Януарско бебче,слънце го напече ,зъбче има вече .

• 64 221
  • 525
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Ще кръщаваме бебка на 15-ти август и ми казаха, че трябва да купя нещо на кръстника.
Не знаех за това  Rolling Eyes
Да попитам мамите с опит, на кръстникът трябва ли да се купува подарък ?
И ако да, Вие какво сте купували ?

# 241
Дам, и аз купувах подарък. Купих й дамска чанта. Simple Smile

На мен пък ми подариха тениска като кръщавах.

# 242
  • гр.Пловдив
Ние подарихме сувенир на кръстниците и понеже са с две деца и на тях купих по една блузка.Сега като кръщават малкия обаче съм в чуденка какво да взема  newsm78 Пак някакъв сувенир сигурно,но искам нещо по-нестандартно  Thinking та не зная

# 243
Здравейте мами. Ние също ще кръщаваме Тео на 15 август. На кръсницата ще купя подарък, като се разбрахме тя да си го избере и аз да го платя. За мен така е най - добре, защото тя ще си избере нещо, което ще и трябва. На 13  сме на консултация, да видим колко е пораснал големия мъж. Хубав и приятен ден от нас.  Hug

# 244
  • Варна
Ще кръщаваме бебка на 15-ти август и ми казаха, че трябва да купя нещо на кръстника.
Не знаех за това  Rolling Eyes
Да попитам мамите с опит, на кръстникът трябва ли да се купува подарък ?
И ако да, Вие какво сте купували ?

Ние след кръщенето им подарихме снимка тип картина със снимка от кръщенето. Но зависи какво ще се хареса може да е подарък,който знаеш,че иска или икона например.

# 245
  • София
Здравейте,

Благодаря на всички за отговорите !   bouquet

Днес за първи път дадох попара и за мое учудване девойката беше потресена и погнусена  Rolling Eyes
Ще я пробвам пак след 1-2 дни, но определено изобщо не й хареса.
Моля за съвет с какво мога да заместя попарата ?

Благодаря !   bouquet

# 246
  • София
Ние още не сме пробвали попара, защото не съм въвела глутена, но от познати с дечица знам, че не е най-предпочитаната храна.Доколкото разбрах, може да се направи с чай от шипка, ако ли не ... имаш вариант да даваш кус кус или нещо от този род. Виждала съм на Плазмон всякакви вариации, но сигурно има и други марки. Според мен ако не яде попара, не е нещо фатално, полезното там е кравето масло и сиренцето, които може да ги даваш и с обедното меню.

Взех си кутийка с въпросните бишкотки, доста ги хареса, определено за злояди деца е идеално решение. Simple Smile

# 247
  • София
Ние още не сме пробвали попара, защото не съм въвела глутена, но от познати с дечица знам, че не е най-предпочитаната храна.Доколкото разбрах, може да се направи с чай от шипка, ако ли не ... имаш вариант да даваш кус кус или нещо от този род. Виждала съм на Плазмон всякакви вариации, но сигурно има и други марки. Според мен ако не яде попара, не е нещо фатално, полезното там е кравето масло и сиренцето, които може да ги даваш и с обедното меню.

Взех си кутийка с въпросните бишкотки, доста ги хареса, определено за злояди деца е идеално решение. Simple Smile

Аз по-скоро си мисля, че не й харесва сиренето, но ще я пробвам още няколко пъти Wink
И доки каза да й правя попарата с чай от шипка, но тя затяга, а бебка е малко запечена и затова сложих вода.
Утре мисля да й я направя с кисело мляко, аз доста отдавна й давам и много го харесва  Simple Smile
И аз мислех за кус кус на Плазмон, но пак мисля да сложа сирене, защото е полезно и е хубаво да хапва  Sunglasses

# 248
Добро утро, как сте малчовци и мами?
Някоя от вас дава ли печени червени чушки? Мисля, че няма пролем, но да се допитам все пак  Simple Smile

# 249
Червените чушки се водят към групата на алергените, затова се започва първо със зелена чушка. Аз вчера за първи път му дадох на моя младеж зелена чушка, но варена на пара и после обелена.

# 250
  • София
В готовите пюрета съм срещала чушка под наименование "капия", не съм сигурна дали е червена или зелена.Със сигурност е яла чушка с някое пюре и няма алергия.

По принцип всичко може да е алерген за твоето дете, дори продукти, които си мислиш, че не са, като популярния банан например.Трябва да пробваш, иначе няма как да разбереш.Ако детето ти е правило алергична реакция от въведената  до сега храна, въобще я остави тази чушка за по нататък Simple Smile

# 251
Благодаря за отговорите, ще пробвам скоро. Иначе днес й направих попара от чай от лайка, овесени ядки, малко сирене и масло и се прие добре  Simple Smile

# 252
  • София
Капията е червената продълговата чушка Simple Smile Давала съм и такава и зелена домашни. Не е имало проблем.

# 253
Спят ли вашите бебета ?
Щото моето не, направо ме подлудява.
Даже вече и да яде не иска, мрънка, лигави се с водата и заспи за около час - два и после пак е буден. От жегата ли е или от зъбите...

# 254
Май и от двете...
И ние сме така. От днес има и зачервено гърло, а вчера 38,7 т.

Общи условия

Активация на акаунт