„Завръщане”/ Sıla /- С участието на Джансу Дере и Мехмет А. Алакурт - Тема 24

• 40 721
  • 750
  •   1
Отговори
# 525
За напиването на Съла - тя просто искаше  да е равна. " Той пие  и аз пък ще пия". Ама нямаше мярка и Кабернето и дойде в повече.

Хелен, знам че не си такова момиче Wink
Bondad разбрах шегата ти. Всички знаем какво искаше тази хитруша. Само тя не го разбра навреме. Grinning

Ние всички от първото виждане на Агата знаехме какво искаме от него. Сигурно и Съла е била така, там на чешмата... Laughing

Ама ние веднага си го признахме без да се инатим, а Съличка голям инат го раздаде. Направо си беше като козичка , искаше и се , че и се плачеше но ината и надви желанието  smile3521 newsm62

# 526
Нали онзи ден ви съобщих за онзи сън. Та ние цяла вечер не спахме.
В паузите си говорехме много Laughing 
И не помня да ме е болял кръста,нито нещо друго.. Laughing
Той беше толкова чувствен и нежен. Joy

Joy Joy Joy Joy
Сезонче как ще те е боляло нещо ...... hahaha нали е било само на сън  newsm78 newsm78 newsm78 hahaha

И да не е насън пак нищо не може да я боли. Той е толкова нежен , че да си умреш от желание. А толкова сладко целува , че да се разболееш малко е, направо ти се приплаква за такива целувки   love001  love001  love001  Kissing Heart Two Hearts

# 527
Преди около 6 години обезглавиха=подчиниха армията, а тя, на нея й е завещано от Ататюрк да пази светския характер на държавата....

Над 200 генерали от армията са в затвора...

# 528
Хайде и малко снимки от мен

# 529
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Нали онзи ден ви съобщих за онзи сън. Та ние цяла вечер не спахме.
В паузите си говорехме много Laughing 
И не помня да ме е болял кръста,нито нещо друго.. Laughing
Той беше толкова чувствен и нежен. Joy

Joy Joy Joy Joy
Сезонче как ще те е боляло нещо ...... hahaha нали е било само на сън  newsm78 newsm78 newsm78 hahaha

И да не е насън пак нищо не може да я боли. Той е толкова нежен , че да си умреш от желание. А толкова сладко целува , че да се разболееш малко е, направо ти се приплаква за такива целувки   love001  love001  love001  Kissing Heart Two Hearts

Ехххх Силистра то всички затова сме тука ....болни от желания по МАА  smile3534 smile3521 smile3514 а като го гледам как целува ще се резплача smile3514 smile3514 smile3514 та няма да има спирка  Blush само ТОЙ ще може да ме утеши   love001  love001 smile3508 smile3508

# 530
  • Сърцето ми остана в Истанбул...

smile3511 smile3511 smile3511 smile3514 smile3514 smile3514 smile3514 smile3508 smile3508 smile3508

# 531
Хелен, ама че случка...... Ти какво  ли работиш Thinking Laughing

Случката е съвсем вярна и истинска. Въобще не се шегувам.
Счетоводител съм - не момиче на повикване, ако това имаш предвид! Joy Joy Joy Joy
Joy Joy Joy

Момичета, и аз разбирам Али. Много мъка преживя! Беше полицай, заобиколен от елитни полицаи, когато убиха Назлъ и не можа да я опази. Ама не мога да го оправдая! Затова приех края с облекчение! Но ви благодаря за гледните точки. Беше ми любопитно вие как го виждате.

Изборите в Турция показаха, че хората там не са готови да заменят светската държава с религиозна такава. Ататюрк победи вчера.

Последна редакция: пн, 08 юни 2015, 16:40 от Дданни

# 532
Преди около 6 години обезглавиха=подчиниха армията, а тя, на нея й е завещано от Ататюрк да пази светския характер на държавата....

Над 200 генерали от армията са в затвора...

Положението с гражданските свободи и свободата на словото никак не е розово. Не е лесно на хора, като МАА с позиция различна от позицията на управляващите.

# 533

Силистра, то се видя, че ще се вземат, ами давайте да сформираме една работна група да ги посети и поне да ги информира за нашето решение  hahaha Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 534
Понеже съм гледала само два филма с наш Мехмет- като Боран и Али, моля ви кажете в другите си филми също ли толкова съвършено магнетичен е?
Като Боран е фин, нежен, романтичен, гледайки го кара сърцето ти да се разтопи от желания,
като Али е нахакано красив мъжкар, гледайки го кара кръвта ти да кипне и сърцето да стене....
в другите му роли толкова ли е сексапилен и харизматичен?

# 535

Силистра, то се видя, че ще се вземат, ами давайте да сформираме една работна група да ги посети и поне да ги информира за нашето решение  hahaha Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Аз мисля, че няма да се вземат тия двамата-
и двамата са твърдоглави, всеки със собствено мнение и най-вече  гордост - непозволяваща компромиси
особено Джансуто!

незнам дали забелязахте, в епизода когато той я носеше на ръце, след завръщането им в Мардин и изписването й бременна от болницата, Боран носейки я на ръце, усмихнат понечи да я целуне по устата, а тя на мига извърна лицето си и неговата целувка остана някъде между бузата и ухото.
Сега съм на работа, ама довечера ще ви кажа точно в кой епизод и на кое място е този кадър
за мен е голям недостатък и пропуск от страна на режисьора, че го е проспал този момент- прави кофти впечатление. Точно там Джансуто проявява непрофесионално отношение към ролята си!

Последна редакция: пн, 08 юни 2015, 17:05 от helen.nona

# 536
Дани, аз оправдавам Али за всичките му действия, защото за тях си имаше причини, а вътрешно всъщност е много чист и добър човек.
Не, не ми хареса финала за него. Stop smile3518 Съжалявам, че умря Cry сам, самотен сред УЖ свои, неразбран, лъган от близки хора. Жалко, че и Назлъ умря, иначе двамата биха били щастливи с детенцето си.
Мен ако питате до там трябваше да финишира сериала, а не да изсмукват от пръстите си трети сезон, който и без това е финиширал само след няколко серии поради спад в рейтинга(логично).
Котелинче, човек се чувства щастлив и иска да е красив когато е истински влюбен, не е ли, и е с някой по навик, просто се понася по течението, и му е все тази как, ще изглежда в очите на човека до себе си. Ако обаче един човек се самоуважава, то първо би поддържал физическа и духовна форма първо заради самия себе си, и след това заради всички други.
Явно Мехмвет в момента е по инерция нооооо имам надежда, че доскоро и други негови колеги изглеждаха като талибани, нали са дървосекачи, Joy но влезнаха във форма.
Важно е желание да има човек и дано нещо, или някой провокира желанието и в него, че ако сега го гледах понастоящем в някой сериал с тази визия, никога не бих го забелязала.
Когато виждам красиви актьори и умишлено занемарени, няма компромис за тях от моя страна, Peace затова и вадя брадвата и сеча. Joy

Наде, Надееее, много обичам да ти чета постовете, защото тоооолкова хубаво обясняваш мислите ми Hug Просто не мога да съдя Али, а финала го погледнах само и няма да го коментирам, но това не е МОЯТ финал. Но ми е ясно, че нямаше как сценаристите да оставят един отмъстител извън закона да оцелее, просто нямаше как newsm78 Философията на Али беше ,,Око за две, зъб за чене!" Знаете ли, като се замислих финалът на Али ме наведе на спомени за един уникален стар френски филм с Ален Делон- ,,Двама мъже в града"

# 537

cu4ito smile3525

Скрит текст:
uote author=cu4ito link=topic=850492.msg30986574#msg30986574 date=1433750272]
Hugwavey Hugwavey Hug

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Попрехвърлих поредния епизод на Аданалъ, но бързо се отказах, защото не можах да изтърпя
ни шушумигите-студентки, ни пиявицата-Мая. ooooh!
Наде, снощи изгледах чинно , без да прескачам 72 еп. и ми е ясно , защо Мая изобщо не ти е по вкуса Thinking Егати, досадната гад Rolling Eyes
И понеже си преповтарям Завръщане, може ли някой да ми каже в кои БГ серии бяха няколко любими сцени Praynig
1.Изнасилването  - 8 епизод /5 минута
2.първото обичам те на Боран на рождения и ден - 12 епизод 48 минута
3.срещата на плажа и шамарите 24 епизод/1,02мин
4. събуждането на Боран на дивана в къщата , която беше купил за тях двамата(тази сцена умирам за нея) толкова са сладки ...- 29 епизод/42 мин
Хайде да не ставам много нахална  Embarassed[/shadow]
[/quote]

Тези моменти са любими и за мен както и много други.Преповтаряла съм ги много пъти newsm78 това важи и за всички тук май.

# 538
Понеже съм гледала само два филма с наш Мехмет- като Боран и Али, моля ви кажете в другите си филми също ли толкова съвършено магнетичен е?
Като Боран е фин, нежен, романтичен, гледайки го кара сърцето ти да се разтопи от желания,
като Али е нахакано красив мъжкар, гледайки го кара кръвта ти да кипне и сърцето да стене....

Не съм гледала следващите му три проекта, попрехвърли ги просто само за сравнение, но визуално с всяка следваща роля след тези двете на Боран и Али, ми харесваше все по-малко, и по-малко.
В Рейс не беше чак толкова зле, но не беше нищо особено, Confused
Скрит текст:

в Еманет беше изключително слаб Confused и гладко обръснат, Confused
Скрит текст:

за сметка на това пък във Фатих беше с дълга брада. Confused
Скрит текст:
Може да не ми харесва визуално в трите му проекта, но евала за перфектните му превъплъщения в петте му роли и гледайки всяка една по нищо не ми напомни на предходните такива. За мен в това се крие тайната на професионализма, Peace да се слееш изцяло с образа, който пресъздаваш, дори с цената на собствени жертви откъм физика и душевно състояние.

Скрит текст:
Друг такъв пример е Киво, виждала съм го от състояние на скелет до дооооста едър и груб, но това е то да си професионалист, а при положение, че и двамата са симпатяги по природа превъплъщенията им за роли дори и не винаги особено приятни за нас са си бял кахър, просто едни роли, а в действителност красиви актьори.

Последна редакция: пн, 08 юни 2015, 17:13 от Neidjal

# 539

Не съм гледала следващите му три проекта, попрехвърли ги просто само за сравнение, но визуално с всяка следваща роля след тези двете на Боран и Али, ми харесваше все по-малко, и по-малко.
В Рейс не беше чак толкова зле, но не беше нищо особено, Confused
Скрит текст:

в Еманет беше изключително слаб Confused и гладко обръснат, Confused
Скрит текст:

за сметка на това пък във Фатих беше с попска брада.
Скрит текст:
Може да не ми харесва визуално в трите му проекта, но евала за перфектните му превъплъщения в петте му роли и гледайки всяка една по нищо не ми напомни на предходните такива. За мен в това се крие тайната на професионализма, Peace да се слееш изцяло с образа, който пресъздаваш, дори с цената на собствени жертви откъм физика и душевно състояние.

Благодаря ти Наде smile3525 smile3525!
Точно от големите филмови звезди съм чела и чувала, че стават жертви на някои от силните си роли и им трябва повече време да се отърсят и захванат с нова роля.

Общи условия

Активация на акаунт