"Kara Para Aşk"с участието на Туба Бюйюкюстюн и Енгин Акюрек- 73 тема

• 25 063
  • 742
  •   1
Отговори
# 345

ДевремитИ, а дали не е възможно Ел наистина да почине и 49 да е предпоследен? А последният 50 да е тинтири минтири, ала бала и тра ла ла както се е задала една такава мода?  newsm43

Селфи, да ти кажа под секрет - добре си се навряла под стола smile3515 smile3534. Ще ти покажа аз на тебе една мода ooooh! ooooh! Wink Hug

Да, ама виж на колко са ги оценили. За 1000 долара кой ще застане срещу Чиче? Хайде, за Леля не подозират, докъде е затънала в л...а до шия.

Скрит текст:
"Исках да се влюбя до уши, но ми дойде до гуша."
Моника, 18г.

Сабина, верно ooooh! - аз пък цената не видях правилно - мислех, че са отрязани останалите нули Mr. Green. Стига бе - съде за 1000 /нищо, че са долАри/ - изобщо не мо,ат ме нави да ги издирвам - само за бензина няма да ми стигнат Joy Joy Joy

Последна редакция: ср, 10 юни 2015, 12:43 от kyty

# 346
Молим, има място под стола за тези дето писаха, че по-нататък Ипеко ще поеме.

Последна редакция: ср, 10 юни 2015, 12:48 от selfie

# 347
Има снимки - (пропускам здрава),права, в бяло-черна рокля, гушната с комсаря пред евето. В разговор с Леля до един автомобил. Ел и Леля на яхта,лодка,каквато бракма е там, но не е чичовата яхта.

Да де!  Wink В 50 само сънищата на Йо гушнал на Ел халатчето.

БТЕ F, подготвям девремитИ със слаби сърца.  Wink Hug

А не може ли без повторение? Гушнал бодито с телесен цвят? Thinking И до 54-та какво ще гледаме? Чиче, Мето и Хю играят на руска рулетка? Stop

Девремите ще търсят батю.

# 348
И до 54-та какво ще гледаме? Чиче, Мето и Хю играят на руска рулетка? Stop

Има, има!  Peace Кога ще се вземат Арда и Пельо?  Wink Ще измести ли Мел Фатма в йерархията на отдел "Куриери" в холдинга на Чичо? Аслъ начело на холдинг Денизер и битката и с Филиз за наследството. И други такива интересни неща.  smile3502

# 349

ДевремитИ, а дали не е възможно Ел наистина да почине и 49 да е предпоследен? А последният 50 да е тинтири минтири, ала бала и тра ла ла както се е задала една такава мода?  newsm43

Мацки привет. wavey
selfie подкрепям теорията ти с две ръце! Peace Мисля,че по реално е след драмата да има ужас. Hug Нещо от сорта,след голяма борба на лекарите да успеят да я спасят,а след това брадатия да си я заведе в пембето и от много кундене и страст да я умори от сех! Mr. Green Ей това ако  го покажат сценаристките ще имат едно голямо "ЕВАЛА" от мен! bowuu Съвсем нормално е дори да няма следващ епизод, (защото за моя радост на 21.06. ще има формула1 ) и всичко това с духчетата да ни сервират в този който да бъде под мотото: "49-ти, последен,трагичен!"  Peace Mr. Green
Все пак това са само мои въжделения и желания мацки.Карък съм (пребиваването ми в княжеството го потвърди Sad) ,тъй че вероятно това няма да се случи и синьорината няма да умре от сех,така както Брут не се плаши от шпеков салам,колкото и голям да е той! Mr. Green tooth Mr. Green
На всички ви емоционална вечер със сериала и умната ей! Peace Да живеят админите.  Mr. Green

# 350

...... А не може ли без повторение? Гушнал бодито с телесен цвят? Thinking .....

Повтарям, слушайте добре, няма да потретвам. КОЖЕНОТО боди, а не бодито с телесен цвят.  tooth

# 351

Момичета, имаме ли ,вече-хаштаг на серията. newsm78

# 352

Скрит текст:
atv @atvcomtr  11 min
Cinayetle yolları kesişen Elif ve Ömer'in aşkı...

Kara Para Aşk'ta bugüne kadar neler oldu? http://---/bbAXVN  
 Rolling Eyes

Ха!  Wink "Какво се случи до сега?"  newsm78 Виждаш ли, че хората вече пускат равносметки.  Rolling Eyes

Тим, твоят вариант е  coolcool, но за турско дизи е мираж маалесеф.

Последна редакция: ср, 10 юни 2015, 12:59 от selfie

# 353
  • В Града на липите
Молим, има място под стола за тези дето писаха, че по-нататък Ипеко ще поеме.

Ипеко ще поеме, ама към Бодрум  Grinning

# 354

...... А не може ли без повторение? Гушнал бодито с телесен цвят? Thinking .....

Повтарям, слушайте добре, няма да потретвам. КОЖЕНОТО боди, а не бодито с телесен цвят.  tooth

И английските пилоти скрити под леглото. Peace Може и да са вече с летни дънки. Crazy
Но чети, какъв хорър сценарий пише съдружничката ти за довечера. Вместо да грабне златните кредитни карти и да вършее по бутиците, как няма да е с кара-мисли. Лекът е шопинг-терапия.Peace

# 355
  • Once there was a Hushpuppy...

....ДевремитИ, а дали не е възможно Ел наистина да почине и 49 да е предпоследен? А последният 50 да е тинтири минтири, ала бала и тра ла ла както се е задала една такава мода?  newsm43

Шта бия вече newsm66     newsm66  341uu ritniksmile3527      
Веднага се пускай по червено ду..е как те налагам, че ми е много смешен тоя емотикон hahaha hahaha hahaha hahaha

Няма такъв край Naughty

# 356
Събинка, още вчера и обясних на БТЕ Селфиета, че трябва да взима самолета до Милано, ама тя седи тук и реди кара мисли и страсти. Ще и блокирам картите да разбере добре ли е.   Mr. Green

# 357

И ком'сарят да свали бялата фланелка. А не да я облича. Naughty

# 358
  • В Града на липите
Събинка, още вчера и обясних на БТЕ Селфиета, че трябва да взима самолета до Милано, ама тя седи тук и реди кара мисли и страсти. Ще и блокирам картите да разбере добре ли е.   Mr. Green

Не ги блокирай, дай ми ги на мен  Grinning
Скоро не съм ходила до Милано.

Идеята, Елифче да бъде усмъртена, не се прие, така че отпада.  Peace
Само два гласа - за, преброих.

# 359
Преди да тръгна на шопинг терапия  Wink пускам един софт вариант за довечера.
Ел е мнооооооооого зле. Всички крачат нервно пред операционната. Излиза доктор бей и казва репликите от трея - Не можахме да я спасим. Моите съболезнования!  Shocked Йо се свлича на земята и рИве с глас.  newsm45 ЕРД-то го гледа лошо и рони крокодилски сълзи. Аслъ изпада в нервна криза. Най-добре е Нилю защото тя е в обичайното си състояние - рИване.  Cry
В това време сестрата вика доктора, че нещо и се е видяло съмнително.  Wink Отиват при Ел и... О, чудо! Чертата на монитора почнала да се криви, Ел отваря очи и пита за комисаря. Това как точно ще стане да го мислят СЦ.  Crossing Arms Но от съболезнованията до новия живот минават 2/3 от болюма и всичкото деврем е потънало в сълзи и скръб.  Tired

Общи условия

Активация на акаунт