„Завръщане”/ Sıla /- С участието на Джансу Дере и Мехмет А. Алакурт - Тема 24

• 40 782
  • 750
  •   1
Отговори
# 570
Наде, за теб:

напълно съм съгласна с теб! Целувките, интимните им моменти куцат във филма и са като
недовършени сцени...четеш ми мислите! newsm10 newsm03 newsm53 newsm10

Скрит текст:
Сезонче,  в тукашните ни творчески и изтъкнати сценаристки, в съставяето на нов сценарии за наш Мехмет, ще трябва да участваш  активно защото знаеш от сериала всичко до най-дребния детайл. Кой, кога, как бил облечен, с какви гащи, с каква пола, как седял, лежал...всичко си забелязала. В сценариите на Славена или на друга талантлива сценаристка давай идеи и участвай по сериозно... smile3521 smile3521 smile3521
Сезони, този е за теб:

А този е за всички нас:

Това се казва дружка.  love001
Виждам, че не сте го пипнали с цаките, Naughty защото си знаете, че е моичък, newsm53 че иначе, ще има бой на негри, Joy пардон на мамми в тъмна нощ. Joy
Марги, не схванах, newsm78 как така с мъжа ти сте на различни машини!?

# 571
когато Ердоган спечели последния път изборите преди години ,обеща на народа си ,че ще върне забрадките и го направи,не следя много новините ,но за него тези избори са загуба

Гледам в момента ВВ по тв7 сериите с Джансу ,а МАА отново е сменил снимката на профила ,но пак е старичка
Скрит текст:
Момичета разказвайте за Турция,харесва ми да ви чета,аз миналата година мислех да ходя до Мидят и Мардин ,но ме предупредиха ,че все пак се намират близо да Сирийската граница и има много бежанци и се отказах.Не знам дали е опасно за туристи ,но не съм се отказала

# 572
Много интересни теми обсъждате (както винаги). Сцената с изнасилването беше като по розовите романи - тя го не иска, ама той си я взима, пък после деца, гълъби, любов Wink. Но беше много добре изиграна и направена, като целия филм  Simple Smile. Ревността във филма ме дразни, ама много, защото е неоснователна. И малко личен мотив влагам де...
Скрит текст:
Относно КСШ, опитах се да го гледам, ама нещо не ми върза, не ме грабва, макар, че е исторически, а и Къванч не може да ме плени като Боран

Добъра вечер момичета,
аз малко късно се включва, затова ме извинете, за закъснелите ми коментарите!
ревноста, затова е толкова мъчителна, защото в 99% е неоснователна и много необективна!
Буран го каза, когато Емре се появи не очкавано! че той не може да понесе мисълта, че друг има чувства и помисли към жена му!! така мислят почти всички мъже и нищо не може да се направи!

# 573
  • София

Наде, увъртяли сме се с компютри вкъщи и няма стани, че тука купонът се е заформил яко.

# 574
Размисли Алакурт

love, love, love Crazy Crazy Crazy

Мехмет разговаря с Акиф

Бях млад и красив, сега съм само красив....

Това самолетче е в мащаб 1:2...

Бам, бам.....

Хайде, лека

# 575

Наде, увъртяли сме се с компютри вкъщи и няма стани, че тука купонът се е заформил яко.

Защо ли ситуацията ми е толкова позната Laughing само, че първо свършихме задачките, които трябваше да свършим и сега, и тримата сме се зомбирали, и в нас е пълна тишина, муха да бръмне, ще се чуе?! Joy
Охххх този Джем и гологлав, и с коса, и с перука все е карикатура. Sick Тя не, че Джансу е измила зорите от хубост но той е пълна катастрофа. Outta Joint
Определено е имало защо да ревнува от Алакурт.

# 576
Хайде и малко снимки от мен

Силистра, то се видя, че ще се вземат, ами давайте да сформираме една работна група да ги посети и поне да ги информира за нашето решение  hahaha Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
[/quote

аз се включвам! време да им отворим очите!

# 577
Момичета, как правите снимки от клип или филм?

https://www.youtube.com/watch?v=OOQnWQ6ERR4

# 578
  • София

Защо ли ситуацията ми е толкова позната Laughing само, че първо свършихме задачките, които трябваше да свършим и сега, и тримата сме се зомбирали, и в нас е пълна тишина, муха да бръмне, ще се чуе?! Joy
Охххх този Джем и гологлав, и с коса, и с перука все е карикатура. Sick Тя не, че Джансу е измила зорите от хубост но той е пълна катастрофа. Outta Joint

Вкъщи само хъркането на мопсито нарушава тишината.
Извинявам се, ама и аз като МАА много завъртени фрази ползвам чат-пат.

# 579
Мноооооого любим момент Laughing

Хелънче, не ме плаши този пистолет, на мига развявам бялото знаме и се предавам  Joy Joy

# 580
Наде, за теб:

Сезони, този е за теб:

А този е за всички нас:

С цигарата си е мооооой #2gunfire

Е, и на мен с цигарата и патлака многоооо ме кефи. Може ли да направим комбина?

Марги, нямаш грижи, НАШ Е Wink

# 581
Понеже съм гледала само два филма с наш Мехмет- като Боран и Али, моля ви кажете в другите си филми също ли толкова съвършено магнетичен е?
Като Боран е фин, нежен, романтичен, гледайки го кара сърцето ти да се разтопи от желания,
като Али е нахакано красив мъжкар, гледайки го кара кръвта ти да кипне и сърцето да стене....
в другите му роли толкова ли е сексапилен и харизматичен?

Не съм гледала следващите му три проекта, попрехвърли ги просто само за сравнение, но визуално с всяка следваща роля след тези двете на Боран и Али, ми харесваше все по-малко, и по-малко.
В Рейс не беше чак толкова зле, но не беше нищо особено, Confused

Скрит текст:

в Еманет беше изключително слаб Confused и гладко обръснат, Confused
Скрит текст:

за сметка на това пък във Фатих беше с дълга брада. Confused
Скрит текст:
Може да не ми харесва визуално в трите му проекта, но евала за перфектните му превъплъщения в петте му роли и гледайки всяка една по нищо не ми напомни на предходните такива. За мен в това се крие тайната на професионализма, Peace да се слееш изцяло с образа, който пресъздаваш, дори с цената на собствени жертви откъм физика и душевно състояние.

Скрит текст:
Друг такъв пример е Киво, виждала съм го от състояние на скелет до дооооста едър и груб, но това е то да си професионалист, а при положение, че и двамата са симпатяги по природа превъплъщенията им за роли дори и не винаги особено приятни за нас са си бял кахър, просто едни роли, а в действителност красиви актьори.

към края в Emanet, си пусна 3 дневната брада! хареса ми слаб smile3521

# 582
  • София
Момичета, как правите снимки от клип или филм?

https://www.youtube.com/watch?v=OOQnWQ6ERR4

july, благодаря за клипчето. Много обичам Amr Diab.

Как правите снимки от клип или филм?

Скрит текст:
Спирам на на дадения момент. Натискам Print Scrn на компа. После отварям програмата Paint или нещо подобно.  Поставям с Paste копираното с Print Scrn. Изрязвам това, което искам да е снимката и я запазвам във формата, който искам.
Дано да ме разбереш.

# 583
  • София
Наде, за теб:

Сезони, този е за теб:

А този е за всички нас:

С цигарата си е мооооой #2gunfire

Е, и на мен с цигарата и патлака многоооо ме кефи. Може ли да направим комбина?

Марги, нямаш грижи, НАШ Е Wink

Урааааааа  smile3508

# 584
Оставих ви за известно мнооого кратко според мен време, а вие какви сте ги оформили Joy
Славена, нямаме грижи с АЛАКУРТ, сговорна дружина, оказа се от трима....планина повдига, та един АЛАКУРТ.... Joy Joy Joy

ЩЪ СЪ УПРАВИМ Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт