„Завръщане”/ Sıla /- С участието на Джансу Дере и Мехмет А. Алакурт - Тема 24

• 40 710
  • 750
  •   1
Отговори
# 435
това е един доста интересен проект за тези,които не сте го гледали

Мери, Hug Разкошен клип !Благодаря, че го сподели!   bouquet не го бях гледала и много ми хареса. Гледах го около 987654321... пъти. Joy Joy Joy Joy

Спомних си как рускините бяха коментирали излизането от колата на Мараз Али, когато бяха с Явуз, Идил и Мария на мисия в Кипър. Излизането  от колата на Мараз Али бе определено като много шикарно и най- изискано.  

# 436
Тц, тц, тц, доста е дръзка Джансу. Sick #Crazy doh

а твърди, че на се снима в интимни сцени, за да не огорчи баща си!!
а тези снимки, в  които е облечена без дрехи, много ще го зарадват!!!!! 
Много интересни разкази сте споделили.

# 437
Второто предателствео на Идил някакси не беше убедително, беше насилено на сюжета. Да гледаш едногодишно бебче, да го обичаш, само за да го използваш за примамка не ми стои сюжетно добре в този случай. В началото го разследваше за криминални престъпления, не за шпионски истории. Размазаха малко историята. Ако е трябвало да напусне проекта, можеше да стане по-смислено.
Аз така виждам нещата, ама заради чаровника изтърпявам всякакви сюжетни слабости.

# 438
dimana-nova, Prinx, this-season, july и Дданни;
с удоволствие,ще ви разказвам. но не знам дали тук е мястото!
вече писах, че съм абсолютен невежа по отношние на фоумите!
на пример: още не знам как да си направя Аватар, как да кача снимка със отговора ми! как да пиша лично съобщение  Embarassed
да минавала съм в района на Северна Месопотамия. през градовете Урфа, Гезантеб, МАРДИН Grinning Адана. природата е много красива и сурова!

# 439
Второто предателствео на Идил някакси не беше убедително, беше насилено на сюжета. Да гледаш едногодишно бебче, да го обичаш, само за да го използваш за примамка не ми стои сюжетно добре в този случай. В началото го разследваше за криминални престъпления, не за шпионски истории. Размазаха малко историята. Ако е трябвало да напусне проекта, можеше да стане по-смислено.
Аз така виждам нещата, ама заради чаровника изтърпявам всякакви сюжетни слабости.

И на мен.
Намерих статията http://www.meleklermekani.com/threads/idil-selin-demiratar-adana … n-ayrildi.167281/ и още една http://www.bilgimutfagi.com/adanali-dizisi-idil-karekteri-neden-oldu-7247.html  

Последна редакция: нд, 07 юни 2015, 22:52 от лава

# 440
dimana-nova, Prinx, this-season, july и Дданни;
с удоволствие,ще ви разказвам. но не знам дали тук е мястото!
вече писах, че съм абсолютен невежа по отношние на фоумите!
на пример: още не знам как да си направя Аватар, как да кача снимка със отговора ми! как да пиша лично съобщение  Embarassed
да минавала съм в района на Северна Месопотамия. през градовете Урфа, Гезантеб, МАРДИН Grinning Адана. природата е много красива и сурова!

Диди, Hug ще те научим на форумните писания и ще те направим “грамотна“, ще излезеш от това невежество Laughing Peace

Исками се да е тук и мястото, където можем да си говорим и за страната на сериалите, които гледаме. Надявам се и останалите съфорумки да са съгласни с това. Освен това почти всички сме запленени от този регион, не го познаваме и ни е интересно да знаем повече и то от първа ръка.

Боранки, нали не ми се сърдите, че говоря в мн. число и от ваше име?

# 441
DIDI888

Скрит текст:

Скрит текст:

Скрит текст:

# 442
Здравейте, мили дами! На мен също ми са интересни разказите за Турция и ще ги приема с благодарност. Благодаря и за вече споделената информация! Пожелавам Ви все така приятно чувство за хумор, здраве и слънчево настроение! А сега лека вечер и нощ!

# 443
# 444
  • София

Боранки, нали не ми се сърдите, че говоря в мн. число и от ваше име?

Димана, нямам нищо против, че говориш в мн. число. Аз съм "За" да пишем за местата тук, защото и филмите са свързани с тях. Може информацията да е скрита и само информативно да се напише за какво е статийката.
Ваня, ти си стопанката на темата ни, какво ще кажеш?

# 445
# 446
За лека нощ .

# 447
Здравейте драги приятелки,

Прибирам се и веднага се мятам на компа. Днес сте били много активни. Първо да ви кажа. че снощи до 3 сутринта гледах Огън и вода. Много ми хареса!!! Йозджан е страхотен- този впиващ пронизващ поглед, леката му загадъчна усмивка- ВЕЛИКОЛЕПЕН!! А актрисата Ясемин Ален... не съм я гледала досега в друг филм или сериал, тя въобще не прилича на туркиня- висока, слаба, руса, многа красива. Дори си я представях, че би била много добро съвпадение за партньорка на наш Мехмет. Музиката на филма- страхотна!
Накрая малко съм позадрямала, да ми кажете кое беше момичето, което се женеше в края на филма и какво правеше на сватбата  жената за която той се ожени?

Страхотни разкази за азиатските исторически области на Турция. Моля ви разказвайте тук, за да ги четем и ние, смятам че са по темата- това е родината на Мехмет.  Grinning Grinning
Също и аз съм на мнение, че Ердоган, въпреки, че е привърженик Турция да влезе в Евросъюза, той поддържа политика на ислямизация и от това са недоволни образованите, интелигенцията и живеещите в големите градове. Те са малка част от огромното 75 млн население, затова и ги виждаме на протести в митингите им. Последното което четох, че на един от митингите на площад Таксим, е било оказан сериозен натиск над протестиращите известни артисти на Турция. Били са заплашвани, притискани за кариерата им и част от тях са прекратили протеста си. Това е част от политиката на Ердоган.
и понеже сте на тема Идил и Али

Последна редакция: нд, 07 юни 2015, 23:20 от helen.nona

# 448
# 449
лава, аз прочетох статията за Селин през някакъв уеб преводач. Звучи интересно. Звучи като конфликтно напускане. Нещо капризна била. И някак си и любовта им с Мехметчо е замесена в цялата тази работа.

Хеленче, точно това ми направи впечатление за артистката от Огън и вода, не прилича на туркиня. Туркиня е обаче, но е израснала в Англия и Австралия. Гугъл казва, че е играла в Милост.

Последна редакция: нд, 07 юни 2015, 23:27 от Дданни

Общи условия

Активация на акаунт