„Завръщане”/ Sıla /- С участието на Джансу Дере и Мехмет А. Алакурт - Тема 24

• 40 691
  • 750
  •   1
Отговори
# 540
Хеленче, аз докато се допълня ти си ме цитирала.
Права си, всеки/а актьор/актриса има своя звездна роля, своя звезден миг, за някои това е първата им роля, за други е следващата и т.н.
Рядко са две или три, по принцип е една и е изключително трудно да съумеят да надскочат самите себе си. За целта е нужно наличие на изключително професионален екип( от тези, които виждаме на екрана, до тези зад кулисите), в противен случай зрителите винаги, ще ги свързват със звездната им роля и ще са до там.

# 541
Хеленче, аз докато се допълня ти си ме цитирала.
Права си, всеки/а актьор/актриса има своя звездна роля, своя звезден миг, за някои това е първата им роля, за други е следващата и т.н.
Рядко са две или три, по принцип е една и е изключително трудно да съумеят да надскочат самите себе си. За целта е нужно наличие на изключително професионален екип( от тези, които виждаме на екрана, до тези зад кулисите), в противен случай зрителите винаги, ще ги свързват със звездната им роля и ще са до там.

Права си! newsm10
При комшиите може би Кенан е човекът с повече от един път звезден миг.
Виж в холивудското кино там шансовете на големите звезди са по-големи за такива мигове!

# 542
Скрит текст:
Дани, аз оправдавам Али за всичките му действия, защото за тях си имаше причини, а вътрешно всъщност е много чист и добър човек.
Не, не ми хареса финала за него. Stop smile3518 Съжалявам, че умря Cry сам, самотен сред УЖ свои, неразбран, лъган от близки хора. Жалко, че и Назлъ умря, иначе двамата биха били щастливи с детенцето си.
Мен ако питате до там трябваше да финишира сериала, а не да изсмукват от пръстите си трети сезон, който и без това е финиширал само след няколко серии поради спад в рейтинга(логично).
Котелинче, човек се чувства щастлив и иска да е красив когато е истински влюбен, не е ли, и е с някой по навик, просто се понася по течението, и му е все тази как, ще изглежда в очите на човека до себе си. Ако обаче един човек се самоуважава, то първо би поддържал физическа и духовна форма първо заради самия себе си, и след това заради всички други.
Явно Мехмвет в момента е по инерция нооооо имам надежда, че доскоро и други негови колеги изглеждаха като талибани, нали са дървосекачи, Joy но влезнаха във форма.
Важно е желание да има човек и дано нещо, или някой провокира желанието и в него, че ако сега го гледах понастоящем в някой сериал с тази визия, никога не бих го забелязала.
Когато виждам красиви актьори и умишлено занемарени, няма компромис за тях от моя страна, Peace затова и вадя брадвата и сеча. Joy

Наде, Надееее, много обичам да ти чета постовете, защото тоооолкова хубаво обясняваш мислите ми Hug Просто не мога да съдя Али, а финала го погледнах само и няма да го коментирам, но това не е МОЯТ финал. Но ми е ясно, че нямаше как сценаристите да оставят един отмъстител извън закона да оцелее, просто нямаше как newsm78 Философията на Али беше ,,Око за две, зъб за чене!" Знаете ли, като се замислих финалът на Али ме наведе на спомени за един уникален стар френски филм с Ален Делон- ,,Двама мъже в града"
И аз само го попрегледах без подробности Цвети, Hug но и за мен това не е моя финал. Cry Stop
Хелен, знам за кой момент говориш. Де да беше само този но не е, сериала като цяло много губи от липсата на целувки и добре, че е химията помежду им, че в противен случай щяха да са едни измежду многото с нищо не запомнящи се.
Не ме разбирайте грешно, не става въпрос за грозно мляскане на всяка крачка, а за липсата на нежни целувки, които да са завършеци на самите сцени, а не моментите на нежност да остават висящи във въздуха и незавършени.
Кенан може да има няколко звездни роли, но лично аз като чуя името му и го свързвам със сериала Езел.

# 543
За изборите в Турция.
Сутринта слушах да казват , че партията на Ердоган печели но няма мнозинство. Ще се опитат да направят коалиция но ако не могат отиват отново на избори. Не знам това дали е добра или лоша новина  newsm78 newsm78 newsm78

# 544
И като говорехме за турски филми. Не съм гледала много но мога да препоръчам няколко.

на Йозджан Дениз
 1. Ти си моят дом  -  с фахрие Евджен , много ми хареса, плаках.
 2. А след това        -  с Дениз чакър  и този е хубав
 3. Той сега е войник - не блести с художествени качества но е забавен

Махсун кърмъзъгюл

1. Видях слънцето  -  там участва актьора който изигра Азад
2. Пет минарета в Ню Йорк - участват Дани Гловър, Робърт Патрик, Джина Гершон - сюжета е подобен на Завръщане
3. Крилете на нощта  - Тук участват Берен Саат и Еркан - хареса ми

# 545
Хелен, аз се сещам за кой момент говориш. Точно от болницата излизат след отвличането  на Джихан. Вече са се качили на втория етаж, Боран я носи, Съла е със сукман тъмно син. Той я притиска към себе си и хоп тя се отвръща.

После още един момент тя се припича на терасата, той се връща  и казва че не може да работи така, иска постоянно да я вижда, приближава се за целувка и то по  бузката и тя се извръща, защото Тате Фируз можел да ги види...

Този Джем много ще я е ревнувал. За мен това е причината и точка. Никой не може да ме убеди в друго.

Той просто и е казвал - Давай бузка, за мен уста....... Laughing

# 546
  • Learn to fly. Fly away.
Привет,
не съм писала отдавна, но Ви чета, когато имам възможност.

От изброените от Ванчето филми бих препоръчала
Mucize на Махсун Кърмъзъгюл
http://www.imdb.com/title/tt3138782/

и Soul Kitchen на Фатих Акин
http://www.imdb.com/title/tt1244668/

Гледала съм и други от списъка, но сякаш горните два и Септемврийския проблем се открояват /поне в моите очи/.
Между впрочем, действието на последния филм на Акин The cut /не го видях в списъка/ се развива в Мардин. Не мога да дам линк за сваляне обаче, тъй като филма е фестивален и не съм го виждала по торент тракерите.

# 547
  • София
İyi akşamlar, kızlar! Hoş geldiniz!
Най-сетне сколасах. Нямате изчитане.
Агата си е дал почивка, но вие умора нямате.

# 548
Добре дошла, Марго! Имаме ли новини в Туитър newsm78

# 549
  • София
Добре дошла, Марго! Имаме ли новини в Туитър newsm78

Цвет, днес явно си почива след изборните емоции.  Weary

# 550
  • София
За изборите в Турция.
Сутринта слушах да казват , че партията на  Ердоган печели но няма мнозинство. Ще се опитат да направят коалиция но ако не могат отиват отново на избори. Не знам това дали е добра или лоша новина  newsm78 newsm78 newsm78

Силистра, партията на  Ердоган трябва до 45 дни да направи правителство. Те имат 265 места в 550-местния парламент. Да съставят самостоятелно правителство им трябват 276 депутата, а за абсолютно мнозинство – 330 депутата.
Влизат още Народно-републиканската партия, Националистическата партия на Девлет Бахчели и Прокюрдската партия на Селяхетин Демирташ.
Така като гледам едва ли ще се договорят. Не могат ли да направят правителство, се разпускат и на есен пак ще броят пилците като при нас.

# 551
Наде, за теб:

напълно съм съгласна с теб! Целувките, интимните им моменти куцат във филма и са като
недовършени сцени...четеш ми мислите! newsm10 newsm03 newsm53 newsm10

Сезонче,  в тукашните ни творчески и изтъкнати сценаристки, в съставяето на нов сценарии за наш Мехмет, ще трябва да участваш  активно защото знаеш от сериала всичко до най-дребния детайл. Кой, кога, как бил облечен, с какви гащи, с каква пола, как седял, лежал...всичко си забелязала. В сценариите на Славена или на друга талантлива сценаристка давай идеи и участвай по сериозно... smile3521 smile3521 smile3521
Сезони, този е за теб:

А този е за всички нас:

# 552
Наде, за теб:

напълно съм съгласна с теб! Целувките, интимните им моменти куцат във филма и са като

Сезонче,  в тукашните ни творчески и изтъкнати сценаристки, в съставяето на нов сценарии за наш Мехмет, ще трябва да участваш  активно защото знаеш от сериала всичко до най-дребния детайл. Кой, кога, как бил облечен, с какви гащи, с каква пола, как седял, лежал...всичко си забелязала. В сценариите на Славена или на друга талантлива сценаристка давай идеи и участвай по сериозно... smile3521 smile3521 smile3521
Сезони, този е за теб:

А този е за всички нас:

С цигарата си е мооооой #2gunfire

# 553
Наде, за теб:

Сезони, този е за теб:

А този е за всички нас:

С цигарата си е мооооой #2gunfire

Чучи, наред с цигарата, държи и пистолет! #2gunfire #2gunfire
Имаш ли план как да атакуваш?! smile3521 smile3521 smile3521

# 554

Общи условия

Активация на акаунт