„Завръщане”/ Sıla /- С участието на Джансу Дере и Мехмет А. Алакурт - Тема 24

• 40 703
  • 750
  •   1
Отговори
# 450
  • Разград

Боранки, нали не ми се сърдите, че говоря в мн. число и от ваше име?

Димана, нямам нищо против, че говориш в мн. число. Аз съм "За" да пишем за местата тук, защото и филмите са свързани с тях. Може информацията да е скрита и само информативно да се напише за какво е статийката.

Ваня, ти си стопанката на темата ни, какво ще кажеш?
Здравейте момичета!
Току що успях да изчена написаното от деня и прочетох много интересни неща за съседката ни и вашите пътувания.
Аз нямам нищо против всеки да споделя за местата които е посетил, дори нямам нищо против да са явни, а не да ги крием в спойлер.

Последна редакция: нд, 07 юни 2015, 23:45 от vania_e

# 451
лава, аз прочетох статията за Селин през някакъв уеб преводач. Звучи интересно. Звучи като конфликтно напускане. Нещо капризна била. И някак си и любовта им с Мехметчо е замесена в цялата тази работа.

Хеленче, точно това ми направи впечатление за артистката от Огън и вода, не прилича на туркиня. Туркиня е обаче, но май е израснала някъде в Европа. Мярнах я в един сериал по някоя от нашите телевизии, но никакъв спомен кой и къде.

Дани, на мен много ми хареса. Има детско невинно излъчване, а в същото време красива мацка, с чар и обаяние!

# 452
Боранки, нали не ми се сърдите, че говоря в мн. число и от ваше име?
Димана, нямам нищо против, че говориш в мн. число. Аз съм "За" да пишем за местата тук, защото и филмите са свързани с тях. Може информацията да е скрита и само информативно да се напише за какво е статийката.
Ваня, ти си стопанката на темата ни, какво ще кажеш?

Здравейте момичета!
Току що успях да изчена написаното от деня и прочетох много интересни неща за съседката ни и вашите пътувания.
Аз нямам нищо против всеки да споделя за местата които е посетил, дори нямам нищо против да са явни, а не да ги крием в спойлер.

БРАВО Ваня!!! Страхотно! И аз съм ЗА - да не се крият!!!!

# 453
лава, аз прочетох статията за Селин през някакъв уеб преводач. Звучи интересно. Звучи като конфликтно напускане. Нещо капризна била. И някак си и любовта им с Мехметчо е замесена в цялата тази работа.

Хеленче, точно това ми направи впечатление за артистката от Огън и вода, не прилича на туркиня. Туркиня е обаче, но май е израснала някъде в Европа. Мярнах я в един сериал по някоя от нашите телевизии, но никакъв спомен кой и къде.

Дани  Hug     bouquet

http://www.dailymotion.com/video/xu5k02_mehmet-akif-alakurt-maraz-ali-ve-selin-demiratar-idil-artik-yeyerecek-byr-dalim-yok_shortfilms

Аз чета с удоволствие разказите на посетилите Турция. Благодаря за споделеното    bouquet  bouquet  bouquet  И аз съм ЗА тези постове да не се крият.

Последна редакция: нд, 07 юни 2015, 23:35 от лава

# 454
  • София
Момичета, Агата ни не е доволен от изборните резултати.

Twitter:
BU MİLLET KARANLIK GÜNLERİ GÖRMEK İSTEMİYOR.
Тези хора не искат да видят тъмните дни.

# 455

Twitter:

Погледнах в новините. Все пак се очертава партията на Ердоган да няма пълно мнозинство, което ще затрудни промените в конституцията. Но имат около 43 процента от гласовете за момента. Още не са преброени всички гласове.

# 456

Дани, на мен много ми хареса. Има детско невинно излъчване, а в същото време красива мацка, с чар и обаяние!

[/quot
Милост беше сериалът, а тя играеше роля на глезла и гаднярка  Thinking

# 457

Twitter:

нали залита по психологията, всичките му послания са с подтекст

и как да е доволен, като спечели отново партията на Ердоган

# 458

[/quot
Милост беше сериалът, а тя играеше роля на глезла и гаднярка  Thinking

Аха, ясно.
Ама няма големи артистични изяви, не е толкова популярна актриса.

# 459
# 460

Twitter:

Марги, благодаря, че сподели написаното в Туитър от МАА. Браво на него! Възхищавам се от позицията му. Самата мисъл е много точна. Дали тази му позиция на МАА не му пречи за нови проекти? newsm78 newsm78. Доста от творците,режисьори, продуценти и т.н. са доста следени и цензурирани в изявите си от може би две години насам. Чувства се в почти всички новозапочнали дизита липса на смела позиция в сюжетите и сценариите. Тези конфликти не може да не се отразят на творческият подем у всички. Спомням си за наркоаферата, когато много артисти и интелектуалци бяха въвлечени  в нея, задържани за уж употреба и разпространение на наркотици и индиректно бяха смазани от държавната машина, чрез тази режисирана афера.

# 461
  • София

Със сигурност е старичка, ноооо е Мехмет Акиф  Simple Smile
Усмихнат и с цайси

# 462
За Лека нощ от мен- СЪНУВАЙТЕ И БЛЕНУВАЙТЕ!!!!!newsm21 Two Hearts Two Hearts

# 463

Много хубав клип! Забелязали ли сте колко страхотно изглеждат сцените със събуждане независимо коя е ролята-Боран или Мараз Али!Направо да ти се прииска да се събудиш пред тези невероятни очи ида те галят точно тези ръце Embarassed

# 464
Не е малко това, че Ердоган няма да си вее коня сам, а ще трябва да се съобразява, че ако не беше станало така щяхме да гледаме само забрадки, шалвари, чистене на леща и слухтене зад вратите, а те щяха да се върнат мнооооого години назад.
За мен няма значение кой, как, ще публикува-скрито или явно, аз всичко чета и ми е интересно.

Общи условия

Активация на акаунт