Ръмжащо бебе

• 5 205
  • 11
  •   1
Отговори
Здравейте,моят син е на 9 месеца.Ръмжи си от 4 месечен.Ако иска нещо ръмжи,ако е гладен ръмжи,ако му се спи ръмжи,ако е зъб ръмжи,ако нещо не му изнася ръмжи.Понякога не се издържа това ръмжене,все едно живееш с мечка.Ако ви се е случвало ,има ли начин да се отучи или преминава ли с времето.Таткото по принцип е малко с първобитни навици и той нещо като се ядоса или не може да направи и ръмжи..малкия почна и да го имитира.Побърквам се понякога ,дано някоя от вас да ме разбере  Grinning Кажете от личен опит,спира ли това в скоро време.

# 1
...спира ли това в скоро време.

Съдейки по таткото ви, явно не.

# 2
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
...спира ли това в скоро време.

Съдейки по таткото ви, явно не.

Темата свърши, преди да е почнала!
Вероятно, ако таткото спре да ръмжи около бебето, и то ще спре в един момент, или като почне да ръмжи да му отвличате вниманието с играчка, с гушкане, с нещо странично...

# 3
Тема трепач  Mr. Green Joy Та...моя ръмжи само, когато го болят венците. Всяко бебе различно изразява нервността си. Моето пък постоянно мрънка и също не се издържа. Така че...ще си ръмжат с таткото, а ти ще си живееш в зоото  Mr. Green hahaha Peace

# 4
Вземете си коте, да се научи да мърка.  Flutter Hug

# 5
  • София
Племенникът ми ръмжеше  Laughing Татко му доста го бореше и се хапеха, ръмжаха...та той до към 2 години хапеше и ръмжеше.
Сега издава звуци като във филмчетата по тв. Издава щракащи звуци и казва, че презарежда  Joy
Моето издава звуци като птеродактил или назгул . Поема въздух навътре и вие. Сутрин, като се събуди в 7 и се започва.
Ръмжи и сумти като яде или си чеше венците.
Та явно си е нормално, след време ще изчезне. Или ще ръмжи само като се ядоса  hahaha

Последна редакция: пт, 05 юни 2015, 16:08 от Ирайн

# 6
Имам си ръмжащо момиченце. Намирам го за много сладко. По-добре е от ревящо с целия капацитет на гръдния си кош...

# 7
  • София
Моя е на 2 г. 1 м и ръмжи рядко когато не е доволен, напр. искам да му дръпна нещо от ръцете. На мен ми става много смешно Simple Smile

# 8
  • Варна
По добре ръмжащо, от колкото пищящо. Защото моя синковец просто си крещи и от време на време ръмжи.

# 9
хаха,благодаря за отговорите,ще се надявам да отмине с времето и таткото малко ще бъде превъзпитан.

# 10
  • София
Нашият татко не ръмжи, но малкият (8 месеца) от доста време е като тигър! Ръмжи постоянно - като иска нещо, като е гладен, като му се спи, като е доволен. Нонстоп! Каката не е била така, вероятно си е до дете. Благодаря на авторката на темата, успокои ме, че детето ми е нормално 😉

# 11
Дъщеря ми като недоволства също ръмжи. Вкъщи никой друг не го прави. Викаме Мецанка, защото ръмжането прилича на мечешко. Хич не ме дразни така.

Общи условия

Активация на акаунт