„Завръщане”/ Sıla /- С участието на Джансу Дере и Мехмет А. Алакурт - Тема 24

• 40 484
  • 750
  •   1
Отговори
# 660
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Свет, недей да си черногледа. Недостижими  хора няма. Сигурна съм.
Ей на вчера гледах репортаж как Джоли и Пит в нискобюджетен самолет с обикновенни хора. А уж са най - известното семейство на света.
Та и наш Алакурт ще го стигнем някой ден. Пък и ако той иска дете, трябва да опознае България.

Коте, казвам ти аз че съм Точната жена за него. Вярна, мила, добра - Мехмет ще е в моите крака. Laughing
След мъжа ми се пазя за него. За първи път ще ми е - трябва да съм непорочна.

smile3532 smile3532 smile3532 newsm62 newsm62

# 661
# 662
аз не знам как се завързва тази кърпа, но той може да ни покаже.
Аз лично искам ръцете да ми върже Joy

Маги, как така предложения за ложето newsm78
Нали аз съм главната. Дете ще правим..
Вие сте стари  вече.. hahaha smile3534

Надето готвачка я пиша в нашата къща.
Вие останалите си изберете длъжността  Grinning
Ама разбира се, smile3502 сигурно искаш да Ви варя сладка Joy от ягоди и вишни, и да се мажите с тях, ииииии така с тези три неща. Embarassed Joy

# 663
Някой да знае дали Джансу и Мехмет могат да пеят  newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

Вижте какво прочетох, да Йозджан Дениз може да пее ама Джансуто  newsm78

2) Както е известно на повечето фенове, от изминалата есен турският актьор Йозджан Дениз се снима в новия хит на StarTV "Денят, в който е написана съдбата ми" (Kaderimin Yazildigi Gun), като съвсем скоро снимките на първия му сезон ще приключат и мелодрамата ще излезе в сезонна пауза. Почивка за Йозджан, борещ се в момента за място на финала в онлайн-състезанието ни "Любима турска звезда 2015", и през летния отпускарски сезон няма да има, тъй като отскоро любимецеът на милиони зрителки по света е рекламно лице на известната марка газирана напитка "Coca Cola", като именно заради това той и неговата колежка, известна в Турция като Съла, които снимаха лятната реклама на продукта, ще направят през лятото турне из южната ни съседка, като ще изнесат общо 10 концерта в 10 различни града, тъй като както повечето от Вас знаят, Йозджан Дениз освен актьор е и певец. За всеки концерт той ще получава по 70 000 турски лири хонорар, а партньорката му Съла - по 50 000.

http://www.-spam251-/2015/06/247-36-1-7-2015.html

# 664
  • Разград
9 юни - Международен ден на приятелството

Скрит текст:
На днешния ден - 9 юни, отбелязваме Международния ден на приятелството, обявен от Общото събрание на ООН. Идеята на Световната организация за стимулиране на дружбата между индивидите и народите не е случайна. Приятелството е благородното и спояващо чувство, способно да хвърли траен мост между държавите и различните култури за изграждането на един мирен и по-добър свят.
Една арабска легенда за приятелството разказва за двама приятели, които вървели през пустинята. По пътя избухнал спор и единият зашлевил шамар на другия. Пострадалият, без дума да обели, седнал и написал на пясъка: "Днес моят най-добър приятел ме удари!"
Продължили напред и стигнали до един оазис, където влезли да се изкъпят. Оскърбеният приятел внезапно започнал да се дави, но навреме бил спасен от другаря си. Когато се посъвзел, грабнал камата си и написал на един камък: "Днес моят най-добър приятел ми спаси живота!"
Заинтригуван, приятелят му го попитал: "Защо, след като те нагрубих, писа на пясъка, а сега пишеш върху камък?"
Засмян, другарят му отвърнал: "Когато някой добър приятел ни засегне, трябва да напишем това на пясъка, където вятърът на забравата и прошката ще го заличат. Но от друга страна, когато ни се случи нещо голямо и прекрасно, трябва да го гравираме на камъка на сърцето, където никoй вятър не може да го заличи."

https://www.youtube.com/watch?v=_qic2tSIIr4

# 665
Здравейте и днес Hug.....Hug в международния ден на приятелството. Simple Smile
Истинските приятели са като вятъра, не е нужно да ги виждаме, но ги усещаме и винаги са до нас!
Скрит текст:
Казва се приятел пръв,
но защо е той такъв?
Затова, че пръв полита
в огъня да те спаси.
Пръв и без да се запита
прав ли си или не си.
Пръв за теб леда пролазва,
пръв за теб пролива кръв...
Ето, затова се казва,
че приятелят е пръв.
ღ Валери Петров ღ
Връщам се да Ви изчета.

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Честит международен ден на приятелството! Ние сме светъл пример за мирно съвместно съществуване  Joy

how to take screenshots

# 666
Джансу не съм я чувала да пее, ама Мехмет как пеее, Оле Майко. ....
Гласа му чувам и настръхвам
Потрепервам и отдъхвам....

Нямам нужда от много приятели,
Стигат ми двама, трима.
Ала такива каквито в сърцата си
рани от моите болки да има.....

Честит Приятелски Ден!

# 667
Ваня много силна песен. Бяхме Шестнайсетгодишни.......

Коте Джули е сложила клипа от награждаването на Мехмет. Страхотен е там. Величествен!

Наде и сладка искаме и чорба. Алакурт обича това....

# 668
Честит ден на приятелството!

Джансу може и да пее ... но на лятното турне с Йозджан Дениз ще бъде певицата Съла.  

# 669
  • Разград
Някой да знае дали Джансу и Мехмет могат да пеят  newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78
Вижте какво прочетох, да Йозджан Дениз може да пее ама Джансуто  newsm78
2) Както е известно на повечето фенове, от изминалата есен турският актьор Йозджан Дениз се снима в новия хит на StarTV "Денят, в който е написана съдбата ми" (Kaderimin Yazildigi Gun), като съвсем скоро снимките на първия му сезон ще приключат и мелодрамата ще излезе в сезонна пауза. Почивка за Йозджан, борещ се в момента за място на финала в онлайн-състезанието ни "Любима турска звезда 2015", и през летния отпускарски сезон няма да има, тъй като отскоро любимецеът на милиони зрителки по света е рекламно лице на известната марка газирана напитка "Coca Cola", като именно заради това той и неговата колежка, известна в Турция като Съла, които снимаха лятната реклама на продукта, ще направят през лятото турне из южната ни съседка, като ще изнесат общо 10 концерта в 10 различни града, тъй като както повечето от Вас знаят, Йозджан Дениз освен актьор е и певец. За всеки концерт той ще получава по 70 000 турски лири хонорар, а партньорката му Съла - по 50 000.
http://www.-spam251-/2015/06/247-36-1-7-2015.html

До сега не съм попадала на инфо Джансу да е снимала реклама на Кока-кола.

ПП сега видях че Джули е отговорила кой ще  пее.

Последна редакция: вт, 09 юни 2015, 12:28 от vania_e

# 670

Коте Джули е сложила клипа от награждаването на Мехмет. Страхотен е там. Величествен!

Нямаш грижи, Laughing а ако знаеш какви супички правяяяяяя, smile3508 че като ги и подлюта малко, и ще сте беж дирекшън в спалнята Joy да угасите пламналия пожар. Mr. Green

# 671
Джансу не съм я чувала да пее, ама Мехмет как пеее, Оле Майко. ....
Гласа му чувам и настръхвам
Потрепервам и отдъхвам....

Нямам нужда от много приятели,
Стигат ми двама, трима.
Ала такива каквито в сърцата си
рани от моите болки да има.....

Честит Приятелски Ден!

Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Сезонче недей че при мисълта направо  Rage

Сезонче специално поздрав за теб от Мехмет Акиф  smile3521 smile3534 дерзай  Joy

# 672

Сезонче погледнах го макар и с много лошо качество на клипа НАШТО МОМЧЕ Е УМОПОМРЪЧИТЕЛНО СЪВЪРШЕН   smile3514 smile3514 smile3514 smile3514 ахххх умирааааммм  smile3534 smile3534

# 673
Димитър Ценов

Приятелите със черти познати
не носят на ревера си емблема.
Откриваме ги само по душата,
опора щом ни дават без да вземат.

За себе си мълчат, но ни изслушват,
разделят наш'те грижи, свойте ризи.
Приятелството не е бар задушен,
във който хора влизат и излизат.

Приятелите ни без думи казват
и всички провинения прощават.
Отиват си любови и омрази,
приятелите винаги остават.

Те не ценят по титли и услуги,
а внасят ред в душите ни човешки.
Останалите са в графа „и други”
като допуснати печатни грешки.

# 674
  • София
Tünaydın, kızlar! Merhaba!

Запарих черно чайче с кардамон и направих силно турско кафенце шекерлия. Buyrun.
Да ви почерпя за деня на приятелството.
Момичета пак сте се улели. Ваня, прави новата тема  Simple Smile
Графикът днес отпада. Празник е, а ние сме дружки и от обич към Мехмет Акиф ще сме добри жени.
Но останели идеята за график, пиша се за писар, макар че едно време един от доцентите ми все ни казваше:"Балансови и задбалансови сметки не могат да кореспондират."

Четете вицове и рецепти  Joy. Благодаря, Боже, изключва си слуховия апарат и... мога да се смея и червя колкото си искам.

Общи условия

Активация на акаунт