„Завръщане”/ Sıla /- С участието на Джансу Дере и Мехмет А. Алакурт - Тема 24

• 40 495
  • 750
  •   1
Отговори
# 690
Димитър Ценов

Приятелите със черти познати
не носят на ревера си емблема.
Откриваме ги само по душата,
опора щом ни дават без да вземат.

За себе си мълчат, но ни изслушват,
разделят наш'те грижи, свойте ризи.
Приятелството не е бар задушен,
във който хора влизат и излизат.

Приятелите ни без думи казват
и всички провинения прощават.
Отиват си любови и омрази,
приятелите винаги остават.

Те не ценят по титли и услуги,
а внасят ред в душите ни човешки.
Останалите са в графа „и други”
като допуснати печатни грешки.

Мили момичета  newsm51
За мен вие сте приятелки, с голямо удоволствие влизам в темата и причината сте вие   love001
Да сте живи и здрави    love001  love001 newsm51 newsm51 newsm51

# 691
# 692
Хихихихих, да разпявам се, хайде и вие Peace Laughing

Вие сте заслужили най - доброто!

# 693
Виленце, Виленце, Виленцееееее, ти днес си решила съвсем да ни размажеш Heart Eyes от кеф.
Много е сладък ревнуващия Ага, Crazy ама многоооооого му ходи да е ревнивко. Blush
Смразяващия поглед, лудото шофиране, нервното превключване на скоростите, скъсаната броеница, нахвърлянето над Емре, грубостта му към Съла, болезнените и заплашителни думи, които изрече, нежеланието да я разбере, влудяващият го разговор на Съла, и Емре, хвърлянето, и трошенето на предмети, и всичко това заради безсилието пред разяждащата го ревност. Confused
Това негово състояние е болестно. ooooh!
Дори без причина и повод от страна на Съла той полудява само при мисълта, че друг я обича, и желае, кажи му турчин, и повече не е нужно. Stop

# 694
Ох Турчин, турчин, ама пък мен никой не ме ревнува. Дори не забелязва, как този ми се усмихва зад гърба му Laughing

# 695
Айде едни маслинки към обяда ви

# 696

Сезончеееееееее, благодаря ти много   love001  love001 newsm51 newsm51 newsm51
Това е само за мен, очи и устни   love001 newsm51 Two Hearts

# 697
  • под най-голямото листо на тиквата
Уфффффф нямате стигане остави ви човек за 2-3 дни и после един работен ден тичане да ви настигне   animal037
Привети прекрасници  Hug
толкова много неща сте коментирали, че чак се хванах как си правя бележки с молив, абе луда работа, ама приятна  smile3533
Гледам и други вече са се заразили с моята любов по Кападокия. Аз за пръв път чух и видях за нея в "Перла" и от тогава като ми влезе мухата в главата докато не стигнах до там не мирясах. И разбира се се влюбих в нея. /за полетите с балон думи нямам, уникално преживяване/. Ако човек иска да усети атмосферата на онези места трябва да отиде на неорганизирана екскурзия /според мен/ докато се губиш по пътищата /джипиеса с който се бяхме въоръжили беше със стари карти/ попадаш на много любопитни, забавни и интересни неща. Спирам до тук защото ако се отплесна ... ще изпишете поне две теми ....  Joy Joy Joy Joy
за командването не жените в семействата нямам наблюдения, но вероятно е така. Ако си спомняте когато Ердоган дойде на власт за първи път стана скандал в Турция , защото жена му започна да се явява на обществени места със забрадка, което в Турция беше забранено. Бавно и полека обаче това под негов натиск се промени, сега на всякъде в държавните им учреждения можеш да видиш забулени и забрадени жени. Което е жалко защото това е огромна крачка назад от постигнатото от Ататюрк, който /поне по мои наблюдения/ всички интелигентни граждани на южната ни съседка обичат и уважават.
Марги,
Скрит текст:
Дано не бъркам, но мисля, че ти беше писала за превода на филм със заглавие "3 метра над земята", та в тази връзка имам питане това екранизация на книгата на Фредерико Моча ли е ?]
Вили и стихчето и за приятелите ми напомни за това и го споделям с Вас

http://vbox7.com/play:5be32d8e

# 698
  • near Sofia, Bulgaria
Значи, Сезонче, аз така виждам нещата - единствения начин дечицата на Мехмет да стигнат бройката за яслена група, е да се родят почти едновременно, разбира се майките трябва да са няколко  Wink На теб естествено се пада да го дариш с първородния му  baby_neutral, но желаещи няма да липсват!  Rolling Eyes Това с намигване към темата за цъкащия часовник, знам, че в деня на приятелството няма да ми се разсърдиш!  Praynig   bouquet  Heart Eyes

# 699
Скрит текст:

Тази песен е точно за очите му, защото за мен именно погледът му е най-магнетичен от цялостното му излъчване, другото свързано с визията му са подробности от пейзажа. Laughing
Много хубав клип с нашите екранни герои. Heart Eyes

http://vbox7.com/play:fb39616452

Това е превода на самата песен с други мои любимци. Heart Eyes
Публикувам ги въпреки, че не са по темата ни за да усетите сила на текста.

http://www.videoclip.bg/watch/242750_Bii-moe-surce-Vur-yuregim-BG-Prevod

Последна редакция: вт, 09 юни 2015, 14:55 от Neidjal

# 700
Ddkal , Чудесна песен!

Галидан,
Няма да се разсърдя. Но това вашето не го разбирам. Що се пречкате  и предлагате пред хорския мъж, че и акъл давате.тц.тц.тц
Аз две ще му родя и ще са достатъчни.  Не искам няколко майки.. Twisted Evil
Искам една майка и един баща......Толкова ли много искам newsm45

Последна редакция: вт, 09 юни 2015, 15:03 от This_season

# 701
Ddkal , Чудесна песен!

Галидан,
Няма да се разсърдя. Но това вашето не го разбирам. Що се пречкате  и предлагате пред хорския мъж, че и акъл давате.тц.тц.тц
Аз две ще му родя и ще са достатъчни.  Не искам няколко майки.. Twisted Evil
Искам една майка и един баща......Толкова ли много искам newsm45

Ох, Сезонче, Сезончееееееее, не можеш да делиш . Трябва да се примириш , след като си избра Мъж който всички жени харесват  #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy

# 702
# 703
  • София

Марги,
Скрит текст:
Дано не бъркам, но мисля, че ти беше писала за превода на филм със заглавие "3 метра над земята", та в тази връзка имам питане това екранизация на книгата на Фредерико Моча ли е ?]

Скрит текст:
Да, по книгата на Федерико Моча. Само имената на някои герои са испански, а не талиански.

# 704
Силистра, така не ме успокояваш....
Още плача..... newsm45 Weary

Надето пуска първо кадри с целувки, после разтрогващия клип с разгрома на Боран.... и аз плача ли, плача... Cry

Общи условия

Активация на акаунт