На планина или море - юнско лято ни зове, априлски бебета 2015 тема 2

• 35 776
  • 751
  •   1
Отговори
# 660
  • софия
Явно оплакването тук действа, тази вечер си изяде добавката. Hug

# 661
  • София
Рози, дано утре си добре, да е било нещо кратичко! Иначе и аз знам, както Ада е писала, че от каквото боледува майката, не може да се разболее бебето, защото приема готови антитела. Хитра работа Simple Smile

Vaseto, разби ме със "стария" Антошка.  Joy Значи и той не се обръща, нищо, че е в "напреднала" възраст. Simple Smile Първо щях да пиша малкия Пепи, ама малък в никакъв случай не е и затова млад. Щото гледам, че масово се обръщат бебоците, викам ние изоставаме. Ама явно им тежат дупаците на едрите бебоци!  Laughing

Да, оплакването тук е безотказно, който има проблем да пише. Simple Smile

# 662
  • София
...
Да, оплакването тук е безотказно, който има проблем да пише. Simple Smile

Дали?
Жега е, искам захлаждане и дъжд с гръмотевици... Flutter

# 663
  • София
В петък идва Simple Smile

# 664
  • София
Ааа стига, искам да стане 28 градуса, идеално за разходки хахах

Спокойно, те момчетата са по назад от момичетата, кое момче се е обърнало? Май Митачето само? Излага ги хахах

# 665
Оп, Мацка, редактирам се - излезе ми декларацийката, обработва се!  Whistling
Сладоледче, ще се обърнат, де ще идат ... Вярно им тежат дупарите, затова сигурно!  Peace

# 666
  • София
Маце, и ние сме с останалите момчета  държим се на положение Simple Smile  Веднъж се обърна само и то от корем на гръб и това беше. За обратното не прави и опити. Иначе главата си държи стабилно.

# 667
  • софия
Деница нито си държи стабилно глвата, нито се обръща. Laughing

# 668
  • София
Оплакването тук наистина върши работа, така че продължавам.
Лошо ми ееее:(
Вчера ме хванаха и болки в мускулите, тежеше ми главата... Мм изкъпа малката и ми я даде да я нахраня, та пък по изключение нали спа преди банята и после й се играеше. Та се наложи да ми поседи на гърдите пак, да я приспя по бързата процедура.

Вечерта два пъти се преобличах, събудих се с мокра от пот коса;(
Майка ми идва на помощ днес. Не искам да съм болнаа:(

# 669

Чакайте, чакайте, кой се обърнал? Аз пак не съм разбрала. Аууу, значи изоставаме, все пак сме от първите по старшинство  Laughing Ама при нас голямо дупе, вече едва държа да я оригвам, сигурно е към седем кила и половина.Каката е била толкова на половин годинка. Да питам тези с бебчета около моята дата, че тук нали сме с месец разлика. Повръщат ли още? Моето тия дни пак почна,много ми е жал. При оригване почти задължително, а и през останалото време често я задава...

Рози, бързо да се оправяш!

# 670
  • София
Повръща да, къде от неоригване къде от бутане на пръсти но си повръща.

# 671
  • София
При оригването почти всеки път връща,  но за мен си ми е жал, че предимно аз съм наповръщана и трябва да се преобличам... И един, максимум два пъти на ден в креватчето/ количката да върне по малко.

# 672
А аз обръщането от корем на гръб не го броя. Той одавна го върти това, ама го отдавам по скоро на инерция отколкото на някакво умение. Чакам си пълна програма - от гръб по корем!

Ние рядко повръщаме ама как хълцаме, малко повече да му се порадва някой и той да се набере да отговаря, задължително се разхълцва. То и аз много лесно дори и сега стигам до хълцане, че явно на майка си е наследил хълцащия ген! Simple Smile

# 673
  • София
Вели и ние сме така с хълцането. Аз много често хълцам също. Той връща по малко понякога при уригване, а като му е тежко имам чувството че нарочно си пъха пръсти чак до гърлото Simple Smile

Рози, хайде бързо да оздравяваш, дано подейства форумната магия.

Аз да ви се оплача бях поръчала едни дрешки онлайн 62 и 68 размер, но мойта гъбка толко бързо порастна, че май 62 и по веднъж няма да му ги облека. Мрън, вече не знам какво да купувам ... 74, то това като за проходило дете вече размер. Не че се оплаквам де, да си расте нека детето, ама и тези дрешки хич не си отговарят на размерите.

# 674
Точно вчера се оплаках, че не се обръща и ... сутринта се обърна от гръб по корем на спалнята, ухили ми се и се върна обратно!  hahaha
Гиада, Антошката отдавна не е повръщал, чак не мога да повярвам като знам какво беше. Скоро повърна малко, ама защото го сгънах ...  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт