Как преодоляхте болката от раздялата след дългогодишен брак?

• 47 777
  • 498
  •   1
Отговори
# 255
Разведох се, при това с малки деца и си намерих свободен мъж. Не ми се е наложило да развалям семейства.  Thinking Чудо ще да е.  Twisted Evil Как според теб съм си намерила партньор?

# 256
  • Другата България

Аз затова казвам - изневерявай, ама другия да не го разбира. Разбере ли се, веднага трябва да се бие шута на изневерника, независимо дали това е мъжа или жената - щото и много жени изневеряват. Така е най-честно. Доверието приключва в момента, в който се разбере за изневяра.
И толкова народ продължава напред въпреки това. Примери бол. Прощава се, по една или друга причина, говорили сме го - деца, финансова изгода, общи интереси...много причини са. Както каза Бърди, не е така лесно, разбира се, тук всички са типичните ССФ - независими финансово, обезпечени материално, с кариери, бизнеси, изглеждащи на по 30+...но истината е, че много жени, а и мъже си прибират неверните половинки обратно. Въпреки изневярата.

# 257
Scooba, много си ми симпатичен! Grinning
Харесва ми как разсъждаваш. Peace

# 258
Разведох се, при това с малки деца и си намерих свободен мъж. Не ми се е наложило да развалям семейства.  Thinking Чудо ще да е.  Twisted Evil Как според теб съм си намерила партньор?

Късметлийка Simple Smile Жените около мен, 29-34 твърдят че са сами защото нямало мъже

# 259
Кой знае какви мъже търсят твоите познати  Sunglasses

# 260
Мери, да, прибират си изневерилите половинки. Много жени главно.
Но това не значи, че са щастливи.
Правят го заради някаква зависимост.
Не от любов.

# 261
Айде сега пък на 27 с какъв акъл били, моля, моля  Mr. Green Laughing Скуби Ду не го слушайте вие, той не е от този свят и е тук за малко. По темата няма да говоря, че като гледам и никой май вече не говори по нея, то каквото има, се е казало, ново начало и то без мъже поне в началото, кому са нужни, като секс индустрията е измислила всичко необходимо  Joy Joy Joy

# 262
Хехе, за какво прецакване на жената говорим....половината любовници изобщо не се интересуват от нейната фигура, нито мислят за "прецакването" и.

Прекрасната, то хубаво, ама секс индустрията не плаща сметки, не гледа деца, не готви....

# 263
  • София
Популе, с последните си менения ме спечели до живот!Евалла ти казвам!Въпреки,че разликата ни е близо 20 плюс години и въпреки,че не те одобрих докрай  тъпия диван си много свястна жена.Много приличам на теб и те уважавам за това,че не си плюла на гордостта си и си продължила напред и нагоре!

Благодаря, Рибозом!   bouquet  

Когато се опитвах да обясня на бившия ми мъж, че не искам децата ми да преминават през развод, но натам отиват нещата, отговора беше, че той развод не иска  Mr. Green И ако се разведем, ще съм виновна за всичко аз, аз ще съм съсипала семейството децата. После ми го повтаряше всеки път, когато се чуехме, поради което се наложи да спра всякакви контакти  Tired Явно мъжете много държат да прехвърлят вината на някой друг... Outta Joint

Какво означава ,,не искам да минавам през развод,,?
Зависи си от мъжа. За моя развод 70% от вината е моя - кривнах, и дори не се криех. То ми беше писнало да се крия.

Скуба, престани с театрото. Няма кой да ти се върже. Mr. Green

Последна редакция: ср, 10 юни 2015, 22:36 от Popule

# 264
  • Другата България

Скуба, престани с театрото. Няма кой да ти се върже. Mr. Green
Що? Връзват му се, и още как..... Mr. Green ooooh!
Мери, да, прибират си изневерилите половинки. Много жени главно.
Но това не значи, че са щастливи.
Правят го заради някаква зависимост.
Не от любов.
Абсолютно.
Не твърдя обратното изобщо. Hug

# 265
Scooba намира време и за любовници, и за бг-мама   Peace

# 266
Популе,аз и за дивана мислех,че си права!Аз също се подразних от идеята да го натъпчат в очевидно по-малкия апартамент.Аз лично не бих си го причинила,но те са млади.
Който понатрупа опит и годинки,не му трябват затормозяващи и трудни от към поддръжка предмети,настилки и прочие.
Както й да е,ако стигна до там да търся другаде тръпки,любови и задоволяване на егото,поне ще съм достатъчно дискретна и "пич" ,за да не го причиня на семейството и на партньора си.Не мога да уважавам 40 и нагоре пръч,решил да си чеше егото с 20 годишна.У мен ще предизвика основно присмех.Едно с напъните си да изглежда млад и второ с това,че е въпрос на време младото ярешко да му нахлузи рога с които да се гордее пред себеподобните вървежни рогачи  Mr. Green

# 267
Ей, хора, като чета последните публикации, направо се шокирах. Секс, пари, апартаменти, подразбира се, добро ядене и пиене - това ли е, според вас, всичко, което търсим от живота. При толкова ниски житейски стандарти, какъв е смисълът? На господина, който е толкова активен тази вечер, ще кажа, че аз през годините не съм струвала никакви пари на съпруга ми, често е било точно обратното. Не очаквам и занапред нищо материално от него.  За секса - със сигурност ще се оправя също. Другите битови неща също не са ми никакъв проблем, даже сега е много по-добре в това отношение. Но любовта, която съм чувствала, разговорите за нещата от живота, преживяванията на неща, които си бяха само наши - това са нещата, за които ми е мъчно. Обаче, за разлика от 23-годишната, не би ме впечатлил особено факта някой да ме заведе на ресторант, да ми даде пари да си харча или да ме води на спа център. Затова смятам, че толкова адмирираното от теб поведение на "истинските мъже" си е чиста комплексарщина. Освен заради парите или социалния ви статус, няма причина подобни девойки да са с вас. Дори по въпроса за секса, ами съвсем ясно е, че техните връстници са в пъти по-добри от вас, но нямат пари... Не мога да се съглася, че всичко се свежда до толкова елементарно хормонално -битово ниво. Сигурно съм наивна, но би трябвало да имаме и други ценности.

# 268
  • София
Популе,аз и за дивана мислех,че си права!Аз също се подразних от идеята да го натъпчат в очевидно по-малкия апартамент.Аз лично не бих си го причинила,но те са млади.
Който понатрупа опит и годинки,не му трябват затормозяващи и трудни от към поддръжка предмети,настилки и прочие.
Както й да е,ако стигна до там да търся другаде тръпки,любови и задоволяване на егото,поне ще съм достатъчно дискретна и "пич" ,за да не го причиня на семейството и на партньора си.Не мога да уважавам 40 и нагоре пръч,решил да си чеше егото с 20 годишна.У мен ще предизвика основно присмех.Едно с напъните си да изглежда млад и второ с това,че е въпрос на време младото ярешко да му нахлузи рога с които да се гордее пред себеподобните вървежни рогачи  Mr. Green

Peace

Дано с нещо да сме помогнали на авторката, че сега й е най-трудно.

# 269

Peace

Дано с нещо да сме помогнали на авторката, че сега й е най-трудно.

Ако не е зависима освен емоционално от този мъж да го дава на любовницата.
А тя определено е емоционално зависима.

Според мен ще си го прибере

Общи условия

Активация на акаунт