„Завръщане”/ Sıla /- С участието на Джансу Дере и Мехмет А. Алакурт - Тема 24

• 41 024
  • 750
  •   1
Отговори
# 465

Със сигурност е старичка, ноооо е Мехмет Акиф  Simple Smile
Усмихнат и с цайси

smile3501 newsm10

И отново много разкрачен.  Grinning.Струва ми се, че това е снимка около снимането на Еманет, ама хич не съм сигурна. Ванчето ще каже Praynig

# 466
  • София
Момичета, Агата ни не е доволен от изборните резултати.

Twitter:
BU MİLLET KARANLIK GÜNLERİ GÖRMEK İSTEMİYOR.
Тези хора не искат да видят тъмните дни.

Марги, благодаря, че сподели написаното в Туитър от МАА. Браво на него! Възхищавам се от позицията му. Самата мисъл е много точна. Дали тази му позиция на МАА не му пречи за нови проекти?

Димана, за нищо. Едва ли само позицията на човек пречи да следва кариерата си. Колкото и да сме самостоятелни единици, винаги сме зависими от хората и условията край нас.
Има нашата подкрепа. Дано прочете написаното от мен.

# 467
# 468

Много хубав клип! Забелязали ли сте колко страхотно изглеждат сцените със събуждане независимо коя е ролята-Боран или Мараз Али!Направо да ти се прииска да се събудиш пред тези невероятни очи ида те галят точно тези ръце Embarassed

...дето беше казала тук, вече не помня коя дружка, че нито Брад, нито Джордж, нито Том Круз могат да я пленят така, както да речем този Умопомрачителен мъж!!!
Ама наистина, гледала съм толкова холивудски филми, със световни звезди в любовни сцени, ей такова нещо - като в този клип например... мило, нежно, любвеобилно галене от мъж не мога да сетя да съм гледала...

# 469

Хелен, а за този нямам думи ...тези ръце, ах тези ръце... Тук и в още една серия имаше невероятна игра на ръцете, пред която холивудските любовни сцени репи да ядат!

# 470

Хелен, а за този нямам думи ...тези ръце, ах тези ръце... Тук и в още една серия имаше невероятна игра на ръцете, пред която холивудските любовни сцени репи да ядат!

Да, да...мисля, че бяха в Истанбул...ако някоя добра душичка го качи тук, ще е много добре...преди лягане newsm53 newsm53 newsm53

# 471
Този път вече ЛЕКА НОЩ!

# 472
Тъй,  тъй да качи и него и има един дето са в къщата, която Боран купи в Истанбул .сутрешното събуждане на дивана........и се наиграхме дето се вика Laughing отново безсъници по българско Joy Joy Joy

# 473

тук много важна роля има и режисьора, и най вече оператора! за да се получи тази сцена, сигурно е имало, най малки 20 мин. суров материал.

# 474
Този път вече ЛЕКА НОЩ!

Любими моторджийски фотки Shocked Shocked Shocked
Лека , Хеленче и да го сънуваш Hug

# 475

тук много важна роля има и режисьора, и най вече оператора! за да се получи тази сцена, сигурно е имало, най малки 20 мин. суров материал.

Да и завидиш на Джансу за ,,суровите 20 минути" Laughing

# 476
  • Разград

Със сигурност е старичка, ноооо е Мехмет Акиф  Simple Smile
Усмихнат и с цайси

И отново много разкрачен.  Grinning.Струва ми се, че това е снимка около снимането на Еманет, ама хич не съм сигурна. Ванчето ще каже Praynig

Преди около година е, в началните снимки на "Еманет", защото и Тони / кучето / изглежда малко.

Интересна е и другата снимка с която е сменил обложката си. Какво иска да ни каже с този актьор.

Кема̀л Суна̀л (на турски: Kemal Sunal) е турски комедиен филмов артист. Започва актьорската си кариера с филма "Tatlı dillim" през 1972 г. Снима се в 87 филма, като по-голямата част от тях са комедии. Последният му филм е "Propaganda" от 1999 г. Продуцент е на 5 и сценарист на 2 филма. Прякорът му сред турските почитатели на киното е Шабан по името на героя от повечето филми, в които е играл. Кемал Сунал е смятан за най-големия комедиен актьор на турското кино. Преди 1989 г. филми с негово участие не са прожектирани в България. През 1977 г. печели наградата за най-добър актьор на турския филмов фестивал Златният портокал на Анталия.

# 477
Със сигурност е някаква препратка към изборните резултати, но ние няма как да разгадаем newsm78

# 478
  • Разград
А днес Ипек отново е сложила обща снимка от "Еманет" в инстаграма си.

# 479
Да ви пожелая лека нощ с една любима снимка.  love001

Общи условия

Активация на акаунт