"Kara Para Aşk"с участието на Туба Бюйюкюстюн и Енгин Акюрек- 73 тема

• 25 002
  • 742
  •   1
Отговори
# 585
  • В Града на липите
Вие пък като страда и се тръшка-не ви харесва,като не се тръшка и не плаче-нямало драматизъм!!! JoyКакво трябваше да направи-да си оскубе брадата косъм по косъм пищейки?
И наше Елмерче ще има-със сигурност.

Нееее, ама можеше да подскочи поне два пъти като Фатма  Joy

Сега като се замисля, това Бебе с тия наркотици, и опиати във врата и стрес и операции и упойки, и генетична обремененост от двата рода, направо щеше да е битер Чичи  Thinking

# 586
Много тегава серия.Много пълнеж.

# 587

аз такова нещо не съм чула.  newsm78 Нито прочела

newsm10 Значи гледаме на тази загуба като на... спонтанен аборт, да речем Peace Не че от това ще ми стане по-ведро де Peace Казвам ви аз - 51-ви епизод интензивна рехабилитация в розовото къще и епизодът свършва с положителния тест - онзи с двете чертички Peace smile3521

# 588
Не е честно на Елмерите бебето даде фира а на убиеца Фето си седи

Това е чудото на живота!  Peace Няма честно, нечестно.  Naughty Всички деца са невинни!  Peace

# 589
на мен всичко ми е тамън
особено драмата ,радвам се че е по -съвременна ,а не като от филмите на Йешил джам.

# 590
Не мога да вляза в драмата. Разсейвам се по Йомерко. Много е красив тая вечер. Ще ползвам личната шивачка на Нервачето и аз. А у руския сайт се появи един дето иска да се запознава с девочките.  Joy Joy Joy Девочките обаче са железни. Веднага го навряха там от дет се е появил. Joy Joy Joy Кусура бакма, ама ми е много смешно тая вечер. newsm43

# 591
Вие пък като страда и се тръшка-не ви харесва,като не се тръшка и не плаче-нямало драматизъм!!! JoyКакво трябваше да направи-да си оскубе брадата косъм по косъм пищейки?
И наше Елмерче ще има-със сигурност.
и да ни ги прати щото някои си ги колекционират  Mr. Green Joy Joy Joy

# 592
Ама онова едноклетъчно продължава да се сополяви и не каже на Йомер,че брат му е жив-много ми хареса момента когато Йомер си запуши ушите,че не можеше да я трае да му циври.

# 593
Сега като се замисля, това Бебе с тия наркотици, и опиати във врата и стрес и операции и упойки, и генетична обремененост от двата рода, направо щеше да е битер Чичи  Thinking

+ 1  Peace

Само имам против СЦ, че въобще са го написали да има бременност.  no Можеше и без тази драма, ама нейсе.  Peace

# 594
Не мога да вляза в драмата. Разсейвам се по Йомерко. Много е красив тая вечер. Ще ползвам личната шивачка на Нервачето и аз. А у руския сайт се появи един дето иска да се запознава с девочките.  Joy Joy Joy Девочките обаче са железни. Веднага го навряха там от дет се е появил. Joy Joy Joy Кусура бакма, ама ми е много смешно тая вечер. newsm43

Фентъзи, рускините поне онзи тираджия-руски мераклия ги разсейва Joy Joy Joy

# 595
Ама онова едноклетъчно продължава да се сополяви и не каже на Йомер,че брат му е жив-много ми хареса момента когато Йомер си запуши ушите,че не можеше да я трае да му циври.
оф не помня този момент

# 596
  • Once there was a Hushpuppy...
Фентъзи, не си сама, аз пийнах и вече ми е по-ведро...че, толкова сополи ми идват в повече hahaha

+ 1  Peace

Само имам против СЦ, че въобще са го написали да има бременност.  no Можеше и без тази драма, ама нейсе.  Peace

Категорично, това са и моите мнения.
Всичко, абсолютно го мисля и аз! Peace

# 597
Не е честно на Елмерите бебето даде фира а на убиеца Фето си седи

Това е чудото на живота!  Peace Няма честно, нечестно.  Naughty Всички деца са невинни!  Peace
аре бе моралистка такава де прочете че обвинявам детето
нещо за сценарий ни си ли чувала и виновни сценаристки

# 598
Кити, точно от теб такава прогноза не очаквах.  newsm47 Къв положителен тест бе, мила? След тази операция трябва да внимава доста време да не забременява. Или пак на турската вълшебна медицина се опираш?  newsm78

# 599
  • В Града на липите
Абе много си е тамам серията.
Току що осъзнах, че много ми е липсвал сериала.
И по навалицата личи, че не само при мен е така. Преди малко видях, че сме минали 250 зрители.  Grinning
Добре че ни го удължиха до 54-та серия.
още не съм готова за финално парти  Joy

Общи условия

Активация на акаунт