За хората с увреждания, дискриминацията и други неща

• 13 834
  • 261
  •   1
Отговори
# 75
  • Sofia
И какво значи интегриране в обществото - да бъда лесна ли?  Мисля, че достатъчно съм се интегрирала, по - скоро обществото не иска такива като нас.

Пиша, защото просто не разбирам как може да съдите за хората по външния вид и уврежданията. Защо непременно партньорът трябва да е здрав и с изкуствена красота. Защо не мога да бъда приета нормално? Защо трябва да има предразсъдъци?

Аз не съдя хората по външния вид и уврежданията им или липсата на такива!  Peace Казах вече къде, какво и откога работя!  Peace Партньорът ми не е непременно здрав, камо ли с изкуствена красота!  Shocked  Нямам предразсъдъци към нито един човек. Гледам да приемам хората каквито са. Но без да се оправдават излишно и само да се жалват. Да си интегриран в общността не означава да бъдеш лесна, без изисквания с кого общуваш, а да си сред хора, да се вписваш, да имаш приятели и близки, да бъдеш полезна със знания и умения, да си самостоятелен поне отчасти, да участваш в общи занимания и дейности. Всички сме част от някакъв колектив.

# 76
Как не си обезкосмяваш подмишниците #Crazy ? Почвай веднага Laughing .

# 77
Оф, мислех, че темата е реална, а то дежа вю.
Досадно, мрънкащо, безполезно същество, което с кеф ни пързаля.

Полина, като не можеш да си вържеш обувките, да сготвиш, да свършиш каква да е домакинска работа КАК ще правиш секс?

Ами сексът не изглежда да е сложен като един възел и задача по математика. Rolling Eyes
Абе, не можете ли да вденете, че на някои хора не всичко им се отдава?

# 78
  • София
Ти сериозно ли, че мога да мина за хубава? Shocked Shocked Shocked Защото мен колко са ме пдигравали, че не се гримирам (ми не обичам и това е), че не си обезкосмявам мшниците, че съм кокили и не знам какво........

Да, можеш. За пръв път чувам да се подиграват на някоя, че не се гримирала. В моето обкръжение, повечето жени не се гримират. А щом можеш да носиш розови диадемки с панделка и блузки с голи рамене и финтифлюшки, можеш и да се обескосмяваш под мишниците. Какъв ти е проблема?

# 79

Пиша, защото просто не разбирам как може да съдите за хората по външния вид и уврежданията. Защо непременно партньорът трябва да е здрав и с изкуствена красота. Защо не мога да бъда приета нормално?
Защото ти самата не се приемаш нормално. Представи си, че си ОК и нямаш никакви увреждания или проблеми. Би ли искала компанията на неадекватното мрънкало като каквото се изживяваш в момента? Мисля, че не. По-скоро ще избягаш с писъци.

# 80
Пиша, защото просто не разбирам как може да съдите за хората по външния вид и уврежданията. Защо непременно партньорът трябва да е здрав и с изкуствена красота. Защо не мога да бъда приета нормално? Защо трябва да има предразсъдъци?

Нищо ти няма на външния вид. Защо се възприемаш зле? Нормално изглеждаща млада жена. Така че поработи над психиката и самочувствието си.

# 81
Оф, мислех, че темата е реална, а то дежа вю.
Досадно, мрънкащо, безполезно същество, което с кеф ни пързаля.

Полина, като не можеш да си вържеш обувките, да сготвиш, да свършиш каква да е домакинска работа КАК ще правиш секс?

Ами сексът не изглежда да е сложен като един възел и задача по математика. Rolling Eyes
Абе, не можете ли да вденете, че на някои хора не всичко им се отдава?
Ти правила ли си секс до сега?

# 82
И какво значи интегриране в обществото - да бъда лесна ли?  Мисля, че достатъчно съм се интегрирала, по - скоро обществото не иска такива като нас.

Аз не съдя хората по външния вид и уврежданията им или липсата на такива!  Peace Казах вече къде, какво и откога работя!  Peace Партньорът ми не е непременно здрав, камо ли с изкуствена красота!  Shocked  Нямам предразсъдъци към нито един човек. Гледам да приемам хората каквито са. Но без да се оправдават излишно и само да се жалват. Да си интегриран в общността не означава да бъдеш лесна, без изисквания с кого общуваш, а да си сред хора, да се вписваш, да имаш приятели и близки, да бъдеш полезна със знания и умения, да си самостоятелен поне отчасти, да участваш в общи занимания и дейности. Всички сме част от някакъв колектив.

Е да, но ти си в голям град, а тук всички се познават, всеки обича да обсъжда другия и да му гледа само недостатъците.
Аз се опитвам да съм полезна с знания, нашите обаче се дразнят, майка ми ми вика "Професор по всичко". Ами кво, за себе си ли да пазя знанията?
вярно е, че обичам да поучавам, например за вредата от цигарите, че не одобрявам клюките, или бягствата от час (много поучавах съучениците си  Laughing, ама беше с цел добро),  вярно е, че се дразня на интриги и подобни неща и не си мълча за такива работи.
Тук хората съдят по външния вид, всеки е най - най, знаят да поучават другите, а себе си не гледат.

# 83

Ти сериозно ли, че мога да мина за хубава? Shocked Shocked Shocked Защото мен колко са ме пдигравали, че не се гримирам (ми не обичам и това е), че не си обезкосмявам мшниците, че съм кокили и не знам какво........
И аз не се гримирам. И не се и докарвам. Но пък ей на-похарчих се.

Като не ти се носи грим-не носи-важно е как се чустваш в кожата си.

# 84

Да, можеш. За пръв път чувам да се подиграват на някоя, че не се гримирала. В моето обкръжение, повечето жени не се гримират. А щом можеш да носиш розови диадемки с панделка и блузки с голи рамене и финтифлюшки, можеш и да се обескосмяваш под мишниците. Какъв ти е проблема?

Ми не искам, а и не понасям миризми.

# 85

Нищо ти няма на външния вид. Защо се възприемаш зле? Нормално изглеждаща млада жена. Така че поработи над психиката и самочувствието си.
Напълно подкрепям Сирена! Рене Артоа(Гордън Кей)  е много по-разноглед, но всички го харесват. Не искам да те обидя, разбира се Hug . Все пак - прочети "Мога да прескачам локви" , обичаш да четеш, доколкото разбрах.

# 86

Имах самочувствие, преди да ми се подиграят на очилата (бабешки били, смених ги, сега пък детински били), подигравки за кривогледството, белезите.......... и при това последните от ревнивото говедо. Как да имам самочувствие? Cry Че и детински дрешки съм носила.........ми обичам розово, сърчица и Мики Маус!

# 87
  • Ямбол
Отговаряйки за пореден път с "ми не искам", ти казваш, че не искаш да си приятна за околните, ти просто искаш да ги отблъснеш, за да може после да се жалваш колко са гадни другите и как те дискриминират.
Имаш нужда от психо помощ.

# 88
.......ми обичам розово, сърчица и Мики Маус!
Сърчица и Мики Маус, съчетани с космати подмишници. А, стига де! Казваш, че не обичаш миризми. Това, което излиза от окосмени подмишници, не е миризма, а воня. Да не мислиш, че твоите пускат майски рози?

# 89
  • Куциндрел
Голяма звезда е тази.

Сещам се в една от другите й теми как искала да пише на мама да й донесе елечето в театъра, защото й било станало студено. Flutter

Общи условия

Активация на акаунт