На планина или море - юнско лято ни зове, априлски бебета 2015 тема 2

• 35 836
  • 751
  •   1
Отговори
# 420
Нас ни поканиха на рожден ден в Несебър, така че уикенда и ние сме на море. Нищо не смятам да нося само за 2 дни. Пък и там има аптеки, както казва ЛинаPeace
Антон имаше една 4-5 часова пауза след баня, ама вече и нея я няма. Буди си се на 3 часа като пич.  ooooh!

# 421
Днес бяхме на консултация, вече сме на два месеца, 4,300 кг, 55 см. Биха ни една ваксина- така го решихме с лекарката и таткото,  ще слагаме всеки месец по една. Вилето се държа геройски, плака около час и сега спи от два часа. Да ви кажа толкова много мнения и статии изчетох /някои излишни/ за ваксините, че от преди изгрев слънце съм психясала. Само някакви черни мисли, страх и постоянно си задавам въпроса, дали постъпвам правилно. Сега си седя сама на пейката с мислите си и стигнах до извода да редуцирам информацията, която чета Simple Smile

# 422
Днес бяхме на консултация, вече сме на два месеца, 4,300 кг, 55 см. Биха ни една ваксина- така го решихме с лекарката и таткото,  ще слагаме всеки месец по една. Вилето се държа геройски, плака около час и сега спи от два часа. Да ви кажа толкова много мнения и статии изчетох /някои излишни/ за ваксините, че от преди изгрев слънце съм психясала. Само някакви черни мисли, страх и постоянно си задавам въпроса, дали постъпвам правилно. Сега си седя сама на пейката с мислите си и стигнах до извода да редуцирам информацията, която чета Simple Smile
И аз след ваксината откачих,вече втора вечер не спя и я дебна за температура,за нещо необичайно в поведението и.Даже и си поревах с нея след ваксината.И аз изчетох една камара неща,а уж отворих само листовката за ваксината.И си мисля,че ваксините като цяло са по-скоро полезни...

# 423
  • София
Ох момичета с тези ваксини са ни промили мозъците само чакаме да стане нещо лошо и се вкарваме във филми #Crazy

# 424
Аз лоша реакция не чакам от ваксината.. ама днес пак ни отложиха. ЛЛ вика много сме мънички още , а тя има само шествалентната, просто каза, че интуицията й подсказвала да не бързаме. Уговорихме се като мине 5.600 кг тогава да го заведа. Само дето му давах тоя фенистил, ама кво да се прави, така е.
Иначе от вчера имаме промяна в гласа, по ясно се радва и голям кеф ни е да гледаме полюлеите.

# 425
Вилето и тя, така си върти езичето и свива устнички и едни напъни да издаде звук. Голямо забавление пада и за двете.

# 426
  • София
Лина бс- в Созопол няма една денонощна. Освен ако тази година не са решили да поправят грешката.

Елица - дано се задържат така паузите, че да си поспиваме:) при мен, да не казвам голяма дума, ама май започва да се нормализира положението и май гърдите ми свикват с мисълта, че от 23 до 5 вече няма да се яде.
Пу, пу!!!
Сега гледам Вики спяща до мен, закусила, ама се гъне на леглото и попръцква
 hahaha
Ох а снощи след като цял ден бяхме навън, решихме да я заведем на гости при свекърите за вечеря. Ей, беше ми мноо приятно! Тръснах им я, тя беше във фаза "ако заспя и ме оставите в леглото ще ревна", та свекърите имаха възможността да я дондуркат няколко часа Simple Smile
Само че свеки само ходи и й подпира главата, намества я, викам й - жена, остави я, ако не й е удобно няма да заспи така... Не та не:) Карам й се да се успокоява и да си почива повече. Ама не може, знае си едно и него си прави:)
И по едно време аз нещо се мотая и докато се усетя и свекърва ми миеше на малката очите, против уроки:( Ей за тва побеснях... Ама пак не се накарах и забележката ми не беше приета насериозно.

# 427
Бързо оздравяване на бебоците и по-малко нерви за мамите! Аз реших и ние да отложим ваксините, които трябваше да са днес, защото баткото е болен,а и татито от снощи е с хрема. Ще видим докторката какво ще каже,но мисля,че ще е на моето мнение.

# 428
Ние днес сме за слагане на Синфлорикса и пак ще е голямо треперене.
Ро3u, защо се дразниш, че й е измила очичките против уроки?Аз го правя всяка вечер, защото аз като малка много урочасвах и беше някакъв ад, сега с малката ме е страх, защото не знам с какви очи ще я погледнат, а понякога и от близки хваща уроки.Бели кахъри са това, не се дразни.
И Константина на моменти прави по-големи паузи през нощта на 4-5 часа яде понякога и тогава съм много доволна ха-ха.Сега се е научила да пищи и по цял ден са някакви писъци в нас-я на радост, я на нервиране хахан  Whistling

# 429
Аз се опитвам да бъда търпелива със свеки, но като се обади и попита, кои дни да си пуска отпуска, че да идва с нас на море щях да припадна. Не е лоша жената, но е много обсебваща. Дразни ме и че нещо постоянно ръчка детето, казва и на къде да гледа, опъва и краката, поставя и ръцете, за да и е по удобно - казах и, че детето само си се наглася и решава, но свеки ме поглежда невиждащо и продължава. На разходка с нея, бебка само реве, ами тя само тресе количката, дрънка с дрънкалки и свири то детето се изнервя, а тъкмо вече свикнахме да спим в количката. Мисля че ще ми провали почивката, а с такова желание искам да си пия кафето на плажа Sad Едно пътуване ни се размина , дано сега тя не ме откаже за почивката.

# 430
  • София
Ако няма да въртите по барове и кръчми на морето, не виждам за какво ви е свеки. Thinking

# 431
  • София
Мария92-първо се ядосах, че прави на бебето нещо без да попита и второ - с мм сме много против тия работи.
Абсолютно не вярвам в урочасване, омагьосване, червени конци и така нататък. Единствено вярвам, че има хора "енергийни вампири", ама това е друга бира и аз като попадна на такъв го нокаутирам с позитивизъм и неутрализирам лошата енергия, ха ха.

Аз стгам багажа за морето днес, йееееей:)

Mimasbg-дано ви се размине и си изкарате спокойно море. Много добре те разбирам за ръчкането

# 432
  • София
Хахаа Ро3и, само като го прочетох си те представих. Виж, приеми го в следния смисъл, измиването на бебето след среща с много хора е хубаво, тъй като се махат бактерии и разни там остатъци от пипания. Във всичките поверия има капка смисъл, така са си обяснявали нещата едно време. Една приятелка ме посъветва задължително къпане след среща с много хора, вика всеки път като не съм къпала дъщеря ми след срещи с хора се е разболявала.

И ние ще стягаме багажи днес, отиваме да сефтосаме паспорта, в чужбина, т.е Македонско  Joy

# 433
Мацето, кефиш ме.Винаги намираш положителното в ситуацията  hahaha
Аз се опитвам да не се дразня като я пипат за ръцете и я целуват там, защото сега както взе да ги лапа лееееекинко откачам, но си повтарям като мантра, че така детето ще си изгради имунитет, когато се сетя навън я бърша с мокри кърпички, а вкъщи със сапунче на Бочко я мия.Мислех вариант да забранявам да я пипат и за ръцете, но то не остана място, където да позволявам да я пипат  Joy та за това ще оставя да й се радват хората.

# 434
Елица, толкова ми харесва да съм с малкото човече, че на този етап не ме привличат баровете Simple Smile Ще дойде да пречи и съветва Simple Smile На пътуващите , лек път, хубаво време и спокойни бебоци !

Общи условия

Активация на акаунт