Сладкарничка за книги - тема 45

• 23 759
  • 745
  •   1
Отговори
# 585
  • на североизток от Рая
МаришкоHug, Точ писа на онова място, но не много, заета е, мисли  и за тук. И Кости не е там, тя няма фейс. Не губиш кой знае какво, или пък аз още не мога да усетя лукса да съм и там. Е, някои неща не се пишат тук, но пък там е някак разпиляно. Не съжалявам, че се регистрирах, де, но съжалявам, че уютът, който беше тук, някак ще се позагуби.

Миж, к`ви три месеца почивка, бе, човек. Два са, но пък през годината и да искам, не мога да почивам. Сега що ми е толкова отдих, при положение, че мъжът ми  е на работа. То ще е екстра, ако и двамата почиваме заедно. А после аз като тръгна на работа, той взима отпуск за морски риболов. Аз, естествено, не мога да се включа, така че, не  всичко хубаво е накуп. И за отпуск трябва настройка. Поне при мен е така. Сега няколко дни докато се настроя ще съм дори с главоболие. Но после си организирам дните и времето си минава като миг. Броени дни бързо минават. Всички да имате хубави почивни дни и отпуски пожелавам!   bouquet

Деси, страх ме е само като те чета, но ти вече си ходила на зъболекар, знаеш какво предстои, остана да издържиш. Силна  Hug!

АлексHug!

Скрит текст:
Трябва да водя Тони на зъболекар и то до броени дни. А така се страхува. Пък аз не знам какво да направя, че да премахна този страх. То дори не е страх, а паника. А така не е полезен на себе си, пречи на лекаря...Не ми се мисли за пълна упойка, но ако се наложи, това ще е. Confused

# 586
  • София
Абе Нелчо, два месеца платен отпуск през лятото си е повече от бонус  Wink плюс ваканциите Wink извинявай, ама никой освен учителките не може да се похвали с такави екстри, не сте за оплакване от тази гледна точка Whistling

# 587
  • на североизток от Рая
Абе Нелчо, два месеца платен отпуск през лятото си е повече от бонус  Wink плюс ваканциите Wink извинявай, ама никой освен учителките не може да се похвали с такави екстри, не сте за оплакване от тази гледна точка Whistling

Мхъм. Не сме. Дай Боже всекиму!  Peace

# 588
  • София
Да, дай Боже всекиму Hug

# 589
  • София
Дай Боже на Вени  hahaha, моята отпуска ще е чак в края на август и имам чувството, че това е след векове  ooooh!.

# 590
  • София
Ох, Венка как те разбирам само...
Дано нещата така да се стекат, че отпуската ти да е по-рано или някоя командировка да изникне или пък нещо друго, но само ако е за добро! Simple Smile
Пожелай си го , повярвай и ще стане Simple Smile
Особено сега, когато е Новолуние  Heart Eyes

# 591
  • София
О, Мижи, пожелавам си и започвам да вярвам! Отпуската няма как да стане по-рано, защото ние сме планирали всичко, а и е съобразена с работата ни. Но само да мине успешно одита, който чакаме на 1-ви юли (това си пожелавам) и ще съм една идея по-спокойна.
Ти печеш ли си дупето на плажа  Heart Eyes? Тук вече изгря и слънчице.

# 592
  • Benelux / Varna
Здравейте момичета,

днес ми едно такова криво, вчера отроних някоя друга сълза ( но не ми се говори затова), чувствам се уморена и май мъжа ми успя да ме зарази с вируса дето върлува и сега ме цепи една глава, носа се опитва да тече и гърлото и то ме боли, ама ще мине де ще иде. По ми е кофти, че нямам настроение за нищо.

Рейнче, много е болезнено това, знам от опит , често ми се случва и ти желая бързо възстановяване!

Титина и на вас успешна операция и бързо оздравяване!

На отпускарките - приятна почивка и да релаксирате напълно!

Кали, разбрах, че има голям шанс да се видим, ще е супер среща, убедена съм!

Скрит текст:
За свекървите няма много да коментирам, опитвам се да се абстрахирам от негативните емоции, които ми носят семейството на съпруга ми от самото начало на връзката ни, трудно е, запазвам винаги добрия тон и така поддържаме едни що годе нормални отношения, но за мен понякога доста лицемерни, но в това отношение майка ми ме е научила да държа добрия тон и аз го спазвам, независимо какво ми коства. А обикновено ми коства много нерви и обиди. Наистина мисля, че е въпрос преди всичко на възпитание, манталитет и култура.

# 593
  • София
Не, не се пека още Венка, защото съм с дрехите от командировката, които не включват бански и джапанки  Joy
Пия си ментата на плажа и чета форума и ....Уикенд  Joy
Чакам ММ да дойде с багажа  Heart Eyes

Зори, оздравявай по-бързо и горе нослето  Hug
Много хубаво това за варненската среща  Heart Eyes
Можехме и една Бургаска вечер да направим вчера-днес, ама...Не се организирахме Rolling Eyes

# 594
  • ГОре на черешата...
Като за последен ден ми се изсипа цяла камара документация на главата, пфууууу, още кибича тук Outta Joint.
Ако някой смята, че дългата отпуска може да компенсира, нервите, шума, мизерните учителски заплати Sick...

# 595
Иии кой каза отпуска Wink Моята е  август месец, а под въпрос ни е дали ще ходим някъде или ще си  ...хм...  отпочиваме на вилата.
Искам някъде на хамак и  с коктейл в ръка ! Засега само ще си го мечтая, пък дано  си го случа !
Вчера утешително нагъвах сладолед !

Зори, да ти минава и това и онова ! На Рейнчето също ! Лофче,  да нямаш много задачи ! Миж , завижд да знаеш.  Мериии за кога беше да стискаме палци .

Мариш, аз си ръсих у нас със светена вода, като си тръгна  свеки ... Много съм се фитнала да знаете....... Добре, че се виждаме 2 пъти максимум годишно. 

Сега съм си взела праскови- обожавам. Най вкусните съм яла на морето от едно пазарче- грамадни сочни ммммм

# 596
Лоти, не те ли е срам да говориш за праскови в работно време  ooooh!Така ми се доядоха сега  Crazy

За отпуските няма какво да кажа, нямам право на такива през следващите поне 6 месеца, а дай боже и година, но всичко си е въпрос на нагласа,  и нямам никакво право да мрънкам та аз едва започнах да работя  hahaha

Днес петъчно моята шефка още не е дошла на работа  Mr. Green За жалост аз имам страшно много задачи и не мога да го ударя на мързел  Tired

# 597
  • Benelux / Varna
Ако някой смята, че дългата отпуска може да компенсира, нервите, шума, мизерните учителски заплати Sick...

Абсолютно вярно! В никакъв случай не ги компенсира! Заслужавате си тази ваканция, иначе незнам просто как бихте издържали!

# 598
  • София
Мариш, Слив още не е сред дългите отпускарки.От 1.07 ще заема почетното място.Та дооо,няма да казвам,че да не дразня.
Сега през лятото гледам да ползвам повече отпуск,защото през учебно време ми е невъзможно да взимам дни.Ваканции в дг няма.Ние ползваме на училищата,като работим със сборни групи,което естествено не се харесва на нито един родител.
Мариет, дългата отпуска може да не компенсира нищо,но пък не е зле да я имаш.За което аз съм благодарна.Ако не беше тя,нямаше да мога да си отгледам детето.
Рейн, почини си малко.Нерва се е възпалил и от стрес.
Еви, ходила съм до езерата,но ние успяхме да стигнем само до Бъбрека.Бяхме с деца,които сдадоха багажа.
Кали, има някаква вероятност да сме заедно по същото време във вашия курорт.Ще ти пиша допълнително.
Зори, достатъчен е факта,че живеете далеч от всякакви роднини.Сигурна съм,че можеш да ограничиш роднинските контакти,което ако сте в БГ ще е по-трудно.Оздравявай бързо  Hug

# 599
  • София
Така е, нищо не може да компенсира лошо заплащане, но все пак 2 месеца са си 2 месеца,както и да го погледнеш Wink затова казах, че е вид бонус.
Да не забравяме и колко хора работят за по-ниски заплати и от учителските и то без никаква отпуска   Rolling Eyes И другите, които дори и в отпуска на практика си работят , само дето не са в офиса Confused
Но то в БГ лекар, полицай и учител доволен няма (такива са ми наблюденията) , сякаш всички останали сме цъфнали и вързали в тази страна ... Tired
И спирам по темата, съжалявам, че я подхванахме... Hug

Общи условия

Активация на акаунт