Януарско бебче,слънце го напече ,зъбче има вече .

• 64 206
  • 525
  •   1
Отговори
# 285
  • София
niaaa,
Благородно Ви завиждам  Sunglasses
Ние се прибрахме в събота след около месечно пребиваване на морето и още не мога да се аклиматизирам  Rolling Eyes
Доколкото знам детската кухня е от 10 мес.където има супи, но са ситно пасирани.
Аз давам само пюрета, но ако я пасираш супата защо да не я дадеш Wink

# 286
  • София
Здравейте,

Бях писала за Ph-то в урината, оказа се че няма проблем.Самите лаборатории правят грешки.На друго детенце са били изкарали резултат "50" , което направо невъзможно ми изглежда.

Относно детската кухня , вчера бях с моя близка , която записа детенцето си (на 11месеца е). Обясниха ни, че има два вида кухня.Едната е с адаптирано мляко, а другата с прясно мляко и белтък.Можеш да избереш какво да даваш.Доколкото разбирам, ако малчуганите са захранени с всичко,  може да се ползва от сега кухнята с адаптирано мляко.Впрочем около кухнята миришеше много вкусно, върнах се в  детските си години. Simple Smile

Супата мисля , че се дава към 9тия месец, за тези неща се консултирам с педиатъра, макар че моето момиченце яде непасирана попара, сухара само смилам а сиренцето го намачквам с вилица, но тя е придобила умение да дъвче или поне така изглежда отстрани.

На нас ни предстои да ходим на море.Исках да попитам купувахте ли памперси за вода? Взели сме басейнче и се чудя какви да купувам.

# 287
  • София
Здравейте,

Бях писала за Ph-то в урината, оказа се че няма проблем.Самите лаборатории правят грешки.На друго детенце са били изкарали резултат "50" , което направо невъзможно ми изглежда.

Относно детската кухня , вчера бях с моя близка , която записа детенцето си (на 11месеца е). Обясниха ни, че има два вида кухня.Едната е с адаптирано мляко, а другата с прясно мляко и белтък.Можеш да избереш какво да даваш.Доколкото разбирам, ако малчуганите са захранени с всичко,  може да се ползва от сега кухнята с адаптирано мляко.Впрочем около кухнята миришеше много вкусно, върнах се в  детските си години. Simple Smile

Супата мисля , че се дава към 9тия месец, за тези неща се консултирам с педиатъра, макар че моето момиченце яде непасирана попара, сухара само смилам а сиренцето го намачквам с вилица, но тя е придобила умение да дъвче или поне така изглежда отстрани.

На нас ни предстои да ходим на море.Исках да попитам купувахте ли памперси за вода? Взели сме басейнче и се чудя какви да купувам.

polist,
За частна или държавна кухня става на въпрос ?
Аз сухара и сиренето ги мачкам с лъжичката й и става хомогенна смес.
Доколкото знам в началото кухнята е пасирана, защото са още малки.
Не съм ползвала памперси за плажа, събличах я гола под чадъра и й слагах еднократна пелена върху кърпата, а във водата я къпех гола Wink

# 288
 Simple Smile Ах, морето, да много е хубаво. Памперси за вода сме взели доста, но не ги ползваме особено, мисля че са по-удобни ако се ходи по минерални басейни, за плажа може и без тях. Басейнче нямаме, бебешки пояс и с него във водата. Тук й дадохме за пръв път коричка хляб и доста добре се справи  Simple Smile Иначе попарата не я пасирам или мачкам. Тя й плодове си яде ненамачкани.

# 289
  • София
Здравейте,

polist,
За частна или държавна кухня става на въпрос ?
Аз сухара и сиренето ги мачкам с лъжичката й и става хомогенна смес.
Доколкото знам в началото кухнята е пасирана, защото са още малки.
Не съм ползвала памперси за плажа, събличах я гола под чадъра и й слагах еднократна пелена върху кърпата, а във водата я къпех гола Wink

apolonia
Става въпрос за държавната кухня, за частна знам, че има от 6тия месец.

# 290
Ние искаме да направим кръщене октомври месец, но все още се чудим къде. Трябва да е на някое хубаво местенце, може би манастир, но да има и къде да се почерпим, че сме цяла сватба...около 50-60 човека, а да има и къде да се спи...Гостите са от София и Кюстендил. Някой с предложения? Къде правихте и правите ли кръщенета вече??? Thinking

# 291
Ние искаме да направим кръщене октомври месец, но все още се чудим къде. Трябва да е на някое хубаво местенце, може би манастир, но да има и къде да се почерпим, че сме цяла сватба...около 50-60 човека, а да има и къде да се спи...Гостите са от София и Кюстендил. Някой с предложения? Къде правихте и правите ли кръщенета вече??? Thinking

Здравей. Ние също мислим да правим кръщене октомври или началото на ноевмри на Троянския манастир.  Ще отседнем в с. Чифлик там има топли минерални басейни. А почерпката може би ще е на Хитър Петър едно много хубаво заведение преди с. Чифлик се намира. Манастирът има сайт можеш да го разгледаш. Simple Smile

# 292
Здравейте мами!  Искам да се похваля, че на Тео вече му изби първото зъбче.  Party Много се радвам и се надявам, че вече ще е по - спокоен. Сутрин си хапва попара и много му харесва. Вечер е неспокоен, но губавото е,че не яде нощем. Това е от нас. Хубава вечер.  Hug

# 293
  • София
Здравейте,
Ние я кръстихме на 15-ти август на морето - в Несебър, беше страхтно  Grinning
Много обичам Троянският манастир, всеки Великден сме там  Simple Smile това и беше вариант Б за кръщане.
Не препоръчвам Чифлика палас и Чифлика хотел, преди 2 или 3 години за Великден отседнахме там, нямаше топла вода и в двата хотела и беше пълен кошмар и хаос  Rolling Eyes Даже даваха репортажи по ТВ.
Тази година не отидохме за Великден, но бях гледала Ваканционен комплекс Острова, хотел Балкан и хотел Дива.
Хитър Петър наистина е страхотно заведение и препоръчвам с две ръце  Peace Grinning

В понеделник и на Мишел се появи първото зъбче Grinning
Доста е спокойна Wink Единственото което е, че отказва вечер да яде, но днес хапна малко Wink

# 294
Добро утро и от мен !
да споделя нашия опит с морето тази година - пълен кошмар.
Будеше се през час, кърмене, дундуркане и така до 6 сутринта, когато вече окончателно ставаше.
Бяхме като зомбита.
Тука е същата работа, приплаква, мрънка, скимти, ужас, няма сън.
Зъби още няма.
Ще го кръщаваме в началото на октомври в храма на Софийската семинария.
Извън София не ми се мърда никъде с него.

# 295
Има ли някоя мама, която все още няма цикъл откакто е родила? Не кърмя. Дойде ми 2 пъти през месец и спря. Уж до 1г. било нормално, но нз... !?

# 296
Аз родих на 21 март 2015 и все още нямам цикъл.

# 297
  • Ямбол
ivaila_871 Аз кърмя и нямам ,с каката ми дойде чак след 2. 6г,че дълго се кърмихме.

# 298
Аз кърмя и ми дойде след 7-я месец.

# 299
Здравйте! И аз кърмя и още нямам цикъл. Да ви питам дали ви се е случвало, малката има разстройство от 10-ина дни, от както бяхме на морето. Да но още не й минава, а се върнахме преди 5 дни. Някакви идеи, съвети?

Общи условия

Активация на акаунт