На планина или море - юнско лято ни зове, априлски бебета 2015 тема 2

• 35 767
  • 751
  •   1
Отговори
# 690
  • Бургас
Здравейте мамчета! Да ви попитам вашите бебчета отвиват ли се вечерно време и какво правите, за да не го правят? Моята Никол много се отвива и я взимам при мен, за да не ставам да я завивам постоянно. И цяла вечер държа чаршафа, за да не се отвие, но пак си ритка и си се отвива и сънят ми е неспокоен. Ние спим на отворен прозорец.

Даже не я завивам.

# 691
И ние сме на отворен прозорец, но не си правя труда да я завивам. Много е жега, дори сега термометъра показва 27 градуса Crazy

# 692
  • София
Lina хааахаха получаваш приза за най разсъблечено бебе, сигурно си ужас за бабите ахахаа

Моя спи в тънка пелена за повиване, но се развива, не си права труда да го завивам, ама ние на отворен прозорец не спим, вратата е отворена към коридора само. Шубе ме е от нинджи!

# 693
Здравейте мамчета! Да ви попитам вашите бебчета отвиват ли се вечерно време и какво правите, за да не го правят? Моята Никол много се отвива и я взимам при мен, за да не ставам да я завивам постоянно. И цяла вечер държа чаршафа, за да не се отвие, но пак си ритка и си се отвива и сънят ми е неспокоен. Ние спим на отворен прозорец.

Даже не я завивам.
И аз,въпреки постоянните си притеснения да не я разболея нещо,оставям вечер отворен прозореца.И да,отгъва се постоянно,като се събудя я завивам,но после пак е отгъната.Горещо е и си мисля,че и отгъната да е няма да има проблеми.При мен я вземам само след храненето сутрин в 7 ч,но тогава аз не спя,защото бебка спи неспокойно и рита,пъшка,бърка ми из очите и устата. Joy

# 694
  • Бургас
Lina хааахаха получаваш приза за най разсъблечено бебе, сигурно си ужас за бабите ахахаа

bowuu

Много ми е топло. Ще се сваря и ако на мен ми е топло значи и на тях им е топло. Каката спи само по гащи, малкото с едно тънко боди. В Бургас е по-хладно вечер и там мятам по една тензухена пелена, ама не ставам да я завивам ако се отвие. Каката не съм я слагала никога в чувал- зиме-лете тя спи отвита. Ако се събудя ставам и я завивам. ако не-спи отвита

# 695
  • София
В нашата спалня не е чак такава жега и като завивам отгоре крайчетата на пеленката ги подпъхвам под матрачето. Така си отвива само краката като рита. Аз самата не мога да спя ако нямам поне чаршаф метнат през кръста и раменете.

# 696
И аз Антошката /и баткото/ не го завивам, само по боди спи. Той е като батко си - ток го бие като усети нещо отгоре си. Спим на отворен прозорец /само, че на кухнята и отворени врати/.  Peace

# 697
Аз казах, че не се отвива, и цяла нощ ми е ритала! Както много пъти съм споменавала, нашия апарт. е студен. Спим през лятото с вълнено одеало. Беши по-задушно от обикновено, но пък днес е хлад, язък! Щяхме да аутсорсваме каката на басейн с бабите.

# 698
  • София
Елица, оплака се от жегата, поиска захлаждане хоп - ето ти захлаждане! Simple Smile
Кажи сега, че не действа форума. Simple Smile
На мен ми е доста хладничко сега, искам поне 5 градуса нагоре! Simple Smile

И моят майнун се развива постоянно, затова го обличам с гащеризон с дълго ръкавче и крачолче или с боди и ританки. Щото в нас е хладничко и 1 вечер от най-жегавите дни го оставих само по боди и като се събуди да яде беше развит и му бяха ледени краката и ръцете.

# 699
  • София
Русалка-като се отвие просто не я завивам повече:)

От два-три дни моето диване тотално ми разваля вечерния режим. Снощи даже не я къпахме... Заспа от нерви в 20.00, едвам я успокоих и към 23ч мм реши вече да я местим (беше по корем на дивана). Спеше докато я преобличахме и докато й сменяхме памперса!
Ядоса се, нахраних я и заспа пак...

# 700
Ние  от 1 седмица спим само по боди с дълъг ръкав, мятам един тензух на краката му, ама хич не го гледам кога го изритва. На отворен прозорец спим, но спялнята ни е доста гореща, а и прозореца е малък и точно до него има издадена част от блока и трудно влиза кислород. Преди тези горещини спеше с пижама, гащеризон или както там се нарича. Ама честно казано остана само 1 дето не му е къс на краката и съм много замислена има ли смисъл да дават пари за други, че това май е дрехата, която най-бързо излиза от употреба при нас.

# 701
  • София
А, екстра стана времето, Sladoledche, таман да поохлади по бързо къщите. Само дано задържи малко и да не минава 30 градуса... Praynig

Преди жегите от последната седмица нощно време му слагах дълъг гащеризон и не го завивах.  А тази седмица, както и през деня, е по боди с късо ръкавче и му мятам една тънка пеленка през кръста и дупето, като крачетата са отвити, така не може и да я изрита. Иначе сме постоянно на отворени прозорци. И аз не мога да спя отвита, ако ще и 40 градуса да е, се завивам с един чаршаф през кръста.

# 702
И аз не мога без чаршаф на кръста. Дребното спи по боди  с къс ръкав, завит с чаршаф,но му обувам чорапки,че краката му бързо стават студени като са боси.

# 703
Ха!!!! знаете ли колко бебета имаме??? ако не съм пропуснала някое близне, априлските бебоци са 125!!!! Видях в юнската тема,че са си писали броя на бебетата и реших да видя колко са априлските Simple Smile

# 704
Значи да не се притеснявам, че се отвива. Все пак е по боди с дълъг ръкав.
Ние днес бяхме за последно при хирурга да ни залепят лепенката на пъпчето. Лекарят каза, че вече е добре и няма нужда от повече лепенки. Кажи речи 3 месеца го лепихме и си се прибра.

Общи условия

Активация на акаунт