Сладкарничка за книги - тема 45

• 23 680
  • 745
  •   1
Отговори
# 690
  • Варна
 Hug Hug Hug Hug

Затъжих се зза вас ,само ви четях няколко дни ,нямам настроение.
Добре завърнала се на Джои  Hug
Добре дошла, shturotii    bouquet

# 691
  • София

Да се видим тази седмица?
Много ще се радвам! Обаче ми е много напечено в работата, да го направим през уикенда?

# 692
Преяла съм жестоко doh Считано от тоя час, минавам на сурови зеленчуци, плодове и ядки минимум за три дена. Преди две седмици синът ми имаше рожден ден, но тогава не празнувахме. Днес за обяд ни заведе да ни почерпи в турски ресторант в Борово - Зеко. Признавам им на турците - много са им вкусни манджите. Май всички изгубихме мярката Simple Smile Сега не ми остава нищо друго, освен да си гушна Щиглецът, че за друго нямам сили.

Вени, чела ли си Тайко и Мусаши на Ейджи Йошикава - има ги в Читанка. Зет ми обича исторически романи и все от мене търси препоръки и като ровех да му търся, попаднах на много добри отзиви за тези два романа. Ако си чела, кажи с две думи, стават ли за препоръчване.

# 693
  • София
Вени, чела ли си Тайко и Мусаши на Ейджи Йошикава - има ги в Читанка. Зет ми обича исторически романи и все от мене търси препоръки и като ровех да му търся, попаднах на много добри отзиви за тези два романа. Ако си чела, кажи с две думи, стават ли за препоръчване.
Еви, не съм ги чела! Ако искаш, препоръчай му тези, които пуснах на Джой по-напред  Peace.
Мариш, не съм чела тази поредица, която си постнала снощи! Ще я поискам, но по-нататък  Hug.

# 694
 Какво да Ви кажа за себе си.Обожавам да чета Laughing предимно фентъзи ,но не се отказвам и от други жанрове,когато си заслужава!
 От 6 месеца се махнах от София и сега живея на село Laughing.Пътувах до София на работа,ама го закъсах здравословно и сега се лекувам,докато съм на борсата.
Благодаря за топлото посрещане.

# 695
Хай и бай, после ще дойда  animal037
Преди това имам да чета 50 мнения Rolling Eyes
Нова тема newsm78

# 696
Еви, много благодаря, че ги спомена тези книги. Веднага ги свалям.

# 697
  • на североизток от Рая
  Hug Hug Hug

# 698
Здрастиии, аз се завърнах   bouquet
Много ми стана мъчно, че не си разчетох добре времето и успях да видя Мариета само за мъничко. Обаче тя ме накара да се чувствам специална! Първо имаше невероятна торта, всички охкаха и ахкаха по нея, децата направо пощуряха, едвам успях да я снимам само две снимки направих преди да я "оскубят"  Laughing Няма да кажа как беше на вкус, че съвсем ще ми завидите  Party. А бисквитките даже още не я бяхме оставили на масата и изчезнаха  Flutter. Освен това тя ми беше приготвила подаръчета за мен и децата, и ме разплака, прекрасна е! Обещавам да мина да я видя за повече време, даже ако иска, на шуменската среща ще дойда да я взема от тях и после ще я прибера  Hug
Нямам думи да ѝ благодаря  Heart Eyes
И Галето подведох, но децата доста се измориха на водопадите, ходихме и на Хотнишките, и на Крушунските и после спаха обратно по целият път  Crazy Извинявай Гале   bouquet
Много я харесвам "Тютюн", няколко пъти съм я чела  Peace
За да не пропусна някой, пожелавам на всички прекрасна вечер  Hug
Щурчо, добре дошла  Hug

# 699
  • на североизток от Рая
Здравейте, вече съм пред компа  и никой не ми пречи да се включа подобаващо. Нямах достъп днес, но и не съжалявам. Малко липса на социални контакти няма да ми навреди.  Laughing

Вали, вали, тъмно е и не е юни. Свързвм времето с месец ноември и не ми е никак гот. Е, четох цял ден почти, като изключим ставането да готвя. И малко поизлязох, че очите ме бяха заболели от взиране.А и книгата не ми допада.  ooooh! Чакам да свърши, пък тя дебела, цели 500 страници. Уж има проблясъци, но рядко, не ме кефи определено. Влязох в един магазин, уж рокля да си купя, да се освестя малко, три рокли пробвах, но нито една не ме заслужаваше. Затуй пак нямам. Но скоро ще си купя, искам нова. Crazy

Мария, ако стане среща и с Мариета през юли, ще е яко, както се казва.  Party Но тя дали може и дали иска тогава.  Thinking Ако не стане, не пречи да се натоварим един ден и да пристигнем в Търново. Вечерта ще се приберем. Аз съм за това.  Peace

Миж, дано времето да не ви изневери.  Praynig Как искам и тук да има слънце. Ама утре.

А нашата Тара стана Сара.  Laughing Няколко пъти снощи майка я нарекла Сара и брат ми казал, че мама е станала кръстница и така останало - Сара. Май се произнася по-лесно от Тара, харесва ми. Но много е плакало, горкото, цяла нощ не е спирала. Ще свикне, но е още бебе, бебе - каракачанче.

Прегръщам ви всички!  Hug

# 700
Е разбира се, няма да я крада я  Laughing
Аз с такова мило и топло чувство останах, сякаш си бях удома, въпреки че само за няколко минутки се видяхме  Heart Eyes
И твоята идея си я бива Нели, на мен само хайманосване ми дай  Flutter
Много харесвам Сара за име  Peace

# 701
  • ГОре на черешата...
Ей, нали ме знаете - само кажете и ще се видим Peace. Мария, щастлива съм, че успях да ви зарадвам, макар и скромно Hug. Надявам се, че тортата ви хареса и на вкус.

# 702
Уникална беше, и на вид и на вкус, обра всичките овации   bouquet

# 703
  • ГОре на черешата...
 Blush

# 704
  • София
Вече не вали,че и слънчице се показа  Hug
Такъв мързел днес,че няма на къде.Поне една манджичка успях да сготвя.
Изгледахме два филма
http://www.imdb.com/title/tt1655441/-хубав,хареса ми.

http://www.imdb.com/title/tt2544766/combined - гледах го с едно око,на ММ му хареса.

Общи условия

Активация на акаунт