„Завръщане”/ Sıla /- С участието на Джансу Дере и Мехмет А. Алакурт - Тема 24

• 40 640
  • 750
  •   1
Отговори
# 585
Джули, много ми харесва снимката ти.

Ох, милите те. Обречени на брак и дружба за цял живот

# 586
когато Ердоган спечели последния път изборите преди години ,обеща на народа си ,че ще върне забрадките и го направи,не следя много новините ,но за него тези избори са загуба

Гледам в момента ВВ по тв7 сериите с Джансу ,а МАА отново е сменил снимката на профила ,но пак е старичка
Скрит текст:
Момичета разказвайте за Турция,харесва ми да ви чета,аз миналата година мислех да ходя до Мидят и Мардин ,но ме предупредиха ,че все пак се намират близо да Сирийската граница и има много бежанци и се отказах.Не знам дали е опасно за туристи ,но не съм се отказала

Божеее, как им отива бебе на тия двамата!!!  smile3514 smile3514 smile3514
Погледнете ги само, все едно е тяхно!

особено за този

да ги захрускаш, единия, другия, единия, другия, че да не спреш,
(+18): ама той отвсякъде  е мъж за грях- в анфас, в профил, отпред, отзад, встрани, отгоре, отдолу...да не продължавам, че....от грехове пак няма да спя...

# 587
# 588
# 589
Ийи якшамлар ,къзлар!

Скрит текст:
Наде, за теб:

напълно съм съгласна с теб! Целувките, интимните им моменти куцат във филма и са като
недовършени сцени...четеш ми мислите! newsm10 newsm03 newsm53 newsm10

Сезонче,  в тукашните ни творчески и изтъкнати сценаристки, в съставяето на нов сценарии за наш Мехмет, ще трябва да участваш  активно защото знаеш от сериала всичко до най-дребния детайл. Кой, кога, как бил облечен, с какви гащи, с каква пола, как седял, лежал...всичко си забелязала. В сценариите на Славена или на друга талантлива сценаристка давай идеи и участвай по сериозно... smile3521 smile3521 smile3521
Сезони, този е за теб:

А този е за всички нас:

Този е за мен.

Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 590
Цвет, Сезонче, Диди,
предлагам да следваме правилото при мъж с няколко жени  Simple Smile
На всяка спалня в къщата му и всяка да го има по график поне веднъж в седмицата  Embarassed
Ползвам го като червена точка над 18 Rage

Скрит текст:
Тъй като сме самостоятелни бойни единици, груповите занимания няма да са желани. newsm78 newsm78 newsm78
съгласна съм. запозната съм с правилата на многоженсвото smile3521 най напред трябва да ни осигури удобни жилища, трябва да ни издържа финансово, да ни купува хубави неща на всички нас, и най вече да ни посещава в семейното ложе по график! това са неговите задължение. а наще???  newsm12 не съм допускала, че ще изпадна в такава ситуация!! та да се поинтересувам!!  

# 591
Той като не слага снимки с Чехлата, поне ние да си сложим такива които харесваме

# 592
Каквото ми каже, това ще правя

Как са го нацапали, ама нежната дамска ръка всяка болка излекува

# 593
Цвет, Сезонче, Диди,
предлагам да следваме правилото при мъж с няколко жени  Simple Smile
На всяка спалня в къщата му и всяка да го има по график поне веднъж в седмицата  Embarassed

Скрит текст:
Тъй като сме самостоятелни бойни единици, груповите занимания няма да са желани. newsm78 newsm78 newsm78
съгласна съм. запозната съм с правилата на многоженсвото smile3521 най напред трябва да ни осигури удобни жилища, трябва да ни издържа финансово, да ни купува хубави неща на всички нас, и най вече да ни посещава в семейното ложе по график! това са неговите задължение. а наще???  newsm12 не съм допускала, че ще изпадна в такава ситуация!! та да се поинтересувам!!  

Аз  така като гледам, горкия Мехмет, той добре, че не не познава и не ни е срещнал. Тука, кой от коя по-луда сме се събрали! smile3514 smile3514
Една е готова да развее бялото знаме и да му се хвърли, другата- да си опре патлака в главата, трета без сън да го остави....не, не...момчето няма да оцелее след нас...след нас и потоп...не, не...не може така... smile3511 smile3511 smile3511

# 594
# 595
Много се е прецакал, като е изпуснал турската Джоли

# 596
  • София
Цвет, Сезонче, Диди,
предлагам да следваме правилото при мъж с няколко жени  Simple Smile
На всяка спалня в къщата му и всяка да го има по график поне веднъж в седмицата  Embarassed

Скрит текст:
съгласна съм. запозната съм с правилата на многоженсвото smile3521 най напред трябва да ни осигури удобни жилища, трябва да ни издържа финансово, да ни купува хубави неща на всички нас, и най вече да ни посещава в семейното ложе по график! това са неговите задължение. а наще???  newsm12 не съм допускала, че ще изпадна в такава ситуация!! та да се поинтересувам!!   

Ние ще се уважаваме и ще си хортуваме сладко сладко, за да ни е спокоен Агата и всяка вечер с кеф да ходи у ложето, та и на нас да ние е харно по график. Любов, любов, любов и пак любов, нали тя ще спаси света. Значи... така Мехмет Акиф ще спасява нас...

# 597
Марги, благодаря  smile3525
Сезони, и аз Heart Eyes

upload images free

Не могат да ме убедят в лошите им отношения. Смятайте тогава какво става, ако са в близки такива!?!
image post

# 598
  • София

Hug  love001 Hug Удоволствие  Simple Smile

# 599
Хелен, недей така де....
Как няма да оцелее. Ще оцелее и още как. Все във въздуха ще е. ще лети и ще просперира с нас Joy

Общи условия

Активация на акаунт