите ни дори се записаха на курс по български език. В същото време никога не са натрапвали историята си.
Дано всички имат възможност да идат поне до Одрин и да се насладят на гостоприемството там.

Аз през последната командировка не можах да хвана нашия човек, въпреки че доста километри навъртях, ама на следващата ще се постарая повече.

# 482
# 483
Добро утро!
Gunaydin!
Хубав и много светъл ден Момичета newsm03
аз тръгвам на работа. ще съм на линя около 20.00

# 484

Добро утро!

Слагам кафето и агата и тичам по задачи.....

Много ми хареса разходката из Кападокия.

Хубав ден!

# 485
Добро утро, прекрасници! Спорна седмица и успешен ден на всички Hug

free upload image

http://vbox7.com/play:81498a2279?

Е, не ми се получава с тези клипове и това е  Sick

Последна редакция: пн, 08 юни 2015, 08:43 от cu4ito

# 486
  • near Sofia, Bulgaria

Успешна седмица на всички!  Hug

Последна редакция: пн, 08 юни 2015, 08:29 от Galidan

# 487

Вероятно е препратка към филма на Кемал Сюнал Zübük, нарицателно за неморален човек. Проследява историята на един обикновен чиновник, който чрез лъжи, измами, подкупи и заплахи се издига в политиката, става депутат и министър. Историята на главния герой се асоциира с политическата кариера на Ердоган. Филмът излиза през 1981 г., но е актуален и днес, защото отразява днешната действителност на Турция при управлението на Ердоган.

Последна редакция: пн, 08 юни 2015, 09:17 от tsveti1967

# 488
Добро утро и хубав ден момичета!

image hosting without registration

# 489
Добро утро,

Желая ви поетичен и изпълнен с емоции ден!

# 490
Четох, че имало още една глезла около Алакурт - Селин.
Дали той може да я е накарал да спре участието си newsm78. Нали е малко странен Thinking

Чехъла мълчи и сумти. Хич не се вълнува от избори. Може и да е пратена в девета глуха Laughing

Както ви обещах

Има прилика, нали newsm78

# 491
Има прилика Сезонче, но пълнежът е важен Wink

Цвети, мерси за информацията по отношение на сменената снимка на профила Party Ясно, беше, че МАА по този начин изразява отношението си към победителя от изборите- Ердоган Rolling Eyes

Последна редакция: пн, 08 юни 2015, 10:55 от cu4ito

# 492
 Hugwavey Hugwavey Hug

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Попрехвърлих поредния епизод на Аданалъ, но бързо се отказах, защото не можах да изтърпя
ни шушумигите-студентки, ни пиявицата-Мая. ooooh!

# 493
Много интересни теми обсъждате (както винаги). Сцената с изнасилването беше като по розовите романи - тя го не иска, ама той си я взима, пък после деца, гълъби, любов Wink. Но беше много добре изиграна и направена, като целия филм  Simple Smile. Ревността във филма ме дразни, ама много, защото е неоснователна. И малко личен мотив влагам де...
Скрит текст:
Относно КСШ, опитах се да го гледам, ама нещо не ми върза, не ме грабва, макар, че е исторически, а и Къванч не може да ме плени като Боран

# 494
Hugwavey Hugwavey Hug

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Попрехвърлих поредния епизод на Аданалъ, но бързо се отказах, защото не можах да изтърпя
ни шушумигите-студентки, ни пиявицата-Мая. ooooh!

Наде, снощи изгледах чинно , без да прескачам 72 еп. и ми е ясно , защо Мая изобщо не ти е по вкуса Thinking Егати, досадната гад Rolling Eyes

И понеже си преповтарям Завръщане, може ли някой да ми каже в кои БГ серии бяха няколко любими сцени Praynig
1.Изнасилването
2.първото обичам те на Боран на рождения и ден
3.срещата на плажа и шамарите
4. събуждането на Боран на дивана в къщата , която беше купил за тях двамата(тази сцена умирам за нея) толкова са сладки ...
Хайде да не ставам много нахална  Embarassed

Последна редакция: пн, 08 юни 2015, 11:07 от cu4ito

Общи условия

Активация на акаунт