Сладкарничка за книги - тема 45

• 23 671
  • 745
  •   1
Отговори
# 735
  • София
И Талев съм чела,дори миналото лято препрочетох,и Калитко и Ястребино.Последните две ми бяха особено интересни.
Миж,гледах прогнозата.За малко ви е захлаждането.Цяла седмица ще ти е ок  Hug

# 736
  • на североизток от Рая
Добро утро!  Hug

Станали 50 страници, юхууу, изписахме и тази тема. Идва най-лятната.  Simple Smile Дано има свободно и желаещо да я направи момиче.  Party

Пожелавам си, а и на вас, денят да е топъл и слънчев. Тук се очертава да напече, дано, дано, дано!  Praynig
 Аз ще ходя до пощата да пусна книжки, да получа книжки /Вени  Heart Eyes/, ще заведа на стадиона сина ми. По-късно може пак да ви видя.

Лу, смешно ти стана, но ми се стори, че книга си чела, депресарска. Нищо, де, разбрахме се.  Peace

"Поправките" Скарамуш ли  я чете, ако може да ми припомните. Че тя е следващата, която ще чета.

Гигова, Свет не пише в мамата, но чете, виждам нейни коментари в ГР. Пише ми понякога, но скоро не е. Аз я мисля често, ще й пиша скоро.

Прегръдки!  Hug

# 737
  • София
Добро утро,

Много хубав ден и успешна седмица, момичета.

Маришка, благодаря за кафето.

Hug Hug Hug Hug Hug

# 738
ДУ  Hug
Кой ще пусне нова тема,аз не мога от телефона Rolling Eyes
Миж,кой е този супер филм на Скарамушито newsm78
Хубав и слънчев ден ви пожелавам!

# 739
Ако няма никой възможност, мога да се опитам аз да пусна новата тема, ама не знам дали ще се оправя с всичко Simple Smile Ще изчакам още малко и ще ставам член на групата  Joy

# 740
Пускай Ули,ще се справиш, ти си печена Wink Hug

# 741
  • София
Привет и от мен!
Брей, днес има слънчице, не е намусено като вчера.

Вени, радвам се, че ти е харесала Невидимият пазител. Тя е част от трилогия, нали знаеш...
Да, Мижи, знам. Втората книга е в продажба, а третата още се очаква. Ако нямах толкова натрупани заглавия, направо щях да си я купя. Ама нищо, по-нататък  Mr. Green.

Аз няма да имам време да пусна тема  Embarassed.

# 742
Бързам да кажа добро утро в старата тема  Rolling Eyes

Изчетох всичко, честна дума.  Whistling

Нямам обаче време да се включа адекватно и затова само ще отбележа, че съм жива. Не си почивах в събота и неделя, няма и да почивам скоро май  #2gunfire Довечера ще събираме родата да черпим за моята работа и повишението на ММ  Heart Eyes

# 743
  • София
Predestination, гиговче. Скарамуш е пуснала линк на предната страница  Hug
Ули, пускай темата  Peace

# 744
Мерси Миж,а на теб приятно изкарване и много слънце Hug

Лофче, скоро да си починеш, весело изкарване на събирането  Hug

# 745
Понеже, сигурно ще редактирам цял ден Simple Smile пускам
НОВАТА ТЕМА

Общи условия

Активация на акаунт