спешно сервиз за лаптоп в София

• 3 357
  • 10
  •   1
Отговори
  • София
Здравейте. Имам спешна нужда от изпитан добър сервиз за лаптоп в София. Марката е Леново.

# 1
Вероятно не е гаранционен? Иначе май беше Вю Пойнт ако е в гаранция.

# 2
  • София
Nefertarri, благодаря, че се включваш.
Да, лаптопът вече не е в гаранция. Иначе си права, Вю Пойнт са оторизирон сервиз, носили сме го, докато беше в гаранция, но не останахме доволни.

# 3
Не мога да ти кажа къде да го занесеш, но мога да ти кажа къде да НЕ го носиш, а именно - МОСТ и Технополис. Носили сме техника, която вече не е в гаранция на посочените места и беше катастрофално - 50 дни забавяне без новини относно цени, части и т.н. За отношение - да не говорим  ooooh!
За Пи Ес Пи съм чувала добри отзиви, но нямам лични такива.

# 4
  • София
Много ти благодаря, ценна информация.
Дано се включи още някой, защото наистина ми е спeшно. Става въпрос за лаптопа на дъщеря ми. Тя се бори от седмица сама да си го оправи, няколко пъти преинсталира ОС, но след това "забивал постоянно", както тя се изразява. Чете по чужди сайтове, изпробва различни неща, но не й се получава. Само се тръшка, а в същото време отказва да го носи на сервиз, сама щяла да си оправи. Да, но той съвсем отказа днес. На мен вече много ми писна, защото има изпити в момента и цялата й информация е на лаптопа, съответно не може да се готви нормално. Да не говорим, че почти е окупирала и моя лаптоп.
Аз съм носила моя DELL в оторизирания сервиз "Индекс-България" два пъти и съм много доволна, но те не работят с други марки.

# 5
  • София
В друга тема, тук във форума, ми препоръчаха изпитан и добър сервиз - http://www.pic.bg/. Оказаха се много читави, коректни и бързи. Препоръчвам! Пиша го за такива като мен, изпаднали в спешна нужда и търсещи инф. И тук благодаря на Г-жа Рамацоти, която ми спести излишни нерви, ценно време и пари, които вероятно щях да изгубя отивайки в случаен сервиз!

# 6
Здравейте.Наскоро лаптопа ми почна да прегрява и да прави проблеми.Знаете ли сервиз ,където работят експедитивно,защото следващия петък пътуваме.

# 7
  • На земята, която е всъщност звезда.
От години ползваме Хардуер БГ:

http://hardwarebg.com/hardwarebg-com/aboutus/

# 8
Здравей! Това беше проблем и за мен преди седмица. Исках качествено и бързо почистване на лаптапома ми. Трябваше да е готов още същия ден Най-добре е да отидеш някъде където услугата се извършва същия ден. Аз оставих моя сутринта в сервиз "Изток" и до 2 часа беше готов. Даже имаше бонус почистиха го и от вируси. Това е сервиз за компютри близо до фризьоския техникум в кв Изток

# 9
  • София
Yana Kolarska, толкова е нелепо това, каето правите. Регистрирате се днес, правите явна реклама и считате, че някой нормален ще Ви се довери. Защо се хабите изобщо?!

Последна редакция: нд, 14 юни 2015, 21:49 от golden_dust

# 10
Регистрацията не е от днес. просто влязох през фейсбук и сам била в другия си профил. Не разбирам защо веднага ми се нахварляте

Общи условия

Активация на акаунт